Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jackaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
2.234
Πόντοι
441
Θα πάει κάποιο ζευγάρι από εδώ σήμερα?!

Jackaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
2.234
Πόντοι
441
Καλησπέρα! Πήγε κάποιος στο θεματικό party χτες το βράδυ το BDSM ? Καμία κριτική?

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
Καλή η μαλάκια σου γελάσαμε
προφανως εσυ που γουσταρεις τετοια πραγματα κ τα πληρωνεις κ απο πανω απο γουστο πας καλα...
ωστοσο μονο αστειο δεν ηταν!
αντε αμολα καλουμπα τωρα κ ασε τους αλλους να λενε κ καμια μλκ κ οχι μονο να τις κανεις εσυ ολες!

modelo20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.159
Πόντοι
201
Καλησπέρα στην παρέα
Επειδή απέχω λίγο καιρό από το άθλημα
Το μαγαζί είναι ανοιχτό ή ακόμα κλειστό;
Γιατί πριν καιρό που είχα πάει ήταν κλειστό από τον Δήμο.
Μπορείτε να μου πείτε νεότερα;
Ευχαριστώ πολύ

chazos3

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
128
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα
Επειδή απέχω λίγο καιρό από το άθλημα
Το μαγαζί είναι ανοιχτό ή ακόμα κλειστό;
Γιατί πριν καιρό που είχα πάει ήταν κλειστό από τον Δήμο.
Μπορείτε να μου πείτε νεότερα;
Ευχαριστώ πολύ
anoixto

Εγγρ.
19 Ιουν 2025
Like
22
Πόντοι
0
προφανως εσυ που γουσταρεις τετοια πραγματα κ τα πληρωνεις κ απο πανω απο γουστο πας καλα...
αντε αμολα καλουμπα τωρα κ ασε τους αλλους να λενε κ καμια μλκ κ

αντε αμολα καλουμπα τωρα κ ασε τους αλλους να λενε κ καμια μλκ κ οχι μονο να τις κανεις εσυ ολες!
Και εσένα τι σε βάλαμε κουμανταδόρο;ρε κάνε μας τη χάρη που έχεις και άποψη

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
Και εσένα τι σε βάλαμε κουμανταδόρο;ρε κάνε μας τη χάρη που έχεις και άποψη
τυπε αν δε θες σχολια κανε ιδιωτικο κλειδωμενο νημα
εφοσον εισαι σε δημοσιο οπως ανεχομαστε τη καθε μλκ που σου κατεβαινει στο κεφαλι ετσι κ εσυ θα φας τ'αρχιδια μας σε καθε μλκ σε καθε βημα
αν δε σου αρεσει διαγραφη κ στο καλο!η πολυ απλα μη λες μλκς..
μηπως μου εισαι ευαισθητουλης κ δεν αντεχεις λιγη κριτικη η σου προσβαλαμε τη κωλογρια τη χοντρη
συνηθως κατι μουνοπανα σα κ εσενα που ουτε για σερβιετα δε κανουν τα βαζω σε αγνοηση με τη μια αλλα επειδη εχω αποψη οπως ειπες εσενα λεω να σε ακολουθησω κ να το βαλω σκοπο να σου ζαλιζω τ'αρχιδια καθε μερα οσο περισσοτερο μπορω!μη σου πω θα σε βρω κ στα social κ θα κανω το ιδιο!
θες λοιπον να το συνεχισουμε μωρη λουκια η να μαθεις να δεχεσαι σχολια σε γαμημενο δημοσιο νημα;;

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
Λοιπον για να σπασω λιγο τον παγο βραδιες με μπαλαντερ παιζει τιποτα πλεον η μονο ματι δεν βλεπω κινητικοτητα πλεον ή ειναι ιδεα μου μη μου πειτε για πριν πολυ καιρο ξερω εχω παιχτει τρελα σκηνικα τα εχω ζησει σε διαστημα 1-6 μηνες δεν βλεπω πολυ προκοπη μονο ματι και ελαχιστα ζευγαρια να παιζουν μονο μονα τους και ματι μονο. Τονιζω για βραδιες με μπαλαντερ

Τελευταία τροποποίηση:

DSK_ 4.7.2008

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
724
Πόντοι
6.370
Αν στο Παρίσι το μαγαζί που πήγατε είναι τύπου LES CHANDELLES, καλύτερα να κάτσετε σπίτι.. Ποιοτικά swinging events μόνο σε ιδιωτικά πάρτι...
Έχεις πάει στο LES CHANDELLES παίχτη?! Το σκέφτομαι, αλλά έχω την εντύπωση οτι έχει γίνει τουριστάδικο τα τελευταία χρόνια. Αξίζει?

Isnaider88d

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2024
Like
93
Πόντοι
0
Μόνος μπορείς να πας; Για ένα ποτό ; Είναι καλα
;

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
501
Πόντοι
26
Λοιπον για να σπασω λιγο τον παγο βραδιες με μπαλαντερ παιζει τιποτα πλεον η μονο ματι δεν βλεπω κινητικοτητα πλεον ή ειναι ιδεα μου μη μου πειτε για πριν πολυ καιρο ξερω εχω παιχτει τρελα σκηνικα τα εχω ζησει σε διαστημα 1-6 μηνες δεν βλεπω πολυ προκοπη μονο ματι και ελαχιστα ζευγαρια να παιζουν μονο μονα τους και ματι μονο. Τονιζω για βραδιες με μπαλαντερ
Όταν λες δε βλέπεις κινητικότητα? Ναι γενικά πλέον δε γράφει κανείς κάτι στα thread των μαγαζιών αν εννοείς αυτό.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.733
Πόντοι
3.506
Όταν λες δε βλέπεις κινητικότητα? Ναι γενικά πλέον δε γράφει κανείς κάτι στα thread των μαγαζιών αν εννοείς αυτό.
Πιο ειδικοί από εμένα έχουν πει ότι "δεν ταιριάζει το swinging με το bourdela" Και θα συμφωνήσω!!!
Για κάθε μία σχετική ενημέρωση ή κριτική, θα πεταχτούν 10 άσχετοι και θα γράψουν - απαξιώσουν - τρολάρουν και άλλοι δέκα που νομίζουν ότι οι παντρεμένες swingers, τους περιμένουν καυλωμένες στα 4 να γαμηθούν με κάποιο ναυάγιο σαν της Κινετας καλή ώρα.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
Πιο ειδικοί από εμένα έχουν πει ότι "δεν ταιριάζει το swinging με το bourdela" Και θα συμφωνήσω!!!
Για κάθε μία σχετική ενημέρωση ή κριτική, θα πεταχτούν 10 άσχετοι και θα γράψουν - απαξιώσουν - τρολάρουν και άλλοι δέκα που νομίζουν ότι οι παντρεμένες swingers, τους περιμένουν καυλωμένες στα 4 να γαμηθούν με κάποιο ναυάγιο σαν της Κινετας καλή ώρα.
δε θα μπορουσα να το θεσω πιο σωστα..με καλυψες πληρως κ τα ειπες ολα σχεδον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom