Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.111
- Πόντοι
- 446
Που σε βρίσκουμε ;μονη...
ψαχνεσαι ή απολαμβανεις τη μοναξιά σου?μονη...
β' καπη αμπελοκηπωνΠου σε βρίσκουμε ;
Αχόρταγη η μουναρα σου!!μονη...
Καλή η μαλάκια σου γελάσαμεβ' καπη αμπελοκηπων
προφανως εσυ που γουσταρεις τετοια πραγματα κ τα πληρωνεις κ απο πανω απο γουστο πας καλα...Καλή η μαλάκια σου γελάσαμε
anoixtoΚαλησπέρα στην παρέα
Επειδή απέχω λίγο καιρό από το άθλημα
Το μαγαζί είναι ανοιχτό ή ακόμα κλειστό;
Γιατί πριν καιρό που είχα πάει ήταν κλειστό από τον Δήμο.
Μπορείτε να μου πείτε νεότερα;
Ευχαριστώ πολύ
προφανως εσυ που γουσταρεις τετοια πραγματα κ τα πληρωνεις κ απο πανω απο γουστο πας καλα...
ωστοσο μονο αστειο δεν ηταν!
αντε αμολα καλουμπα τωρα κ ασε τους αλλους να λενε κ καμια μλκ κ
Και εσένα τι σε βάλαμε κουμανταδόρο;ρε κάνε μας τη χάρη που έχεις και άποψηπροφανως εσυ που γουσταρεις τετοια πραγματα κ τα πληρωνεις κ απο πανω απο γουστο πας καλα...
ωστοσο μονο αστειο δεν ηταν!
αντε αμολα καλουμπα τωρα κ ασε τους αλλους να λενε κ καμια μλκ κ οχι μονο να τις κανεις εσυ ολες!
τυπε αν δε θες σχολια κανε ιδιωτικο κλειδωμενο νημαΚαι εσένα τι σε βάλαμε κουμανταδόρο;ρε κάνε μας τη χάρη που έχεις και άποψη
Έχεις πάει στο LES CHANDELLES παίχτη?! Το σκέφτομαι, αλλά έχω την εντύπωση οτι έχει γίνει τουριστάδικο τα τελευταία χρόνια. Αξίζει?Αν στο Παρίσι το μαγαζί που πήγατε είναι τύπου LES CHANDELLES, καλύτερα να κάτσετε σπίτι.. Ποιοτικά swinging events μόνο σε ιδιωτικά πάρτι...
Ναιμονη...
Όταν λες δε βλέπεις κινητικότητα? Ναι γενικά πλέον δε γράφει κανείς κάτι στα thread των μαγαζιών αν εννοείς αυτό.Λοιπον για να σπασω λιγο τον παγο βραδιες με μπαλαντερ παιζει τιποτα πλεον η μονο ματι δεν βλεπω κινητικοτητα πλεον ή ειναι ιδεα μου μη μου πειτε για πριν πολυ καιρο ξερω εχω παιχτει τρελα σκηνικα τα εχω ζησει σε διαστημα 1-6 μηνες δεν βλεπω πολυ προκοπη μονο ματι και ελαχιστα ζευγαρια να παιζουν μονο μονα τους και ματι μονο. Τονιζω για βραδιες με μπαλαντερ
Πιο ειδικοί από εμένα έχουν πει ότι "δεν ταιριάζει το swinging με το bourdela" Και θα συμφωνήσω!!!Όταν λες δε βλέπεις κινητικότητα? Ναι γενικά πλέον δε γράφει κανείς κάτι στα thread των μαγαζιών αν εννοείς αυτό.
δε θα μπορουσα να το θεσω πιο σωστα..με καλυψες πληρως κ τα ειπες ολα σχεδονΠιο ειδικοί από εμένα έχουν πει ότι "δεν ταιριάζει το swinging με το bourdela" Και θα συμφωνήσω!!!
Για κάθε μία σχετική ενημέρωση ή κριτική, θα πεταχτούν 10 άσχετοι και θα γράψουν - απαξιώσουν - τρολάρουν και άλλοι δέκα που νομίζουν ότι οι παντρεμένες swingers, τους περιμένουν καυλωμένες στα 4 να γαμηθούν με κάποιο ναυάγιο σαν της Κινετας καλή ώρα.