Deadly_words88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 796
- Πόντοι
- 301
Τι έκανε το κάθαρμα ο Άγιος; Πες μου εμένα τον έχω του χεριού μου.
Σ'έχω αφοδευμένο. Κοίτα λυπήσου τον εαυτό σου και άλλαξε κακομοίρη...
Οτι χρειαζεται το φιλαρακι μουεπισης για να παντρευτω θελω 40000 ΑΡΑ για παντα μνηστευμενος θα μεινω ΕΚΤΟΣ αν βοηθησετε ΟΛΟΙ![]()
Ωραία δικαιολογία βρήκες για να μην κρατήσεις τον λόγο σου στο κορίτσι.επισης για να παντρευτω θελω 40000 ΑΡΑ για παντα μνηστευμενος θα μεινω ΕΚΤΟΣ αν βοηθησετε ΟΛΟΙ![]()
συναδελφος εισαι τυπε;@123BigGeorge
@The Saint*
Επισκεφτείτε κανένα ειδικό ψυχικής υγείας.
Καλό θα σας κάνει, θυμηθείτε με!
Εγώ προσφέρομαι, η πρώτη συνεδρία δωρεάν.
συναδελφος εισαι τυπε;![]()
Με τι σε κρατάει η Μαρία στο χέρι φίλε μου; Σε απειλεί ότι αν δεν καταφέρεις να τους βουλώσεις το στόμα θα σου ρίξει μαύρο και δεν θα σου ξανά έρθει;@123BigGeorge
@The Saint*
Επισκέψου εσύ κανέναν πρωκτολόγο γιατί σε τρώει ο απαυτός σου για μαμήσι αλλά στράκια δεν βολεύω...@123BigGeorge
@The Saint*
Εξαρτάται πώς το εννοείς.συναδελφος εισαι τυπε;![]()
Για ποιο λόγο πρέπει να με κρατάει με κάτι;Με τι σε κρατάει η Μαρία στο χέρι φίλε μου; Σε απειλεί ότι αν δεν καταφέρεις να τους βουλώσεις το στόμα θα σου ρίξει μαύρο και δεν θα σου ξανά έρθει;
@123BigGeorge
@The Saint*
Καλά εσύ είσαι κλινική περίπτωση...Επισκέψου εσύ κανέναν πρωκτολόγο γιατί σε τρώει ο απαυτός σου για μαμήσι αλλά στράκια δεν βολεύω...
40000Οτι χρειαζεται το φιλαρακι μου![]()
Αυτό που κατακρίνω είναι τους χαρακτηρισμούς.Ρε εις κύριε τύπε...
Μπαίνετε σε έναν ιστότοπο με κεντρική θεματολογία τις πουτάνες, ανοίγετε πολεμική και εγκαλείτε σε τάξη κάποια νικ που ούτε ξέρετε ποιος είναι από πίσω, βγάζετε συμπεράσματα από ένα μαδοπούτσι όπου κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά έγινε και τέλος, δίνετε και ιατρικές συμβουλές ψυχική υγείας.
Αν υπάρχει κάποιος σε όλη αυτή την ιστορία που χρειάζεται ειδικό, είστε εσείς.