xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 19.740
- Πόντοι
- 3.556
Αδικία ωραια μας Κυρία δεν ανοίγει να δούμε και εμείς,,αυτό που βλέπουν όλοι οι άλλοι και να σας εκφράσουμε τον θαυμασμό μας.. ΚΛΑΨ..Καλησπέρα

Αδικία ωραια μας Κυρία δεν ανοίγει να δούμε και εμείς,,αυτό που βλέπουν όλοι οι άλλοι και να σας εκφράσουμε τον θαυμασμό μας.. ΚΛΑΨ..Καλησπέρα
Ούτε αυτό ...Αλλά εγώ θα σας πω τη γλυκιά μου καλησπέρα ...
Αδικία ωραια μας Κυρία δεν ανοίγει να δούμε και εμείς,,αυτό που βλέπουν ολοι οι άλλοι.. ΚΛΑΨ..![]()
εμ αφου ερχεσαι με αδεια χερια ..ανοιξε τα απο κινητο απο τον υπολογιστη δεν τον παιζουνΟύτε αυτό ...Αλλά εγώ θα σας πω τη γλυκιά μου καλησπέρα ...![]()
Καντο αποθήκευση πρωτα φίλε ..Γελάς,,,,, καλέ μου φίλε @πολυζωης με τον πόνο μας?????![]()
μα του ειπα να μπει απο κουνητο ...αλλΑ μαλλον θα εχει ζουληξει κανενα και δεν ξερει τον κωδικο να το ξεκλειδωσειΚαντο αποθήκευση πρωτα φίλε ..
Δεν τον παίζουν???? Τι όλοι μαζί??? Ο ένας του άλλου ???? Έτσι το κάνετε εσείς??? Εγω είμαι καλό παιδί μόνο η γυναίκα μου και η κοπέλα μου μου το κάνουν αυτόεμ αφου ερχεσαι με αδεια χερια ..ανοιξε τα απο κινητο απο τον υπολογιστη δεν τον παιζουν
Θα το δοκιμάσω τώρα καλέ μου φίλε...Ευχαριστώ..Καντο αποθήκευση πρωτα φίλε ..
ωπα τι βλεπω το παιζεις σε διπλο ταμπλοΔεν τον παίζουν???? Τι όλοι μαζί??? Ο ένας του άλλου ???? Έτσι το κάνετε εσείς??? Εγω είμαι καλό παιδί μόνο η γυναίκα μου και η κοπέλα μου μου το κάνουν αυτό![]()
Καλημέρα φίλοι μου παρακάλεσα την κυρία λόγω ότι βρίσκομαι σε πενία αλλά η κυρία έχει τα ωτα της κλειστά...
Σας παρακαλώ κύριε μου κάντε κάτι και για μένα
..
Που να μεινει σάλιο με τέτοιο μπουμπούκι!!!!ούτε σάλιο δεν έμεινε..
Ε τότες πρέπει να τα διατηρούν στην συντήρηση του ψυγείου, δεν υπάρχει χειρότερο από το να τρως μαραμένο αγγούρι.3 να είναι φρέσκα![]()
Άλλοι το τρώνε και δροσιζονται και άλλοι το τρωνε και ζορίζονται....Ε τότες πρέπει να τα διατηρούν στην συντήρηση του ψυγείου, δεν υπάρχει χειρότερο από το να τρως μαραμένο αγγούρι.
Ναι μαν, ας μας πει σχετικά και το κορίτσι σε ποια πλευρά της ιστορίας είναι...Άλλοι το τρώνε και δροσιζονται και άλλοι το τρωνε και ζορίζονται....![]()
Γιατί κύριε τι σας έχω κάνει??
Προκαλείς...Καλησπέρα
Ωωωχχχχχχ!!!3 να είναι φρέσκα![]()
Γιατί κύριε τι σας έχω κάνει??