You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άκας Kωλάντερος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 21.579
- Πόντοι
- 7.446
Σου γυρνάει μπούμερανγκ, αποκρουστικέ καρεδομαλλιά με φωνή Ηλία Ψινάκη
Κοντοπίθαρε αλβανέ
Τα μαλλιά σου βρωμάνε ποδαρίλα
![]()
Σταματήστε να αλληλοπιπώνεστε με αλληλολάιξ και να σπαμάρετε γιατί βλέπω να σβήνουν τα μηνύματα πάλι
![]()

n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 334.291
- Πόντοι
- 49.090
κουραδοφαγε άμα σε πετύχω στα σπιτάκια θα σε χέσω στην μάπα
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.388
- Πόντοι
- 42.528
Κλαίω χαχαχχαχααχ
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.142
- Πόντοι
- 3.446
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.142
- Πόντοι
- 3.446
Φρέσκια λέει ο άλλος..Η Τζένη και η Βαλέρια ήταν μωρέ, όχι καινούργιες

n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 334.291
- Πόντοι
- 49.090
Νταξει....έτσι του είπε η υπηρεσίαΦρέσκια λέει ο άλλος..![]()
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.142
- Πόντοι
- 3.446
Κατανόηση και υποστήριξη στους λάτρεις μικρών βυζιών!Ναι, 2 δεν είναι σίγουρα αλλά κλάιν![]()

(όπως εγώ)
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.067
- Πόντοι
- 3.246
Τότε μην ξαναπάς με την ΝαόΜαρια από εδώ και πέραΚατανόηση και υποστήριξη στους λάτρεις μικρών βυζιών!
(όπως εγώ)
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.142
- Πόντοι
- 3.446
Γιατί;; Αφού τελείως μικρά έχει, απλά πεσμένα, 14 χρόνια μετά τη γέννα που έκανε το γιοΤότε μην ξαναπάς με την ΝαόΜαρια από εδώ και πέρα![]()
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.428
- Πόντοι
- 10.656
οι μικροβυζες κορασιδες, ειναι πιο δεκτικες σε παιχνιδι με τα βυζια, και ειδικα αν πετυχεις καποια που εμφανως εχει καποιο κομπλεξ κατωτεροτητας με αυτα, διπλωματικα μπορεις να απογειωσεις την εμπειρια σου με εξτρα κομπλιμεντα και ενασχοληση. Θα νιωσει πιο "γυναικα" και θα αποδοσει πιο ρομαντικα, με την ιδια λογικη που πολλοι αντρες νιωθουν καλυτερα αν η πουτανα τους ριχνει κομπλιμεντα για την ψωλη τους, οτι μεγεθος κι αν κουβαλανε. Στο μυαλο ειναι το παραμυθι αλλωστε, και για τα δυο φυλα.Κατανόηση και υποστήριξη στους λάτρεις μικρών βυζιών!
(όπως εγώ)
Οι βυζαρουδες εχουν δυο μειονεκτηματα (γενικα μιλωντας, εξαιρεσεις υπαρχουν παντου). Πρωτον, ξερουν τι εχουν, ξερουν ποσο ποθητο ειναι αυτο που εχουν, και παιρνουν επιβεβαιωση ακομα και οταν περπατανε στο δρομο ντυμενες και τραβανε τα βλεμματα. Ετσι αποκτουν τουπε δυσαναλογο της πραγματικης αξιας τους, την βλεπουν χρυσομουνες. Και δευτερον, ολοι μα ολοι οι πελατες, ασχολουνται πολυ με τα βυζια τους, με αποτελεσμα να τις πονανε ειτε απο το ζουληγμα ειτε απο το τριψιμο με τα μουσια ειτε απο το ρουφηγμα κτλ κτλ κτλ. Με αυτα τα δυο δεδομενα, οι πιθανοτητες για δυστροπη συμπεριφορα, ανεβαινει κατακορυφα.
Δωστε αγαπη και στις αβυζες, θα ανταποδωσουν

Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.142
- Πόντοι
- 3.446
Η πρώτη παράγραφος είναι ολόσωστη, και ακριβώς ό,τι κάνω, χάρη στην αγάπη μου για τα μικρά, ως και ανύπαρκτα..οι μικροβυζες κορασιδες, ειναι πιο δεκτικες σε παιχνιδι με τα βυζια, και ειδικα αν πετυχεις καποια που εμφανως εχει καποιο κομπλεξ κατωτεροτητας με αυτα, διπλωματικα μπορεις να απογειωσεις την εμπειρια σου με εξτρα κομπλιμεντα και ενασχοληση. Θα νιωσει πιο "γυναικα" και θα αποδοσει πιο ρομαντικα, με την ιδια λογικη που πολλοι αντρες νιωθουν καλυτερα αν η πουτανα τους ριχνει κομπλιμεντα για την ψωλη τους, οτι μεγεθος κι αν κουβαλανε. Στο μυαλο ειναι το παραμυθι αλλωστε, και για τα δυο φυλα.
Οι βυζαρουδες εχουν δυο μειονεκτηματα (γενικα μιλωντας, εξαιρεσεις υπαρχουν παντου). Πρωτον, ξερουν τι εχουν, ξερουν ποσο ποθητο ειναι αυτο που εχουν, και παιρνουν επιβεβαιωση ακομα και οταν περπατανε στο δρομο ντυμενες και τραβανε τα βλεμματα. Ετσι αποκτουν τουπε δυσαναλογο της πραγματικης αξιας τους, την βλεπουν χρυσομουνες. Και δευτερον, ολοι μα ολοι οι πελατες, ασχολουνται πολυ με τα βυζια τους, με αποτελεσμα να τις πονανε ειτε απο το ζουληγμα ειτε απο το τριψιμο με τα μουσια ειτε απο το ρουφηγμα κτλ κτλ κτλ. Με αυτα τα δυο δεδομενα, οι πιθανοτητες για δυστροπη συμπεριφορα, ανεβαινει κατακορυφα.
Δωστε αγαπη και στις αβυζες, θα ανταποδωσουν![]()

Συμφωνώ με την τελευταία πρόταση, κι είναι στην πλειοψηφία τους πιο καυλιάρες και πιο ευερέθιστες αυτές με τα μικρά..

Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.067
- Πόντοι
- 3.246
οι μικροβυζες κορασιδες, ειναι πιο δεκτικες σε παιχνιδι με τα βυζια, και ειδικα αν πετυχεις καποια που εμφανως εχει καποιο κομπλεξ κατωτεροτητας με αυτα, διπλωματικα μπορεις να απογειωσεις την εμπειρια σου με εξτρα κομπλιμεντα και ενασχοληση. Θα νιωσει πιο "γυναικα" και θα αποδοσει πιο ρομαντικα, με την ιδια λογικη που πολλοι αντρες νιωθουν καλυτερα αν η πουτανα τους ριχνει κομπλιμεντα για την ψωλη τους, οτι μεγεθος κι αν κουβαλανε. Στο μυαλο ειναι το παραμυθι αλλωστε, και για τα δυο φυλα.
Δωστε αγαπη και στις αβυζες, θα ανταποδωσουν![]()
Δεν ξέρω τι λες ρε Παπαροτρίφτη, εγώ 2 χρόνια τώρα προσπαθώ να γλείψω την ρόγα της Ναταλίτσας, όλο φάπες τρώω, χαχαχαχα.
Πλάκα, πλάκα ποιο πολύ μου αρέσει η καυλωμένη ρόγα στο μικρό βυζάκι, άσε που πολλές βυζαρούδες κάνουν τελειωτικό πάνω τους οπότε ....
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.428
- Πόντοι
- 10.656
αν σε ξερει και αμα δεν την γεμισεις σαλια, αφηνει και ισως να ψιλογουσταρει κιολας... στο ιεραποστολικο ξεκινας με απαλα φιλακια απο λαιμο και κατεβαινεις, κρατα την γλωσσα μεσα στην αρχηΔεν ξέρω τι λες ρε Παπαροτρίφτη, εγώ 2 χρόνια τώρα προσπαθώ να γλείψω την ρόγα της Ναταλίτσας, όλο φάπες τρώω, χαχαχαχα.
Πλάκα, πλάκα ποιο πολύ μου αρέσει η καυλωμένη ρόγα στο μικρό βυζάκι, άσε που πολλές βυζαρούδες κάνουν τελειωτικό πάνω τους οπότε ....
αλλα νταξει η μικρη ειναι ιδιαιτερη περιπτωση, εχει φουλ πελατεια και στην πλειοψηφια προσφερει υπεραποστειρωμενο σεξ, δεν εχει λογο να ανεχτει πολλα πολλα ειναι βασανισμενο κορμι. Τις λιγο πιο παραμελημενες αν τις ξεσηκωσεις θα στα ταισουν, σε αντιθεση με τις βυζαρουδες που τα κρυβουν.Ειδικα οι Λατινες ρε με τα πλαστικα, τι μαστιγα ειναι αυτη γαμω τα παντα τους, εχω γαμησει συνολο καμια κατοσταρια απο αυτες και ζητημα να εχω ρουφηξει πεντε ρωγες, μεγαλυτερη απατη κι απτον οπεκεπε
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.142
- Πόντοι
- 3.446
Όσες φορές έχω γαμήσει εκεί μέσα, απορώ γιατί...Μία γεύση από Ιάσονος...
Ιάσονος 20γ Νικόλ η μελαχρινή μιλφάρα λατίνα με ελεύθερη φλογέρα
Εδώ έγινε η κατάθεση
Κάνει καλή φλογέρα και το τρώει χωρίς μα και μου...
Συνέχεια στη κριτική...
Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο, που παραμένει άθλιο...
![]()
![]()
![]()
![]()
Και η αφιέρωση![]()
![]()
Άνοιγμα παραθύρου κ φωτογραφία της ρομαντικής Ιάσονος![]()
![]()
![]()

DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 616
- Like
- 100.122
- Πόντοι
- 48.067
Μία γεύση από Ιάσονος...
Ιάσονος 20γ Νικόλ η μελαχρινή μιλφάρα λατίνα με ελεύθερη φλογέρα
Εδώ έγινε η κατάθεση
Κάνει καλή φλογέρα και το τρώει χωρίς μα και μου...
Συνέχεια στη κριτική...
Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο, που παραμένει άθλιο...
Και η αφιέρωση![]()
![]()
Άνοιγμα παραθύρου κ φωτογραφία της ρομαντικής Ιάσονος![]()
Γραμμένο 10 χρόνια εκεί !
το ειχα γράψει οταν ειχα παει και ειχα γαμήσει την ομορφη μουνιτσα Αντριάννα που μετα δουλεψε σε γνωστό μασατζιδικο.
Η συγκεκριμένη κορασις οταν κατεβαζε το βρακί της φαινοταν το τατουάζ λιγο πανω απο το μουνι τής που έγραφε "my daddy will kill you"
Το ειχα χύσει και το ειχα γλείψει αυτο το τατουάζ.
Αντριάννα (8.6) | Ιάσονος 20Γ (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Ιάσονος 20Γ (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από dmtrsxxx με βαθμολογία 8.6
Dsar263
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 145
- Like
- 26.708
- Πόντοι
- 26.386
Ναι οντως ουτε που θυμαμαι ποσες φορες πηγα να γλειψω μεγαλα βυζια και μου ηρθε μυρωδια απο χυσια.... γαμησε τα χαχαχαΔεν ξέρω τι λες ρε Παπαροτρίφτη, εγώ 2 χρόνια τώρα προσπαθώ να γλείψω την ρόγα της Ναταλίτσας, όλο φάπες τρώω, χαχαχαχα.