The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.284
- Πόντοι
- 33.405
Εδώ εισαστε ολοι?
Πείτε μου περιληπτικά το θέμα για να συμμετάσχω στο μαδοπουτσι πληζ![]()
Εδώ...
Μπήκε ο ιατρός να βάλει σε τάξη ένα σάιτ για πουτάνες.

Εδώ εισαστε ολοι?
Σεξεργάτριες.Εδώ...
Μπήκε ο ιατρός να βάλει σε τάξη ένα σάιτ για πουτάνες.![]()
Αυτό που κατακρίνω είναι τους χαρακτηρισμούς.
Εγώ τη Μαρία την έχω συναντήσει κάποιες φορές και μπορώ να πω ότι έχει καλή ψυχή.
Καλό το σεξ, καλές και οι υπηρεσίες, αλλά μια πραγματική σεξεργάτρια είναι πολύ περισσότερα.
Εδώ εισαστε ολοι?
Και ο Ατενεζος θέλει προίκα 40 χιλιάρικα για να παντρευτεί και τα ζητάει ρεφενε από εμάς.Εδώ...
Μπήκε ο ιατρός να βάλει σε τάξη ένα σάιτ για πουτάνες.![]()
Και ο Ατεν χάος θέλει προίκα 40 χιλιάρικα για να παντρευτεί και τα ζητάει ρεφενε από εμάς.
Αν την ειδε ως ειδικός απαγορεύεται να την βατεψει.Έχει καλή ψυχή;
Τελικά την συναντήσατε για να την πηδήξετε ή στα πλαίσια του επαγγέλματος σας;
Σας ερωτώ γιατί μας τα μπερδεύετε λίγο.![]()
Εσύ να δεις τι είδους περιπτωσάρα είσαι... Σίγουρα το έσκασες απ'το Δρομοκαΐτειο. Κάτσε να τους ειδοποιήσω να έρθουν με την απόχη να σε μπαγλαρώσουν...Καλά εσύ είσαι κλινική περίπτωση...
Συνηθίζω να συζητώ με τις σεξεργάτριες δεν τις αντιμετωπίζω ως τρύπες για να εκτονώσω τα ένστικτά μου.Έχει καλή ψυχή;
Τελικά την συναντήσατε για να την πηδήξετε ή στα πλαίσια του επαγγέλματος σας;
Σας ερωτώ γιατί μας τα μπερδεύετε λίγο.![]()
Για επιθεώρηση.Εσύ να δεις τι είδους περιπτωσάρα είσαι... Σίγουρα το έσκασες απ'το Δρομοκαΐτειο. Κάτσε να τους ειδοποιήσω να έρθουν με την απόχη να σε μπαγλαρώσουν...
Τύπος με αναλαμβάνεις και μετα από κάθε συνεδρία θα μου δίνεις ένα 150αρι να το δίνω σε Μαρίες.Συνηθίζω να συζητώ με τις σεξεργάτριες δεν τις αντιμετωπίζω ως τρύπες για να εκτονώσω τα ένστικτά μου.
Το τσίρκο Μεντράνο μπροστά σου είναι απλώς παιδική χαρά...Για επιθεώρηση.
Μπορώ να σου συστήσω ψυχίατρο, αρμόζει περισσότερο θαρρώ.Τύπος με αναλαμβάνεις και μετα από κάθε συνεδρία θα μου δίνεις ένα 150αρι να το δίνω σε Μαρίες.
Με τι συμπτωματα;Ναι, αλλά όλα αυτά φέρνουν χέσιμο και πρόσφατα απέκτησα σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.![]()
Συνηθίζω να συζητώ με τις σεξεργάτριες δεν τις αντιμετωπίζω ως τρύπες για να εκτονώσω τα ένστικτά μου.
Σεφερλής και πολύ σου είναι... Υποστηρίζετε και το ίδιο σωματείο.Το τσίρκο Μεντράνο μπροστά σου είναι απλώς παιδική χαρά...
Τους βλέπεις ότι μαλώνουν επίτηδες για να μην μαζευτεί το ποσό το επιθυμητό@barock εχει χρημα για να δουμε![]()
Δίνει συνεδρια και 150αρι ο επιστήμονας;Μπορώ να σου συστήσω ψυχίατρο, αρμόζει περισσότερο θαρρώ.
Πάει να κλασει και χεζεταιΜε τι συμπτωματα;