Νέα

Athens Queens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 655
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MisterMo187

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια μου είχα επισκεφτεί το κατάστημα πρίν αρκετο καιρό πέτυχα μια ρουμανα μιλφαρα και άψογη κολάρα κοντό καστανό μαλλί έκανε μονο πριβέ αλλά δεν με άφησε με παράπονο. Τώρα αλλάξανε roster είδα. Γνωρίζει κανείς αν άλλαξε μαγαζί;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.243
Πόντοι
6.286
Καλησπέρα αλάνια μου είχα επισκεφτεί το κατάστημα πρίν αρκετο καιρό πέτυχα μια ρουμανα μιλφαρα και άψογη κολάρα κοντό καστανό μαλλί έκανε μονο πριβέ αλλά δεν με άφησε με παράπονο. Τώρα αλλάξανε roster είδα. Γνωρίζει κανείς αν άλλαξε μαγαζί;
μήπως ήταν ρωσίδα?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.565
Πόντοι
786
Μπορεί και να εννοεί την μπαρόφατσα την Ρουμάνα την νταρτντάνα

MisterMo187

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερες τσακάλια μου ήθελα να κάνω μια παράκληση Παρασκευή 13/6 βράδυ είχα βγεί με τα πατσανια μου και χάθηκε ενα απενεργοποιημένο redmi μαύρο χωρίς θήκη αρχαίο μοντέλο δεν πιάνει λεφτά. Κανα δεκαρικο μαύρη. Τραπέζι 34. Η επαφές και η σημειώσεις που έχω εκεί μου είναι ανεκτίμητες. Αν και απίθανο αν βρεθεί θα εκτιμηθεί και θα ανταμείφθει ενα κατοσταρι να το κάψει όπως του γουστάρει ο κυρίως που θα βοηθήσει. Πιθανόν τα αλάνια απο δίπλα μας την καναν όταν μπήκαμε όλοι πριβε. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
5
Like
880
Πόντοι
361
Απόψε θα πάω μια βόλτα στο athens... Με ποια προτείνετε να παίξω μπαλιτσα στο prive?

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.316
Πόντοι
486

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.316
Πόντοι
506
Καλησπερα!Υπαρχει καποια σκιννυ στο μαγαζι??

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.243
Πόντοι
6.286
Μαθαίνω για μια
Περιγραφή παρακαλώ?
Από πού?
Βραζιλιάνα πρώην Γκόλντεν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ξερω φιλε λετπομερειες για εμενα για τα δικου μου γουστα ειναι τπ βυζια κωλος φατσα σωμα ποδια υψος σουπερ τουμπανο
Δεν μου φαίνεται όμως vfm
...η εμπειρία μου λέει μείνε μακρια

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.316
Πόντοι
486
Μαθαίνω για μια

Βραζιλιάνα πρώην Γκόλντεν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν μου φαίνεται όμως vfm
...η εμπειρία μου λέει μείνε μακρια
Nαι δεν ειναι απο υπηρεσιες το εχω ξαναπει κλεβει χρονο και τετοια αλλα κατα τα δικα μου γουστα ειναι οτι καλυτερο μουνι κυκλοφορει αυτη την στιγμη σε στριπ με εξαιρεση το ιδρυμα alcatraz απο υπηρεσιες οκ οχι αλλα ειναι απο τις λιγες φορες που θα τα εδινα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.565
Πόντοι
786
Για μια λατίνα μεγαλόσωμη αλλά χυτή τούμπανο με πολύ ωραίο πρόσωπο που φοράει επιγονατίδες όταν χορεύει στην πίστα λέτε;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.243
Πόντοι
6.286
Για μια λατίνα μεγαλόσωμη αλλά χυτή τούμπανο με πολύ ωραίο πρόσωπο που φοράει επιγονατίδες όταν χορεύει στην πίστα λέτε;
όχι αυτή....μια αλόγα που ήταν για λίγο πριν 2 χρόνια στο γκόλντεν περίπου και πριν κάποιο διάστημα εθεάθη και στο ATHENS

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom