Στοχευμένη τσάρκα στη ζεστή Βικτώρια..
Ελέγχθηκαν:
Φιλιππίδου 11Α
Λούνα πολύ καυλωμένη και ορεξάτη, με θυμήθηκε μετά από τόσο καιρό (μήνες) και δεν ήθελε να μ' αφήσει να φύγω..

Βγήκε γυμνή στο σαλόνι, με μακριά μαλλιά που καλύπτουν τα κάπως πεσμένα αλλά καυλωτικά στήθη της, ωστόσο όπως διαπίστωσα κατόπιν χουφτωμάτων η κωλάρα της παραμένει καλή στην αφή! (και ο πούτσος μου απαντά απευθείας στα προκλητικά αγγίγματά της)
Φυλής 66Δ (πιθανώς καινούρια) λατίνα χαμογελαστή σκουρόχρωμη με ψεύτικα βυζιά και κώλο (μάλλον), και γλυκιά προκλητική φάτσα, που παρόλα αυτά μοιάζει με φόλα....
Φωκαίας 27Β/Γ πάνω
Ταλία σκουρόχρωμη Κολομβιανή θεά, αδύνατη ψηλή άβυζη με ωραίο μικρό κωλαράκι, και afro μαλλί αφάνα..

Και Βαλεντίνα που δεν είδαμε, καθώς όταν ο τσα κυρ-Χρήστος τη φώναξε, ο μύστης άνοιξε, έδωσε άλλο ένα εικοσάευρω και έκλεισε την πόρτα..!

Ανακοινώθηκε
και 69 και για τις δύο..!
Φώκαιας 25Α
Κάτα μέτρια λατίνα που πάντα μοιάζει high, και Σανέλ μέσα, "δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει"...
Όλος ο οίκος με έντονη μυρωδιά χόρτου..

Φυλής 65Β Κορίνα και Μπιούτι, πολύ αδυνατισμένη (πλέον φυσιολογική, με πεσμένες βυζούμπες 3ου μεγέθους, γαμάτη κωλάρα άσπαστη, και τα γνωστά ξανθά braids που είχε πριν μήνες.. Ωστόσο σε συμπεριφορά και ψυχολογία δε μου φάνηκε/ακούστηκε τόσο καλά..

)
Οπότε επιλέχθηκε γι άλλη μια φορά η Μπέκυ στο Φ65Α, για μια πολύ καλή κατάθεση..
(για εμένα, στα γούστα μου, και επειδή με ξέρει αρκετά)