mitsosaliferis5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 4
- Like
- 928
- Πόντοι
- 360
Ηθελε με καποια που δεν εχει ξαναπαει...την εχει παρει και παρθενα ημερας την εικονιζομενη...απο ΠελοποννησοΤι τον σταμάτησε; Από Χαλκίδα ο φίλος;
![]()
Ηθελε με καποια που δεν εχει ξαναπαει...την εχει παρει και παρθενα ημερας την εικονιζομενη...απο ΠελοποννησοΤι τον σταμάτησε; Από Χαλκίδα ο φίλος;
![]()
πράγματι, έχω όμως την υποψία ότι υπάρχουν κάποιοι άλλοι που το κάνουν, από διάφορα που έχω διαβάσει παλιότερα.Και μετά συμπληρώνει
"και πάλι όμως τρώω φόλες ρε γαμώτο"
99,9% τρολλάρει ο παίκτης.
Ντροπη του οποιος το κανει αυτο, αν δεν σου αρεσουν οι υπηρεσιες μιας κοπελας απλα πας με αλλη, δεχομαστε μια αρνητικη κριτικη, γι αυτο ειναι κσι οι κριτικες..οχι ομως με αυτον τον τροπο.Και μετά συμπληρώνει
"και πάλι όμως τρώω φόλες ρε γαμώτο"
99,9% τρολλάρει ο παίκτης.
Ελα ρε συ αποφασισαν να πεσουν στο 10ρικο εκει στο Κ32α...μεχρι προσφατα ηταν στα 15-20....Αυτη η Λαουρα πως ειναι, αδυνατη? Ηταν περισυ για κανα μηνα στο Φυλης 109β ισογειο τα βραδια μια αδυνατη ξανθια Λαουρα απο Μολδαβια με ωραιο σωματακι..μετα απο κανα μηνα εξαφανηστικε και μου ειπε η τσατσα οτι θα δουλευε σε στουντιο....αμα οντως ειναι αυτη τοτε ειναι ευκαιρια τωρα στο 10ρικο...αυριο θα παω να δω....
Ναι στο δεκαρικο την είχα πάρει και γω...ήμουν καυλωμένος δεν το έκλαψα, μηδέν προκαταρκτικα και όχι φιλιά ούτε στα βυζιά δεν με άφηνε αλλά δεν το κλαψα έχυσα καλά σε cow. και ο οίκος είναι από τους αξιοπρεπείς για μετάξι. Μάλιστα είχα πετύχει και μεσοκοπο που της είχε φέρει δωράκι εσώρουχα του Αγ.Βαλεντινου.Ξανθιά με κοντό καρέ, σοβιετική, μέσο ύψος και ωραία ανοιχτά μάτια. Σχετικά αδύνατη με βυζί 1.5, αν πρόλαβα καλά να δω.
Ήταν σχετικά ανόρεχτη στο σαλόνι...
Το Κ32α στο 10ρικο το θυμάμαι, μήπως το μπερδεύεις με το Κ32β όροφος που ζητάνε 20ρικο?
σήμερα την σκεφτόμουν, είναι το μόνο γάλακτος που δεν έχω πάρει λόγω στήθους...ήσουν ο λόγος να αναστειλω τους ενδοιασμους, θα πάω καρφωτος!Εθεαθει και το Κατερινιω απο το 19 της Φωκαιας στο δρομο με πολιτικα.Ερωτευσιμη η πουτανα.....
πρόεδρε δυνατό το μωρό αλλά με μια μούρη μέχρι πάτωμα...ι Αλισα(μπήκε στα υπόψιν)αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Μια χαρά ήταν, αυτή μαζί με Νικόλ από Ιάσωνος 44β ισόγειο δεξιά, Ιζαμπέλα από Ιάσωνος 32 διάδρομος ευθεία και Αφροδίτη από Μεγαλου Αλεξάνδρου 21α θα δοκιμαστούν μέχρι τη Κυριακή.πρόεδρε δυνατό το μωρό αλλά με μια μούρη μέχρι πάτωμα...
Εσύ είσαι έμπειρος χυστης δεν μασας...άμα δεν είναι πρόσχαρο το μωράκι δεν λειτουργώ.Μια χαρά ήταν, αυτή μαζί με Νικόλ από Ιάσωνος 44β ισόγειο δεξιά, Ιζαμπέλα από Ιάσωνος 32 διάδρομος ευθεία και Αφροδίτη από Μεγαλου Αλεξάνδρου 21α θα δοκιμαστούν μέχρι τη Κυριακή.
Για Ιζαμπελα δεν ξερω αλλα Νικολ , Αλισα και Αφροδιτη που τις εχω δοκιμασει αξιζουν και οι τρειςΜια χαρά ήταν, αυτή μαζί με Νικόλ από Ιάσωνος 44β ισόγειο δεξιά, Ιζαμπέλα από Ιάσωνος 32 διάδρομος ευθεία και Αφροδίτη από Μεγαλου Αλεξάνδρου 21α θα δοκιμαστούν μέχρι τη Κυριακή.
Λογικο...αμα δε σου βγαζει καλο vibe η αλλη απ την αρχη...στο δωματιο τι θα βγει...Εσύ είσαι έμπειρος χυστης δεν μασας...άμα δεν είναι πρόσχαρο το μωράκι δεν λειτουργώ.
Αυτη...μαλιστα!πάω για Αννα χωματιανου
Περασα χθες κατα τις 5:30 το πρωί απο φυλής. Μπαίνω πρώτα στι φυλής 65 μπας και βρω τπτ καλο και ήταν εκεί η εμμανουελα αν θυμαμαι καλα το ονομα της. Πολύ μέτριο αλλά όπως πήγα να φύγω με άρπαξε απο το καυλι και ήμουν πολυ καυλωμενος. Της λεω "θα περάσουμε καλα? Ηρθα να γαμήσω καλα" και μου είπε ναι θα περάσουμε καλα. Παω μεσα και την περίμενα με την ψωλη καταρτι. Παραλίγο να φτάσει στο πιγουνι μου. Μπαίνει μεσα, μου περνάει σκουφο και αρχίζει μια πιπα τι να πω. Παλι καλα που ήμουν ήδη καυλωμενος αλλιώς δεν παίζει να σηκωνοταν. Της λεω να με καβαλήσει ανάποδα ώστε να βλέπω την ψωλαρα μου να μπαίνει μέσα της και εβαζε ισα ισα τον πουτσοκεφαλο. Λεω μαλλον δεν την βολεύει η στάση. Την βάζω στα 4 και εκει που παω να αρχισω να δωσω πόνο, ξαφνικα τραβιέται. Ωραία λέω θα γαμησουμε και σήμερα. Και ξαφνικά κάθεται μονη της ιεραποστολικο. Εδω λέω τώρα θα σε φτιάξω. Της τον βάζω και είχε κάτσει με τέτοιο τροπο όπου έκλεβε φουλ. Της πιάνω τα πόδια και τα βάζω στους ωμους μου και της αρχίζω να της τον βάζω ολο αλλα μου ήρθε να τελειώσω όπου και τελείωσα στην καποτα. Τυχερή. Και η ηλίθια πήγε να μου φιλήσει τον λαιμό εκείνη την ωρα και ένιωσα να μου κανει πιπιλια, τραβιεμαι κατευθείαν και παλι καλα το πρόλαβα. Την προηγούμενη φορά μου πέθαναν το καυλι στην πιπα και τώρα πηγα να φύγω σημαδεμενος. Βλεπω να ξεκινάω κανα στουντιο γτ τελευταία στα μπουρδέλα δεν με πάει καλα. Καλα γαμήσια
xaxa τρολάρει ο τύπος, αυτοί που το κάνουν δεν το δηλώνουν.Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Συνεχής ενημέρωση από το 2006 μέχρι σήμερα. Καθημερινές ανταποκρίσεις για τα μπουρδέλα της Αθήνας με ενημερώσεις πραγματικού χρόνου. Φωτογραφίες, ενημερώσεις ιερόδουλων, απόψεις και ανταλλαγές πληροφοριών.www.bourdela.com
"Εγώ δείχνω το profile μου στο bourdela και τις απειλώ πως αν δεν μου κάνουν σπέσιαλ πρόγραμμα θα τις θάψω με αρνητικές κριτικές"
Τα σχόλια δικά σας.
Πρέπει να είσαι σοβαρό ναυάγιο για να τους παρακολουθουσες![]()
Θα ήσουν δυνατή προσθήκη.
Έχεις πμΌσο ήμουν στο μπουρδέλο παίχτηκε και παράνομη φάση στο σαλόνι αλλά δεν θα τη γράψω διότι διαβάζουν αρκετοί ρουφιάνοι.
Σου γυρνάει μπούμερανγκ, αποκρουστικέ καρεδομαλλιά με φωνή Ηλία Ψινάκη
Κοντοπίθαρε αλβανέχαχαχχααχ
Τα μαλλιά σου βρωμάνε ποδαρίλαμε μουσάκια
Έχεις πλάκα τύπεΣου γυρνάει μπούμερανγκ, αποκρουστικέ καρεδομαλλιά με φωνή Ηλία Ψινάκη
Κοντοπίθαρε αλβανέ
Τα μαλλιά σου βρωμάνε ποδαρίλα
![]()
Σταματήστε να αλληλοπιπώνεστε με αλληλολάιξ και να σπαμάρετε γιατί βλέπω να σβήνουν τα μηνύματα πάλι
![]()
κουραδοφαγε άμα σε πετύχω στα σπιτάκια θα σε χέσω στην μάπαΣου γυρνάει μπούμερανγκ, αποκρουστικέ καρεδομαλλιά με φωνή Ηλία Ψινάκη
Κοντοπίθαρε αλβανέ
Τα μαλλιά σου βρωμάνε ποδαρίλα
![]()
Σταματήστε να αλληλοπιπώνεστε με αλληλολάιξ και να σπαμάρετε γιατί βλέπω να σβήνουν τα μηνύματα πάλι
![]()