πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.474
- Πόντοι
- 16.131
βρε εγω τον κωλο της ειδα να πηγαινει περα δωθε αλλα δεν μας κανει αποκαλυψηΌχι βρεε,απλά αν δεις το τρομπαρει !!
βρε εγω τον κωλο της ειδα να πηγαινει περα δωθε αλλα δεν μας κανει αποκαλυψηΌχι βρεε,απλά αν δεις το τρομπαρει !!
Σε ευχαριστώωωωω
......ακρως καβλωτικο κ ερωτευσιμo!!!!Καλό μεσημέρι

μμμμμμμμμ....εκεί πρέπει να φτάσει.. λαρύγγι!......ακρως καβλωτικο κ ερωτευσιμo!!!!
btw. παααααααααλι στο στομα μας εφτασε![]()
....γεια σου ρε μαστορισσαμμμμμμμμμ....εκεί πρέπει να φτάσει.. λαρύγγι!
Πολυ στεγνό ειναι .....θέλει και αυτό μια γλώσσα με αγάπη και προδερμ!!!
ούτε σάλιο δεν έμεινε..Πολυ στεγνό ειναι .....θέλει και αυτό μια γλώσσα με αγάπη και προδερμ!!!
Κοπελιά, γίνε συγκεκριμένη, τι είναι το 2 3, με ρωτάει ο μανάβης πόσα αγγούρια να σου βάλω ε, βάλε 2 3 ?.. στο άλλο συμμετέχουν 2 3 άτομα...![]()
Κοπελιά, γίνε συγκεκριμένη, τι είναι το 2 3, με ρωτάει ο μανάβης πόσα αγγούρια να σου βάλω ε, βάλε 2 3 ?
3 να είναι φρέσκαΚοπελιά, γίνε συγκεκριμένη, τι είναι το 2 3, με ρωτάει ο μανάβης πόσα αγγούρια να σου βάλω ε, βάλε 2 3 ?

Αδικία ωραια μας Κυρία δεν ανοίγει να δούμε και εμείς,,αυτό που βλέπουν όλοι οι άλλοι και να σας εκφράσουμε τον θαυμασμό μας.. ΚΛΑΨ..Καλησπέρα

Ούτε αυτό ...Αλλά εγώ θα σας πω τη γλυκιά μου καλησπέρα ...

Αδικία ωραια μας Κυρία δεν ανοίγει να δούμε και εμείς,,αυτό που βλέπουν ολοι οι άλλοι.. ΚΛΑΨ..![]()
εμ αφου ερχεσαι με αδεια χερια ..ανοιξε τα απο κινητο απο τον υπολογιστη δεν τον παιζουνΟύτε αυτό ...Αλλά εγώ θα σας πω τη γλυκιά μου καλησπέρα ...![]()
Καντο αποθήκευση πρωτα φίλε ..Γελάς,,,,, καλέ μου φίλε @πολυζωης με τον πόνο μας?????![]()
μα του ειπα να μπει απο κουνητο ...αλλΑ μαλλον θα εχει ζουληξει κανενα και δεν ξερει τον κωδικο να το ξεκλειδωσειΚαντο αποθήκευση πρωτα φίλε ..
Δεν τον παίζουν???? Τι όλοι μαζί??? Ο ένας του άλλου ???? Έτσι το κάνετε εσείς??? Εγω είμαι καλό παιδί μόνο η γυναίκα μου και η κοπέλα μου μου το κάνουν αυτόεμ αφου ερχεσαι με αδεια χερια ..ανοιξε τα απο κινητο απο τον υπολογιστη δεν τον παιζουν

Θα το δοκιμάσω τώρα καλέ μου φίλε...Ευχαριστώ..Καντο αποθήκευση πρωτα φίλε ..

ωπα τι βλεπω το παιζεις σε διπλο ταμπλοΔεν τον παίζουν???? Τι όλοι μαζί??? Ο ένας του άλλου ???? Έτσι το κάνετε εσείς??? Εγω είμαι καλό παιδί μόνο η γυναίκα μου και η κοπέλα μου μου το κάνουν αυτό![]()
για δωσε το τηλεφωνο τις γυναικας να την ενημερωσω για τα καινουργια τσοκαρα που βγηκαν στην αγορα