Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.219
Πόντοι
2.846
Μεγάλη απώλεια η Ειρήνη και δυστυχώς ,σταμάτησε και έφυγε σαν τον κλέφτη..τελικά μόνο η Ρούλα,η Λίζα και η Κατερίνα είναι οι μόνιμες..
Γούσταρα πολύ Ειρήνη αλλά οκ..ουδείς αναντικατάστατος
Η τριάδα που αναφέρεις Μάνο μου είναι η βάση του καταστήματος. Δεν μπορώ να φανταστώ το DIAMOND χωρίς αυτές. Καληνύχτα!!!

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.904
Πόντοι
4.656
Multi Massage DIAMOND i Kavliara Katerinara Pareme ops thelis ke o pou thelis Moro mou !!!
IMG-20250617-WA0010.jpg
IMG-20250705-WA0009.jpg
IMG-20250705-WA0005.jpg
IMG-20250626-WA0004.jpg
IMG-20250520-WA0003.jpg

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.219
Πόντοι
2.846
Multi Massage DIAMOND i Kavliara Katerinara Pareme ops thelis ke o pou thelis Moro mou !!!
IMG-20250617-WA0010.jpg
IMG-20250705-WA0009.jpg
IMG-20250705-WA0005.jpg
IMG-20250626-WA0004.jpg
IMG-20250520-WA0003.jpg
Μωρέ να έρθω με το καλό έρωτά μου και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Θα μας βάλει η Άννα σε ένα δωμάτιο, για να ζήσουμε τον έρωτά μας, όπως το έχει ξανακάνει στο παρελθόν!!! :wink:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.590
Πόντοι
9.195
Μεγάλη απώλεια η Ειρήνη και δυστυχώς ,σταμάτησε και έφυγε σαν τον κλέφτη..τελικά μόνο η Ρούλα,η Λίζα και η Κατερίνα είναι οι μόνιμες..
Γούσταρα πολύ Ειρήνη αλλά οκ..ουδείς αναντικατάστατος
Άστατοι και φευγαλέοι έρωτες Μάνο μου!
Αντε να πας στο Κατερινάκι ή στο Λιζάκι να σε παρηγορήσουν, να ξεχαστείς!

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
885
Πόντοι
81
Εγώ πάντως Μάνο μου, σε μια τέτοια περίπτωση που μου έτυχε τελευταία, ενημέρωσα την Άννα αμέσως με το που βγήκα από το δωμάτιο, γιατί όλα όσα αναφέρεις μου τα έχει πει και μένα και δεν σου κρύβω ότι έπαθα ένα σοκ, όταν άκουσα για έξτρα. Καλό είναι λοιπόν όλοι να αναφέρουν αμέσως στην Άννα τέτοια περιστατικά, για να παίρνει και αυτή τα μέτρα της. Άλλωστε το έχει αποδείξει αυτό και στο παρελθόν.
Είμαι πελάτης στο μαγαζί πολλά χρόνια. Απορώ πως έπαθες σοκ με το έξτρα. Σε κοπέλες που δεν έχουν στάνταρ στο πρόγραμμα το πρωκτικό το έχω λάβει είτε προσφέροντας 20 ευρώ είτε με το να τα δώσω όταν μου τα ζητάνε. Επειδή βλέπω ότι είσαι τακτικός πελάτης πιθανά δεν σε ενδιαφέρει το πρωκτικό και δεν το ζήτησες.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.904
Πόντοι
4.656
Είμαι πελάτης στο μαγαζί πολλά χρόνια. Απορώ πως έπαθες σοκ με το έξτρα. Σε κοπέλες που δεν έχουν στάνταρ στο πρόγραμμα το πρωκτικό το έχω λάβει είτε προσφέροντας 20 ευρώ είτε με το να τα δώσω όταν μου τα ζητάνε. Επειδή βλέπω ότι είσαι τακτικός πελάτης πιθανά δεν σε ενδιαφέρει το πρωκτικό και δεν το ζήτησες.
Panda eti ine to Proktiko to plironis!!! Multi Massage DIAMOND Tora i Agapi full se Ola!!!
IMG-20250526-WA0003.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.219
Πόντοι
2.846
Έπαθα σοκ, γιατί με δύο κοπέλες που έχω κάνει αρκετές φορές, δεν μου ζήτησε ποτέ καμία έξτρα και μου ζήτησε κάποια άλλη.

Τελευταία τροποποίηση:

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.219
Πόντοι
2.846
Panda eti ine to Proktiko to plironis!!! Multi Massage DIAMOND Tora i Agapi full se Ola!!!
IMG-20250526-WA0003.jpg
Συμφωνώ σε οσα λες και θέλω επίσης να προσθέσω κάτι που μου έκανε εντύπωση.
Σε μια κουβέντα που έκανα με την Άννα, αν υπάρχουν τελικά κοπέλες που ζητούν έξτρα μέσα στο δωμάτιο, η Αννα μου είπε.
"Κοίτα, εγώ αυτό το απαγορεύω στα κορίτσια. Τους έχω πει πως ο κάθε άντρας έρχεται εδώ κάτω από διάφορες συνθήκες. Πληρώνει ένα σεβαστό πόσο, για άλλους λίγο και για άλλους πολύ γιατί η ζωή σημερα ειναι δύσκολη. Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα χρήματα που δίνει και έχει υπολογίσει πως θα χαλάσει γιατι αν του πάρουμε και 20€ παραπάνω που δεν τα έχει υπολογίσει, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο σπίτι του ή στην οικογένεια του.
Και μπορεί να ντρέπεται και να τα δώσει χωρίς να αντιδράσει και μετά να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Γι αυτό και θα πρέπει βγαίνοντας να απευθύνονται σε μένα επειδή εγώ δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο.
Γι αυτό σέβομαι και εκτιμώ την Άννα. Γιατί αυτη την οπτική και αυτη την συμπεριφορά δεν την έχω ξαναδεί πουθενά αλλού.
Αυτά έγραψε ο αγαπητός @manos1810. Αν έχει αλλάξει κάτι, παρακαλώ να ενημερωθώ κι εγώ.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.904
Πόντοι
4.656
Έπαθα σοκ, γιατί με δύο κοπέλες που έχω κάνει αρκετές φορές, δεν μου ζήτησε ποτέ καμία έξτρα και μου ζήτησε κάποια άλλη.
To ehume pi poles fores i mia Ora Full 60 Lepta DRAGON XXX: ine 100euro . Tora an i kopela kani olus tous belates mono proktiko tha pari fotia o kolos tis ke tha kaci ena mina spiti tis mekri na sinerthi o kolos tis sosta ke na ksana dhulepsi dhen ine eti ligo sevasmos sta koritia o koros ine na kaloronume ke na pername kala oli mas dhen ine na vgalume tis apothimies mas ke afta ta koritia psiki ehun Levendes mou gamiste oso andekete i zoi ine orea dhen mas genai pali i Mana mas mia fora mas genise sas filo poli poli!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.219
Πόντοι
2.846
To ehume pi poles fores i mia Ora Full 60 Lepta DRAGON XXX: ine 100euro . Tora an i kopela kani olus tous belates mono proktiko tha pari fotia o kolos tis ke tha kaci ena mina spiti tis mekri na sinerthi o kolos tis sosta ke na ksana dhulepsi dhen ine eti ligo sevasmos sta koritia o koros ine na kaloronume ke na pername kala oli mas dhen ine na vgalume tis apothimies mas ke afta ta koritia psiki ehun Levendes mou gamiste oso andekete i zoi ine orea dhen mas genai pali i Mana mas mia fora mas genise sas filo poli poli!!!
Άλλο το μία ώρα φουλ και άλλο το έξτρα στο πρωκτικό. Τώρα αν σέβομαι εγώ τα κορίτσια το ξέρουν οι ίδιες.

andreas power

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Like
36
Πόντοι
0
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.904
Πόντοι
4.656
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.904
Πόντοι
4.656
Άλλο το μία ώρα φουλ και άλλο το έξτρα στο πρωκτικό. Τώρα αν σέβομαι εγώ τα κορίτσια το ξέρουν οι ίδιες.
To na sevunde ta koritia to leo se olus genika dhen eftinume se esena mono EXTRA DHEN I PARKUN. STO KATOSTARIKO!!! ELPIZO EGINA KATANOITO KE POTE DHEN IHE EXTRA !!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.219
Πόντοι
2.846
To na sevunde ta koritia to leo se olus genika dhen eftinume se esena mono EXTRA DHEN I PARKUN. STO KATOSTARIKO!!! ELPIZO EGINA KATANOITO KE POTE DHEN IHE EXTRA !!!!
Κατάλαβα. Τα υπόλοιπα το απόγευμα από κοντά. έξτρα ή όχι, με πρωκτικό ή όχι, εγώ περνάω πάντα τέλεια. Ένα πρόβλημα μόνο έχω κάθε φορά. Ποια να διαλέξω. Άννα βοήθεια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom