123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.705
- Πόντοι
- 3.446
Καθόλου κακό...Ξεκαθαρα !!! ΚΑΚΟ ειναι ?........
Καθόλου κακό...Ξεκαθαρα !!! ΚΑΚΟ ειναι ?........
Καλησπέρα παιδιά
![]()
Και εγώ μια από τα ίδια. Δίνω μεγάλη έμφαση σε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, όπως φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής άλεσης, βοηθούν στη μείωση των τριγλυκεριδίων. Όπως επίσης και στην καθημερινή άσκησηΠολύ!
Αλλά δεν κάνει να τα φάω. Τριγλυκερίδια βλέπετε.![]()
Μείνετε λίγο ακόμαΚαληνύχτα!
Φτου σου προδότηΜου το χαλας τώρα και θα παρω το μέρος της![]()
Δεν σε βλέπω να απαντάς μαλλον ήθελες λίγη πρόσοχηΜύστη να'σαι σίγουρος ότι δεν έμεινα με την ψωλή ανά χείρας. Ανέβασα άλλωστε και κριτική χθες αν την είδες βεβαίως
Και εγώ μια από τα ίδια. Δίνω μεγάλη έμφαση σε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, όπως φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής άλεσης, βοηθούν στη μείωση των τριγλυκεριδίων. Όπως επίσης και η καθημερινή άσκηση![]()
Δεν σε βλέπω να απαντάς μαλλον ήθελες λίγη πρόσοχη
Εσύ υπεκφεύγεις να απαντήσεις απ'ότι βλέπω. Μάλλον προσπάθησες να κερδίσεις τις εντυπώσειςΔεν σε βλέπω να απαντάς μαλλον ήθελες λίγη πρόσοχη
Έτσι σου είπε ο γιατρός. Εγώ ο φίλος σου δε θέλω να σε κοροιδευω. Σου φευγουν απο την άνοιαΝαι, αλλά όλα αυτά φέρνουν χέσιμο και πρόσφατα απέκτησα σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.![]()
Εσύ υπεκφεύγεις να απαντήσεις απ'ότι βλέπω. Μάλλον προσπάθησες να κερδίσεις τις εντυπώσεις
δεν λεω για τον george bre ...για την Αριαδνη λεω.....Μα στην Περιπτωση Αυτη.... Λεει Η Μαρια Οτι ΚΑΤΩ ρεσεψιον ηταν.... Απλα Ο Γιωρης Δεν εστελνε Αριθμο ??? Κατα τα λεγομενα της Κοπελας ????
Έτσι σου είπε ο γιατρός. Εγώ ο φίλος σου δε θέλω να σε κοροιδευω. Σου φευγουν απο την άνοια![]()
Τσεκαρε τα ΠΜ σου σε παρακαλω!....Νομίζω από εδώ φαίνεται ο σκοπός του « κυρίου» δεν ήθελε ούτε να πηδήξει ούτε να περεσει καλά .επίσης για να του απαντήσω σε αυτό π είπε αν οντως ήθελε πραγματικά να περάσει καλά γιατί λοιπόν δεν έστειλε απλά την φωτό Αφου εμένα μου μυρίστηκε φόλα ; Να το επιβεβαιώσει κ αυτός και να είμαστε όλοι καλά ; Μήπως ήταν άλλος ο σκοπός τ να μ βγάλει από το σπίτι έτσι χωρίς λόγο επδ ξέρετε καλά πως το κάνουν και επειδή δεν του περεσε χαλάστηκε;;;και γιατί βρίζει εδώ μέσα και μιλάει άσχημα Αφου πέρασε καλά μετά τι θέλει να μας πει ;;μήπως έχετε θέμα μαζί μ; Σας χαλάω κάτι «κύριε» Γιώργο ; Ένας άνθρωπος π πάει με σκοπο να περάσει καλά δεν θα τ χαλασει την διάθεση μια φωτογραφία απαντήστε το εσείς στον εαυτό σας .γιατί επέμενε έφτασες έφτασες και όταν τ ζήτησα φωτό νευρίασε κ άρχισε να βρίζει μμμμμμυποπτος
Μαρία, πες του όχι. Θα σε στηρίξω.Εντάξει! Το εμπεδώσαμε! Αυτός φταίει.
Ας περάσουμε τώρα στα φλέγοντα. Κώλο, θα δώσεις;![]()
Έχουμε τον @pastelios με το πάθος του να τα καταπίνει η άλλη έχουμε τώρα και σένα με κώλους που θες να μαρκαλίζεις. Άγριες διαθέσεις έχεις ΆγιεΑν δεν δώσει κώλο, με τις εντυπώσεις ανα χέιρας θα μείνει.![]()
Ναι Ρε ! Καταλαβα !!! Εγω λεω για τουτο σκηνικο !!! Σιριαλ εγινε παντωςδεν λεω για τον george bre ...για την Αριαδνη λεω.....
Σε παραπέμπω σε όσα σου είπα στο αρχικό μου μήνυμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι αερολογίες που λες. Άστα ρε πιτσιρίκα όταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζα για πολλοστή φορά. Τράβα παίξε με τις κούκλες σουΝομίζω από εδώ φαίνεται ο σκοπός του « κυρίου» δεν ήθελε ούτε να πηδήξει ούτε να περεσει καλά .επίσης για να του απαντήσω σε αυτό π είπε αν οντως ήθελε πραγματικά να περάσει καλά γιατί λοιπόν δεν έστειλε απλά την φωτό Αφου εμένα μου μυρίστηκε φόλα ; Να το επιβεβαιώσει κ αυτός και να είμαστε όλοι καλά ; Μήπως ήταν άλλος ο σκοπός τ να μ βγάλει από το σπίτι έτσι χωρίς λόγο επδ ξέρετε καλά πως το κάνουν και επειδή δεν του περεσε χαλάστηκε;;;και γιατί βρίζει εδώ μέσα και μιλάει άσχημα Αφου πέρασε καλά μετά τι θέλει να μας πει ;;μήπως έχετε θέμα μαζί μ; Σας χαλάω κάτι «κύριε» Γιώργο ; Ένας άνθρωπος π πάει με σκοπο να περάσει καλά δεν θα τ χαλασει την διάθεση μια φωτογραφία απαντήστε το εσείς στον εαυτό σας .γιατί επέμενε έφτασες έφτασες και όταν τ ζήτησα φωτό νευρίασε κ άρχισε να βρίζει μμμμμμυποπτος
Εγώ σου έγραψα ολόκληρο κείμενο κ σ απαντάω σε όλα εσυ υπεκφεύγεις να το απαντήσεις όταν λες ένα ψέμα να το στηρίζεις.επίσης δεν χρειάζεται να προσπαθήσω να κερδίσω εντυπώσεις τις κερδίζω καθημερινάΕσύ υπεκφεύγεις να απαντήσεις απ'ότι βλέπω. Μάλλον προσπάθησες να κερδίσεις τις εντυπώσεις