Manchester Dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2025
- Like
- 322
- Πόντοι
- 21
εχουν στο kane sex στα ζευγαριαAν απάντησες ναι για την αγγελία, τότε ανέβασε την..
εχουν στο kane sex στα ζευγαριαAν απάντησες ναι για την αγγελία, τότε ανέβασε την..
Δεν πάνε καλά οι δουλειές και ειπαν να επεκτείνουν την καταχώρηση τους.εχουν στο kane sex στα ζευγαρια
καλησπερα σσσ θα μασ βρειτε στισ αγγελιεσ μασ στο ιντερνετ στο 6988263931
@dimigoallΚαλησπέρα.
Ποιός απ΄τους δυό σας δίνει κώλο;![]()
Ακόμα ένα ποιοτικό νήμα έκανε την εμφάνισή του στο σάι και το κάνατε μπάχαλο. Συγχαρητήρια
Πάντως να ξέρεις εγώ περιμένω τον μαριγιώργη να σου απαντήσει στην ερώτηση που του έθεσες γιατί είναι σοβαρή.
πιστευω θα του πει και οι 2 δινουν κωλοΠάντως να ξέρεις εγώ περιμένω τον μαριγιώργη να σου απαντήσει στην ερώτηση που του έθεσες γιατί είναι σοβαρή.
Η απόλυτη σοβαρότητα είναι κάτι που με διακρίνει ανέκαθεν.Πάντως να ξέρεις εγώ περιμένω τον μαριγιώργη να σου απαντήσει στην ερώτηση που του έθεσες γιατί είναι σοβαρή.
Το άκρως αντίθετο από τον παπατζηΗ απόλυτη σοβαρότητα είναι κάτι που με διακρίνει ανέκαθεν.![]()
Σε αγαπώ, σε εκτιμώ αλλά αυθαίρετα συμπεράσματα καλό είναι να μην βγαίνουν προς τα έξω όταν πρόκειται για τόσο ευαίσθητα θέματα. Δλδ κάποιος μπορεί να βγάλει λανθασμένο συμπέρασμα, όχι τπτ άλλοπιστευω θα του πει και οι 2 δινουν κωλο![]()
ΕικάζωΚαλησπέρα.
Ποιός απ΄τους δυό σας δίνει κώλο;![]()
Θα σφίξεις ρε μουνή ?πιστευω θα του πει και οι 2 δινουν κωλο![]()
Ρώτα την αν έχει προίκα?? Αν δεν άλλαξε Ροτα...Εικάζω
Η ευτραφής κυρία παππούλη![]()
Μαρια ντολμαδακια ξερεις να φτιαχνεις;καλησπερα σασ ειμαστε κινκυ επαγγελματικο ζευγαρι
Ο Γιώργης τα τυλίγειΜαρια ντολμαδακια ξερεις να φτιαχνεις;
Και σου τα βαζει στον πατο μουνοπανοΟ Γιώργης τα τυλίγει![]()