Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.173
- Πόντοι
- 10.555
η ηλικια σου μιλφ;
Δεν φορτώνει η σελίδα!!!
Λοιπόν την Κατερίνα, την συνάντησα περίπου 9 χρόνια πριν ...
Έχω κάνει μόνο ένα ραντεβού μαζί της.
Πρωκτικό δίνει και δεν αρνείται, αυτός φυσικά ήταν ο ένας λόγος που έγινε η συνάντηση.
Επίσης κάνει και καλή πίπα ομολογώ.
Το άσχημο : καθυστέρησε στο ραντεβού μας αρκετή ώρα... αν θυμάμαι καλά πάνω από μισάωρο....
Με ξενέρωσε λίγο αυτό. Ξέσπασα ομως με χαστούκια στον κωλο της, και σε δυνατό πρωκτικό σεξ.
Να πω πως είναι η μόνη γυναίκα σε σεξοραντεβού που είχα μόνο πρωκτικό σεξ και δεν αρνήθηκε...
Δεν έκλεψε στον χρόνο (ίσως γιατί το ραντεβού μας ήταν αργά μετα τις 22.00 ο δεύτερος λόγος που έγινε το ραντεβού) και μάλλον το τελευταίο της ημέρας...
Σαν εμφάνιση ήταν γεματούλα (ο τρίτος λόγος που έγινε το ραντεβού) .. όποιος ψάχνει μοντέλο ας προσπεράσει από το νήμα αυτό... επίσης ήθελα ένα συγκεκριμένο dress code που τηρήθηκε...
Οι επιλογές είναι δικές σου. !
Κάνε εσύ την επιλογή! Σε έχω ικανή για self fisting
πριν από 9 χρόνια που την συνάντησες, τί ηλικία λες ότι ήταν; δλδ πόσο να είναι σήμερα;Λοιπόν την Κατερίνα, την συνάντησα περίπου 9 χρόνια πριν ...
Έχω κάνει μόνο ένα ραντεβού μαζί της.
Πρωκτικό δίνει και δεν αρνείται, αυτός φυσικά ήταν ο ένας λόγος που έγινε η συνάντηση.
Επίσης κάνει και καλή πίπα ομολογώ.
Το άσχημο : καθυστέρησε στο ραντεβού μας αρκετή ώρα... αν θυμάμαι καλά πάνω από μισάωρο....
Με ξενέρωσε λίγο αυτό. Ξέσπασα ομως με χαστούκια στον κωλο της, και σε δυνατό πρωκτικό σεξ.
Να πω πως είναι η μόνη γυναίκα σε σεξοραντεβού που είχα μόνο πρωκτικό σεξ και δεν αρνήθηκε...
Δεν έκλεψε στον χρόνο (ίσως γιατί το ραντεβού μας ήταν αργά μετα τις 22.00 ο δεύτερος λόγος που έγινε το ραντεβού) και μάλλον το τελευταίο της ημέρας...
Σαν εμφάνιση ήταν γεματούλα (ο τρίτος λόγος που έγινε το ραντεβού) .. όποιος ψάχνει μοντέλο ας προσπεράσει από το νήμα αυτό... επίσης ήθελα ένα συγκεκριμένο dress code που τηρήθηκε...
Οι επιλογές είναι δικές σου. !
Κάνε εσύ την επιλογή! Σε έχω ικανή για self fisting
για να βλεπω το νημα μου να εχει κριτικεσ τα παιρνω ολααααααα
Aνέβασε κανένα βιντεάκι !!!!!
Aνέβασε κανένα βιντεάκι !!!!!
ερχονται νεεσ φοτοσ κ βιντεοσAνέβασε κανένα βιντεάκι !!!!!
πειτε μ τι θελετε να φορεσωερχονται νεεσ φοτοσ κ βιντεοσ
η θεια και σε τηλεφωνικο η cyberερχονται νεεσ φοτοσ κ βιντεοσ
Animal print
Κουκούλα για να μην φαίνεσαιπειτε μ τι θελετε να φορεσω
extrme fotos με φρουτα κ πολυ πουτσαααααα
η μιλφ ειναι δω γαι αντρεσ παλαιου τυπου
λογικα ναιΟι νέου τύπου έχουν προσαυξηση;