Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (27 μέλη και 264 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.177
Πόντοι
3.246
κάνει έξτρα αυτή? να της περάσω τον κωλο από επιθεώρηση αν είναι! για μένα είναι πολύ καλή περίπτωση...αρκετά όμορφη+ καλό ελ τσιμπου+ δεν κλέβει + δεν βιαζεται
Ζητάει +5€/10€ για τελείωμα ανάλογα το σημείο, εγώ με ένα τάλληρο τα έριξα στα κωλομέρια, αλλά ήθελε να την σκουπίσω μετά :cheesy:
θεωρώ πώς θα κάνει αρκετά με το ανάλογο αντίτιμο, την επόμενη φορά θα ρωτήσω για πρόσωπο.

Τελευταία τροποποίηση:

Sprwxths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
174
Πόντοι
0
Τώρα live
Φυλής 65β Χριστίνα Τσέχα, Μπέκυ
Φυλής 65α Κορίνα
Φυλής 84 Κάτια
Φώκαιας 19 Λίζα και Άννα που τιμήθηκε επιτέλους υπέροχο πλάσμα τι έχανα τόσο καιρό ο μλκς

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.554
Πόντοι
3.656
Ζητάει +5€/10€ για τελείωμα ανάλογα το σημείο, εγώ με ένα τάλληρο τα έριξα στα κωλομέρια, αλλά ήθελε να την σκουπίσω μετά :cheesy:
θεωρώ πώς θα κάνει αρκετά με το ανάλογο αντίτιμο, την επόμενη φορά θα ρωτήσω για πρόσωπο.
Μύστη έπρεπε να της ζητήσεις δεκαδικό για το σκούπισμα..
:confused::confused::confused:
:hi:

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.596
Πόντοι
26.435
Ρώτα μια για κωλο αν πας πρώτος από μένα...προσπαθώ να ρίξω ένα λατινάκι όχι πουτανα αυτόν τον καιρό και τραβιέμαι αγρια, και μου τρώει πολύ χρόνο κ κάποια λεφτά.

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
14.807
Πόντοι
2.536
κριμα καμια κατω των 35 υπαρχει?
Έχω την εντύπωση πως η Άννα από Χωματιανου 11 είναι Ουκρανή και το πολύ 25-26 χρονών. Πήγαινε από εβδομάδα να τη δεις γιατί διακοπαρει.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Έχω την εντύπωση πως η Άννα από Χωματιανου 11 είναι Ουκρανή και το πολύ 25-26 χρονών. Πήγαινε από εβδομάδα να τη δεις γιατί διακοπαρει.
Από Μολδαβία μύστη μου είναι η Αννούλα.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.502
Πόντοι
31.618
Κάψα μεγάλη πριν λίγο στο μετάξι ζεστή αφόρητη δεν άντεχα το ψάξιμο και πέρασα με Νάταλι Ιάσωνος 27.
Στανταρακι απ' τα καλά,είναι η πέμπτη φορά που περνάω και ποτέ δεν πέφτει η ποιότητα.
Ποτέ Καποτά σε πεσμένη πουτσα, προτα θα σε φτιάξει.πιπα μέχρι να την σταματήσεις εσύ και σεξ σ όλες τις στάσεις άψογα στισηματα και δεν κλέβει

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Κάψα μεγάλη πριν λίγο στο μετάξι ζεστή αφόρητη δεν άντεχα το ψάξιμο και πέρασα με Νάταλι Ιάσωνος 27.
Στανταρακι απ' τα καλά,είναι η πέμπτη φορά που περνάω και ποτέ δεν πέφτει η ποιότητα.
Ποτέ Καποτά σε πεσμένη πουτσα, προτα θα σε φτιάξει.πιπα μέχρι να την σταματήσεις εσύ και σεξ σ όλες τις στάσεις άψογα στισηματα και δεν κλέβει
Άλλαξες πληκτρολόγιο μύστη μου?

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
26.014
Πόντοι
8.296
Θα είναι απόγευμα;
δε νομίζω είναι π
Εμετουργείο....:vomit:

Δεύτερη Βάρδια!!!!:rockon:

15/7/2025 :zfuck:

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη βραδιά....

Περδίκα Όροφος
Εδώ ο ελεεινός βρωμιάρης Σάρουμαν παρουσίασε την Χλόη και την Αλεξάνδρα, λατίνες σε απλό πρόγραμμα...:jerking:
Έγινε λοιπόν το εξής επεισόδιο.
Σιχαμερός λάθρο πλήρωσε για Χλόη και μπήκε δωμάτιο...
Το κορίτσι μόλις τον είδε άρχισε να φωνάζει... Όλο κάτι για condom έλεγε. Προφανώς το σκουπίδι αυτό κάποια μαλακία θα είχε κάνει και η κοπέλα δεν τον ήθελε.
Ο Σάρουμαν προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη αλλά η κοπέλα ήταν ανένδοτη!!!:thumbsup:
Έτσι χωρίς να χτυπήσει πόρτα μπήκε δωμάτιο να δώσει τα χρήματα πίσω και σίγουρα πήρε μάτι και τον βρωμοψώλη λάθρο...
Δεν σε χάλασε Σάρουμαν έτσι....:dancing:

Δεύτερο παρόμοιο συμβάν.

Ιάσωνος 44.
Εδώ ήταν η διάσημη πλέον Πάολα, μόνη της,σε απλό πρόγραμμα και αυτή.
Επενδυτής και αφού έφυγα και ήταν μόνος στο σαλόνι τον άκουσα από τον διάδρομο να διαπραγματεύεται με την υπηρεσία για κώλο Ακά....
:new_shocked:
Τελικά πέρασε δωμάτιο...
Δεν ξέρω τι έγινε....
Καλά ποιά παλιόπαιδα κάνουν αυτά με τις κοπέλες ήθελα να ήξερα...:knuppel::knuppel::knuppel:

Υπάρχει και μια είδηση για επιστροφή Βόμβα :blowup:
από αύριο αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω την πληροφορία διότι μου την είπε η υπηρεσία.
Αν αύριο λέει αλήθεια και είναι στο πόστο της θα ενημερώσω!
τελικά έσκασε η βόμβα;;; αφού δεν είδαμε Βαλαντσιούνας ή Μίσιτς
τουλάχιστον να σκάσει αυτή βρε
παιδιά! :rockon:

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.780
Πόντοι
7.446

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.177
Πόντοι
3.246
Από Μολδαβία μύστη μου είναι η Αννούλα.

Η ίδια πλέον λέει από Ουκρανία, για ποιον λόγο δεν ξερω ...
Πριν πάει στο Χωματιανού οντως Μολδαβία έλεγε.
δε νομίζω είναι π

τελικά έσκασε η βόμβα;;; αφού δεν είδαμε Βαλαντσιούνας ή Μίσιτς
τουλάχιστον να σκάσει αυτή βρε
παιδιά! :rockon:
Ναι, σκάσανε αρκετές στην Δαμασκό από τους Εβραίους.

Για όλα υπόλοιπα , αν δεν πας ο ίδιος μην περιμένεις, όταν το διαβάσεις εδω θα ειναι αργά

Διαγραμμένο μέλος 32090

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.622
Πόντοι
446
Το κοριτσάκι κάνει φαρμακευτική αγωγή για να συλλάβει. Ποιος θα είναι ο τυχερός?
Κρεμπιέδες όλοι μας παιδιά να τη βοηθήσουμε τη γυναίκα. Και δεν εννοω στον κώλο της πονηρουληδες, γιατι θα γεννήσει κωλόπαιδο.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.780
Πόντοι
34.948
Ναι, σκάσανε αρκετές στην Δαμασκό από τους Εβραίους.

Για όλα υπόλοιπα , αν δεν πας ο ίδιος μην περιμένεις, όταν το διαβάσεις εδω θα ειναι αργά
Θα παω και γω αποψε δω....υποψιαζομαι οτι θα ειναι καμια Τατιανα ή Ναταλια ή Βαλερια εκει στα ψηλα στην Ιασωνος

Διαγραμμένο μέλος 175640

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.653
Πόντοι
28.636
Μιλατε με γριφους γεροντες.... μας εχει φαει η περιεργεια για αυτην την επιστροφη
:skull::skull::skull:
Δυστυχώς δεν... Η επιστροφή Βόμβα ήταν μούφα.:angry:
Δικό μου λάθος, ζητώ συγγνώμη...
Τελευταία γυναίκα που πίστεψα ήταν η Σαμπίνα κάποτε.
Τώρα δεν πιστεύω ξανά καμία!
:happy:
Θα παω και γω αποψε δω....υποψιαζομαι οτι θα ειναι καμια Τατιανα ή Ναταλια ή Βαλερια εκει στα ψηλα στην Ιασωνος
Όχι δεν ήταν εκεί.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom