Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (26 μέλη και 177 επισκέπτες)

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
Στοχευμενη επισκεψη προ ολιγου 2 βαρδια στη Φυλης με φιλο απο επαρχια αλλα και εναν φιλο ναυτικο ο οποιος παντα μας εξιστορει για τα τρελα γαμησια στο εξωτερικο που εχει ριξει,φυσικα με πολυ ανωτερο κοστος απο τα δικα μας.Καταθεση λοιπον μαζι με τον εναν φιλο ξεχωριστα στη γλυκια Κατερινα Φωκαιας 19 ,οπου παλι μπηκα σε σκεψεις να περασω με Λιζα.Οπως ειπα γλυκια και θεωρω οτι δε χανει σε κανενα τομεα ,και μονο η συνολικη της εμφανιση σε αφηνει ικανοποιημενο.
Συνοπτικα απο τα λιγα που ειδαμε
Φωκαιας 17 πανω} Μαρινα
Φωκαιας 19} Λιζα και Κατερινα
Φυλής 67}Σαρα λατινα
Φυλης 84α}Ρανια με γνωστο τσατσο με ποιηματα
Φιλιππιδου 11α}Ελενη και Ιζαμπελλα

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.358
Πόντοι
19.236
Επιστροφη απο την τσαρκα στο Μεταξι κατα τις 23:00 στο ΜΑ 17 οροφος τιμηθηκε μια μπαμπατσικη Λατινα η Βικτωρια την οποια την ειχα πετυχει και στο Περδικας 3 αριστερο και δεξι....μεσα στο δωματιο την θυμηθηκα για τα καλα καθως πριν απο κανα 6-7μηνο δουλευε στο Κ45 σε ολες τις πορτες με ονομα Βαλερια και την ειχα παρει και τοτε....απλα μετα απο τοσο καιρο την ειχα ξεχασει και την ξαναθυμηθηκα μεσα στο δωματιο .....κουφο τελειως....ενω στο σαλονι νομιζα οτι θα πηγαινα με καινουργια κοπελα, στο δωματιο οταν την ειχα ιεραποστολικα την θυμηθηκα χαχαχα....

καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.877
Πόντοι
28.636
Εμετουργείο....:vomit:

Δεύτερη Βάρδια!!!!:rockon:

15/7/2025 :zfuck:

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη βραδιά....

Περδίκα Όροφος
Εδώ ο ελεεινός βρωμιάρης Σάρουμαν παρουσίασε την Χλόη και την Αλεξάνδρα, λατίνες σε απλό πρόγραμμα...:jerking:
Έγινε λοιπόν το εξής επεισόδιο.
Σιχαμερός λάθρο πλήρωσε για Χλόη και μπήκε δωμάτιο...
Το κορίτσι μόλις τον είδε άρχισε να φωνάζει... Όλο κάτι για condom έλεγε. Προφανώς το σκουπίδι αυτό κάποια μαλακία θα είχε κάνει και η κοπέλα δεν τον ήθελε.
Ο Σάρουμαν προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη αλλά η κοπέλα ήταν ανένδοτη!!!:thumbsup:
Έτσι χωρίς να χτυπήσει πόρτα μπήκε δωμάτιο να δώσει τα χρήματα πίσω και σίγουρα πήρε μάτι και τον βρωμοψώλη λάθρο...
Δεν σε χάλασε Σάρουμαν έτσι....:dancing:

Δεύτερο παρόμοιο συμβάν.

Ιάσωνος 44.
Εδώ ήταν η διάσημη πλέον Πάολα, μόνη της,σε απλό πρόγραμμα και αυτή.
Επενδυτής και αφού έφυγα και ήταν μόνος στο σαλόνι τον άκουσα από τον διάδρομο να διαπραγματεύεται με την υπηρεσία για κώλο Ακά....
:new_shocked:
Τελικά πέρασε δωμάτιο...
Δεν ξέρω τι έγινε....
Καλά ποιά παλιόπαιδα κάνουν αυτά με τις κοπέλες ήθελα να ήξερα...:knuppel::knuppel::knuppel:

Υπάρχει και μια είδηση για επιστροφή Βόμβα :blowup:
από αύριο αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω την πληροφορία διότι μου την είπε η υπηρεσία.
Αν αύριο λέει αλήθεια και είναι στο πόστο της θα ενημερώσω!
:hi:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
............... άκουσα από τον διάδρομο να διαπραγματεύεται με την υπηρεσία για κώλο Ακά....
:new_shocked:
Τελικά πέρασε δωμάτιο...
Δεν ξέρω τι έγινε....
Καλά ποιά παλιόπαιδα κάνουν αυτά με τις κοπέλες ήθελα να ήξερα...:knuppel::knuppel::knuppel:
Εάν γνωρίζονται χρόνια, τότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος! :woldman:

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Δυνατός χεσταρας κατά τις 11:00 στο κολωνου 48 αφού πέρασε ένα μανίκι στην παολαρα μας άφησε ένα δυνατό γραμμάτιο στον νεροχύτη ! Θα μπορούσε ο ξεφτυλας να πάει στο καλαθάκι. Τι μετά ζητάτε 15€ για Μεταξουργείο;;;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Τί πάθατε όλοι με την Νικόλ Ι20Γ ξαφνικά?
Πήρε κανείς σας εξτραδάκι ? :cheesy:
κάνει έξτρα αυτή? να της περάσω τον κωλο από επιθεώρηση αν είναι! για μένα είναι πολύ καλή περίπτωση...αρκετά όμορφη+ καλό ελ τσιμπου+ δεν κλέβει + δεν βιαζεται

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948
Δυνατός χεσταρας κατά τις 11:00 στο κολωνου 48 αφού πέρασε ένα μανίκι στην παολαρα μας άφησε ένα δυνατό γραμμάτιο στον νεροχύτη ! Θα μπορούσε ο ξεφτυλας να πάει στο καλαθάκι. Τι μετά ζητάτε 15€ για Μεταξουργείο;;;
Έβαλες φωτιά σε κάποιους...
Θα τρέχουν χωρίς ανάσα στη Κολωνού, να προλάβουν το κολατσιό:2funny:

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
κάνει έξτρα αυτή? να της περάσω τον κωλο από επιθεώρηση αν είναι! για μένα είναι πολύ καλή περίπτωση...αρκετά όμορφη+ καλό ελ τσιμπου+ δεν κλέβει + δεν βιαζεται
Ζητάει +5€/10€ για τελείωμα ανάλογα το σημείο, εγώ με ένα τάλληρο τα έριξα στα κωλομέρια, αλλά ήθελε να την σκουπίσω μετά :cheesy:
θεωρώ πώς θα κάνει αρκετά με το ανάλογο αντίτιμο, την επόμενη φορά θα ρωτήσω για πρόσωπο.

Τελευταία τροποποίηση:

Sprwxths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
92
Πόντοι
0
Τώρα live
Φυλής 65β Χριστίνα Τσέχα, Μπέκυ
Φυλής 65α Κορίνα
Φυλής 84 Κάτια
Φώκαιας 19 Λίζα και Άννα που τιμήθηκε επιτέλους υπέροχο πλάσμα τι έχανα τόσο καιρό ο μλκς

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.248
Πόντοι
3.656
Ζητάει +5€/10€ για τελείωμα ανάλογα το σημείο, εγώ με ένα τάλληρο τα έριξα στα κωλομέρια, αλλά ήθελε να την σκουπίσω μετά :cheesy:
θεωρώ πώς θα κάνει αρκετά με το ανάλογο αντίτιμο, την επόμενη φορά θα ρωτήσω για πρόσωπο.
Μύστη έπρεπε να της ζητήσεις δεκαδικό για το σκούπισμα..
:confused::confused::confused:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Ρώτα μια για κωλο αν πας πρώτος από μένα...προσπαθώ να ρίξω ένα λατινάκι όχι πουτανα αυτόν τον καιρό και τραβιέμαι αγρια, και μου τρώει πολύ χρόνο κ κάποια λεφτά.

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.823
Πόντοι
2.246
κριμα καμια κατω των 35 υπαρχει?
Έχω την εντύπωση πως η Άννα από Χωματιανου 11 είναι Ουκρανή και το πολύ 25-26 χρονών. Πήγαινε από εβδομάδα να τη δεις γιατί διακοπαρει.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948
Έχω την εντύπωση πως η Άννα από Χωματιανου 11 είναι Ουκρανή και το πολύ 25-26 χρονών. Πήγαινε από εβδομάδα να τη δεις γιατί διακοπαρει.
Από Μολδαβία μύστη μου είναι η Αννούλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom