Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
367
Πόντοι
26
Πριν κάνα χρόνο που είχα πάει έκανε καλό μασάζ αλλά ήταν ανένδοτη για κάτι παραπάνω, ούτε με extra. Και στο έλεγε απο την αρχή. Φαίνεται άλλαξε και τώρα σερβίρει φραπέ με +30.
Μελλοντικά μπορεί και μπριζόλα αν και δεν με εξιταρει για κάτι τέτοιο.
Ο φραπες πρεπει να ειναι δωρεαν ,το σεξ ναι κατι παραπανω αναλογα . Ολα σε λογικα πλαισια γιατι καλομαθαινουν .

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.886
Πόντοι
456
Πριν κάνα χρόνο που είχα πάει έκανε καλό μασάζ αλλά ήταν ανένδοτη για κάτι παραπάνω, ούτε με extra. Και στο έλεγε απο την αρχή. Φαίνεται άλλαξε και τώρα σερβίρει φραπέ με +30.
Εμένα έκανε εκτόνωση....μετά μπορεί να το σταμάτησε για λίγο, να αλλαξε τιμοκατάλογό και να ξαναπροσθεσε την εκτόνωση....ξέρω γω???

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.886
Πόντοι
456
Ο φραπες πρεπει να ειναι δωρεαν ,το σεξ ναι κατι παραπανω αναλογα . Ολα σε λογικα πλαισια γιατι καλομαθαινουν .
Άλλες την ενσωματώνουν στην τιμή για να την έχουν την εκτόνωση στάνταρ και Άλλες την βάζουν εξτρα

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
310
Πόντοι
21
ο αλλος ειχε βγαλει κατι για τη λεμονια σχετικα με υπονοουμενα μονο ο ιδιος καταλαβε τι παιζει κατι σχερικα με πελατη

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.886
Πόντοι
456
Το 2024 που έκανα αρκετά μασάζ στην ταυλανδεζα έκανε και εκτόνωση με συν 20άρικο....δεν θυμάμαι να είχε σταματήσει....τώρα για φέτος δεν ξέρω

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
2.273
Πόντοι
446
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Εδώ παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
2.868
Πόντοι
4.615
Πρόσφατη επίσκεψη σε αυτή που αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες από τη Νικαια κοντά στη Μπελογιάννη ονόματι Μπετυ. Ελληνίδα μάλλον μικροκαμωμένη 60αρα, όχι εμφανίσιμη. Ευγενική και πρόγραμμα στα 60€ μίση ώρα μόνο το μισό σώμα μασάζ με εκτόνωση. Χωρίς στα 30€ κι αν ήθελα μια ώρα και εκτόνωση στα 90€. Μασάζ χάιδεμα και φραπές χλιαρός. Ντουζ παρέχεται, έκανα πριν φύγω. Ο χωρος είναι πολύ μικρος και το μασάζ γίνεται ανάμεσα σε κουζίνα και σαλόνι. Επισης ξένερα γιατί δεν είχε ατμόσφαιρα λόγω του φωτοσ Που είχε μισάνοιχτες κουρτίνες. Δούλευε επαρχία λέει, δεν δέχεται παζάρια στην τιμή και μου φάνηκε ακριβή. Αν είστε πάνω από 90 κιλά μάλλον χρεώνει παραπάνω, γιατί με ρώτησε. Για την είσοδο σε καθοδηγεί τηλεφωνικά χωρίς να χτυπήσεις κουδούνι. Μη ζητήσετε τηλέφωνο, το έχουν αναρτήσει στις προηγούμενες σελίδες και το έχω σβήσει γιατί πολύ πιθανό να μην ξαναπάω.
αυτή φίλε είναι η περιβόητη μπετυ...με τα ''αρμονικα '' μασαζ χαλαρωσης /απελευθερωσης του νου και του σωματος προ 10ετιας...
της οποία της ειχα σκισει τον κώλο+ πιπες κλ.π
στο παγκράτι στον πριαμο
* (10 χρονια πριν που ελεγε 42 και ηταν 50)

john700

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι!Νέο μέλος εδώ,λάτρης των mature-gilf και του μασάζ. Θα είμαι Αθήνα αυτή τη βδομάδα, και σκέφτομαι για επίσκεψη στην Βασιλική Καούμα.Οι περισσότερες κριτικές εδώ είναι αρνητικές,ωστόσο με ανάβουν πολύ αυτά που ανεβάζει στους λογαριασμούς της.Πιστεύετε αξίζει έστω μια επίσκεψη,για να έχω προσωπική άποψη ;

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι!Νέο μέλος εδώ,λάτρης των mature-gilf και του μασάζ. Θα είμαι Αθήνα αυτή τη βδομάδα, και σκέφτομαι για επίσκεψη στην Βασιλική Καούμα.Οι περισσότερες κριτικές εδώ είναι αρνητικές,ωστόσο με ανάβουν πολύ αυτά που ανεβάζει στους λογαριασμούς της.Πιστεύετε αξίζει έστω μια επίσκεψη,για να έχω προσωπική άποψη ;

Το συζητάς? Εννοείται πήγαινε. Δοκίμασε και Χρυσαυγή ακα δρακουμελ

khfhnas(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
493
Πόντοι
300
Ρε μάγκες τι φάση είναι αυτή Λεμονιά......Κάποιος της έστειλε στο ινστα το παρακάτω μήνυμα. Λέτε να έχει κρυφά ταλέντα το κορίτσι και εμείς να μην το ξέρουμε? Εγώ πάντως όταν είχα πάει δεν είχα πάρει τίποτα και δεν μου είχε δώσει και δικαίωμα για κάτι παραπάνω. Λέτε να χρειάζεται να ανοίξω το πορτοφόλι? Που δεν το κάνω με την καμία αλλά να λέμε τώρα....
οχι δεν παιζει , η Λεμονια θελει αλλη προσεγγιση

• Like
Αντιδράσεις: boudog

hotshoot

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2017
Like
225
Πόντοι
21
εχει κανεις αποψη για μασαζ σε χωρο στα εξαρχεια που διαφημιζεται therathens , και pitateia.
πρεπει να ειναι το ιδιο μαγαζι. οποιος ξερει ας δωσει φωτα. τι παιζει?

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
310
Πόντοι
21
Για τζουλιετ πολλες επισκεψεις ισως συνεπαγεται με οικειοτητα προσπαθησε

boudog

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.108
Πόντοι
1.181
Για τζουλιετ πολλες επισκεψεις ισως συνεπαγεται με οικειοτητα προσπαθησε
Όχι δυστυχώς θα φάει τσάμπα τα λεφτά του. Ξέρει τι κάνει και κουνιέται τόσο όσο για να κλείνει ραντεβού.

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
80
Πόντοι
1

πετάμενα λεφτά, αποψη μου

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
252
Πόντοι
21
εχει κανεις αποψη για μασαζ σε χωρο στα εξαρχεια που διαφημιζεται therathens , και pitateia.
σελιδα 496

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.308
Πόντοι
3.656
Τυπε είσαι λάτρης των gilf αφού..
Πήγαινε θεία Ελένη στην μικρή Μόσχα..
Όλες οι άλλες είναι οδοντόκρεμες μπροστά της..

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
2.868
Πόντοι
4.615
βρε αδερφέ και αυτη η θεια + η λεμονια+ η αλλη η μιλφ στη γλυφαδα
ανεβαζουν μπουτια /βυζια/κωλους...να σ' ανάψουν,
και να σου παρουν για μια μαλακια κανα 100αρι...
κριμα ειναι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom