Καλησπέρα στη παρέα. Περαστικός από Αθήνα και θέλω να κάνω μια βόλτα Μεταξουργείο ή φυλής για ένα άδειασμα πριν φύγω. Τίποτα καλό να προτείνετε αυτή την ώρα? Έξτρα πόντους για πετιτ με μεγάλο στηθος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mitsosaliferis5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 4
- Like
- 928
- Πόντοι
- 360
Ναι!Μαρίνα;
Ντανία;
Morty love Jessica
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 52
- Like
- 4.053
- Πόντοι
- 4.821
Η άνετα είναι από διδύμουΣαρα απο Φυλης 66δ ειναι η ΕΥΑ
απο λιοσιων 73 μελαχρινη κοπελα με μεγαλο στηθος
Morty love Jessica
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 52
- Like
- 4.053
- Πόντοι
- 4.821
Πάνε πιο αργά Αουρόρα φ 54Καλησπέρα στη παρέα. Περαστικός από Αθήνα και θέλω να κάνω μια βόλτα Μεταξουργείο ή φυλής για ένα άδειασμα πριν φύγω. Τίποτα καλό να προτείνετε αυτή την ώρα? Έξτρα πόντους για πετιτ με μεγάλο στηθος
Morty love Jessica
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 52
- Like
- 4.053
- Πόντοι
- 4.821
Πήγαινε απογευματινή Φυλής βόλτα στα σπιτάκια θα βρεις πολλές ... Συνήθως έχει το 71 και το 59 στάνταρ! Τώρα περι ορεξεωςΚαμιά πρόταση για λατίνα φυλής;
Έχω καιρό να πάω δεν ξέρω τι παίζει
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 194
- Like
- 50.450
- Πόντοι
- 35.948
Φίλος (εκτός σάιτ) που τη πήρε Φυλής έμεινε δυσαρεστημένος. Από καθημερινός πελάτης στη Λιοσίων, τώρα τη βλέπει κ στρίβει...ισχύει εγώ την είχα στανταρακι, βεβαια κάποιοι είχαν γράψει κάνα μήνα πρίν έρθει Φυλής είχε ρίξει απόδοση, τώρα είναι και με ριγμενη απόδοση και με συν 15 κιλά τουλάχιστον
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.288
- Like
- 292.533
- Πόντοι
- 47.170
Καμία σχέση....η Σάρα του Φιλιππίδου είναι η πρώην Αννετα από ΔιδύμουΗ άνετα είναι από διδύμου
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Και πρώην Μέρλιν από Λιοσίων, μου το επιβεβαίωσε και η ίδια.Καμία σχέση....η Σάρα του Φιλιππίδου είναι η πρώην Αννετα από Διδύμου
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 99
- Like
- 21.361
- Πόντοι
- 19.236
Πετιτ με μεγαλο στηθος για τα κυβικα της ειναι η Βανεσσα στο Ιασωνος 37 απογευματα προς βραδυΚαλησπέρα στη παρέα. Περαστικός από Αθήνα και θέλω να κάνω μια βόλτα Μεταξουργείο ή φυλής για ένα άδειασμα πριν φύγω. Τίποτα καλό να προτείνετε αυτή την ώρα? Έξτρα πόντους για πετιτ με μεγάλο στηθος
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 194
- Like
- 50.450
- Πόντοι
- 35.948
Θα τελειώσουν τα λεφτά κ θα βγάλει πάλι τον κώλο παγανιάΦυσικά η όρεξη για πρωκτικό ήταν ακατανίκητη. Δυστυχώς η Κάμη απουσιάζει από το πόστο της.
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.427
- Πόντοι
- 3.446
Βρήκα χρόνο και όρεξη και τσέκαρα ό,τι είχα χάσει.. Οπότε απαντάω σε όλα όσα θέλω μαζί, δεν είναι σπαμ, ευχαριστώ..

Άραγε αξίζει, κάνει το ίδιο κλαρίνο που μου έκανε, ή φόλεψε;

Εκτός βέβαια αν πήγαινες Μετάξι που παίρνουν τα πάντα
Σαν τάφος είναιΠορνοαναμνήσεις...
Ένας υπόγειος οίκος που το 2000 έφερνε κάτι πολύ δυνατά μουνάκιαΑπίστευτα μωρά...
Λαέρτιου Διογένους 2 το 2010
![]()

Πήρε κανείς Luna πρόσφατα;;εδώ η luna και η Ria
![]()
Άραγε αξίζει, κάνει το ίδιο κλαρίνο που μου έκανε, ή φόλεψε;
Φοβερή φωτογραφία και άκρως ρομαντική!Επαναλειτουργεία Ιασωνος 1α-β-γ
![]()

Ξέρουμε αν δουλεύει σταθερά, ή ποιες μέρες;; Ακόμα δεν την έχω πετύχει!Πριν 3-4 μερες πηγα με Μπιουτη στο Φυλης65 ,απ οτι καταταλαβα εχει γυρισει στο ποστο της.Εχει χασει καμια 20αρια κιλα,τη ρωτησα και μου ειπε επειδη ηταν στεναγχωρεμενη δεν ετρωγε πολυ,τι λετε να να τη στεναγχωρησε?

Εκεί είναι σύνηθες φαινόμενο, μια φορά με @Pa Luki Luk και Κυρ-Γιάννη μας έφραζε την έξοδο η γνωστή τσα για πόση ώρα, προσπαθώντας να πείσει κάποιον να περάσει! Εγώ γλίτωσα το πρήξιμο μπάλας δηλώνοντας σοκολατολάτρης, ωστόσο παρέμενα εγκλωβισμένος μαζί τους..αλλά αυτές οι Ρωσίδες ρε πουστη μου καρναβάλια κάνουν σαν χαζοχαρουμενες και μέσα και έξω από το δωμάτιο όπου η Μόνικα να με κρατάει από το μούσι μέχρι να βγει η άλλη μην τολμήσω και φύγω !τραλαλεροτραλαλα.....
Σωστός ο παίχτης! Έτσι κι αλλιώς ίσως να μην περνούσες καλά αν σε έπαιρνε κάποια σε τέτοια φάση..Η ζεστή να βαράει κόκκινο μάγκες και η μηχανή να δείχνει στο καντράν εν κίνηση 38βαθμους! Η ζέστη και η καύλα βαράει κόκκινο ενώ έχω ιδρώσει και νιώθω την τσουνα μου υγρή σαν 15χρονο και ενώ ήθελα να περάσω με Καρολίνα και Κορίνα βλέποντας βυζάρες το σκέφτομαι εκείνη την ώρα και λέω και θα χύσω στο λεπτό και θα είμαι μούσκεμα στον ιδρώτα ! Έτσι Μυστες έφυγα αχυστος με σκοπό απογευματινή καταδρομική!
Εκτός βέβαια αν πήγαινες Μετάξι που παίρνουν τα πάντα

Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 194
- Like
- 50.450
- Πόντοι
- 35.948
Έφερνε όμως κάτι μουνάκια απίστευτα...Σαν τάφος είναι![]()
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.025
- Πόντοι
- 48.067
![]()
Επιστροφή στο παρελθόν:
Εάν θυμάστε μια Όλγα που δούλευε κι επί κορώνας στο αριστερό Ιάσωνος 46, θα τη βρείτε στο μεσαίο. Με 69 στο δεκαρικο. Αν και δεν την προτείνω γιατί μου φαίνεται αρκετά κυκλοθυμική.![]()
και με μαυρισμένο το ματι της... ελπιζω να έπεσε...
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.759
- Πόντοι
- 456
Έχουμε μπλέξει κ με τις λατινες φολες..κ γενικής παρακμή πλέον δε πατάω καν φυλής.. κάποτε είχαμε σαρα Ρωσίδα Άννα ρωσσιδα την ξανθια εστελ βυζαρου Ρενάτα Χριστίνα ρωσσιδα Τζούλια Ρούμανα Αθηνά Πειραιώτισσα δν ήξερες ποια να πρωτογαμησεις Λίζα τσικιτα με τις τσιμπουκαρες.. Αλίσια Ρουμάνα χαμος μάγκες
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.517
- Πόντοι
- 4.646
Ελπίζω να της βουλωσουν και το άλλο μάτι, χάρη συμμετρίας...και με μαυρισμένο το ματι της... ελπιζω να έπεσε...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις