Ανέβασε ολόκληρη την συζήτηση βρε …γιατί δεν λες ότι μου έστειλες 15 λεπτά και η ερώτηση ήταν «έφτασες;» Τι εννοείς αν έφτασα στείλε μου αριθμό δωματίου για να φτάσω.εκτός και αν είχες όρεξη για παιχνιδάκια ν με κανείς να πάω στο δωμάτιο και να ταλαιπωρηθώ άσκοπα που σε κόβω για τέτοιον

15 λεπτά μετά το ραντεβού μας με ρωτάς αν έφτασα και πως γνωριζεις αν δεν βρίσκομαι στην ρεσεψιόν λέω εγώ τώρα ;;και σου λέω πες μου αριθμό δωματίου και δεν μ λες πάλι και Αφου επιμένω μου πετάς έναν τυχαίο αριθμό…μόνο αν έπαιρνες πρωτη φορά κοπέλα θα το δίκαιο μου σε αυτό.όλοι οι υπόλοιποι μ συελνουν δωμάτιο 15 λεπτά πριν απο το ραντεβού χωρίς αριθμό δωματίου δεν βρίσκω κανέναν λόγω να ανεβω στο δωμάτιο . Επίσης μια χαρά μέσα ήμουν περίμενα μήνυμα σου αμ μου έστελνες θα έμπαινα εσυ μ έστειλες 15 λεπυα αργότερα απο το ραντεβού μας .συνεπώς το Λάθος είναι δικό σου

και plus όταν σ ζήτησα επδ το μυρίστηκα ότι είσαι μπκοφαδορος ότι δεν είσαι καν στο δωμάτιο νευριασες κ άρχισες να βρίζεις άρα αγαπουλη κάτι εκρυβες και δεν έμεινες εξαιτίας μου με το πουλί στο χέρι εσυ το επέλεξες … αν δεν είχες κάτι να κρύψεις κ ήρθες όντως με σκοπο να περάσεις καλά δεν θα είχες θέμα αλλά ήταν καλό τεστακι για να καταλάβω πως με δουκευεις .Παρολαυτα και να ήσουν στο δωμάτιο με τέτοια συμπεριφορά δεν θα σε ήθελα πελάτη .