Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 23.951
- Πόντοι
- 4.656
Ολοι το ξέρουμε αλλά,δεν μιλάμε!Ναι ρε κουμπάρε εννοείται θα είναι αποκλειστικά για σένα εγώ ότι θα κάνω με την κουμπάρα θα το κάνω πίσω από την πλάτη σου δεν θα ξέρεις τίποτα εσύ. Τώρα αν βλέπεις και κανένα κομμένο θα μπορεί η κουμπάρα να σου πετάει καμία δικαιολογία αγάπη μου κάπου πιάστηκα και κανένα τέτοιο Χαχαχα.
Πάντως εχτές δεν σηκώθηκα καθόλου απο το κρεβάτι ήθελα να φύγω το πρωί από Αθήνα και τελικά έφυγα το βράδυ
Να κάνει υπομονή και θα έρθω σύντομα να την σβήσω. Μάλλον δεν έκανε καλή δουλειά ο κουμπάρος.Multi Massage DIAMOND Tora Live i Koumbara vrazi apo tis kavles tis !!!![]()
![]()
Κουμπάρε διάβασε πιο καλά πιο πάνω δεν λέει έχει λέει βράζει άρα ο κουμπάρος έκανε καλή δουλειά είναι σαν να ξύπνησα ηφαίστειο και βράζει χαχαχαχαΝα κάνει υπομονή και θα έρθω σύντομα να την σβήσω. Μάλλον δεν έκανε καλή δουλειά ο κουμπάρος.![]()
Tora Live!!!Να κάνει υπομονή και θα έρθω σύντομα να την σβήσω. Μάλλον δεν έκανε καλή δουλειά ο κουμπάρος.![]()
Πολύ καυλιαρα η Ρουλα και με τελειο στενο μουνακι, εχω παει μόνο μια φορά και έμεινα πολυ ευχαριστημενος, ίσως πρέπει να δοκιμάσω και Λίζα...Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA molis beni dhomatio dhen stamatai afto to koriti ti na po ia aftin!!!![]()
![]()
Ναι καύλες και οι δυοΠολύ καυλιαρα η Ρουλα και με τελειο στενο μουνακι, εχω παει μόνο μια φορά και έμεινα πολυ ευχαριστημενος, ίσως πρέπει να δοκιμάσω και Λίζα...
Eυχαριστώ κουμπάρε που την ετοίμασες, τώρα θα κάνω κι εγώ το καθήκον μου.Κουμπάρε διάβασε πιο καλά πιο πάνω δεν λέει έχει λέει βράζει άρα ο κουμπάρος έκανε καλή δουλειά είναι σαν να ξύπνησα ηφαίστειο και βράζει χαχαχαχα
Αν δεν δοκιμάσεις Ρούλα και Λίζα φίλε μου, είναι σαν να μην έχεις πάει εκεί.Πολύ καυλιαρα η Ρουλα και με τελειο στενο μουνακι, εχω παει μόνο μια φορά και έμεινα πολυ ευχαριστημενος, ίσως πρέπει να δοκιμάσω και Λίζα...
Συμφωνώ απόλυτα σε ότι γράφεις φίλε μου, όσο για τις κουμπαριές, δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνιση των κοριτσιών αλλά με ένα αστείο, που ξεκίνησα εγώ, θέλοντας να πειράξω αυτόν το διαβολάκο, όπως την αποκαλώ, την Λίζα. Από εκεί πέρα άρχισαν να συμμετέχουν κι άλλοι συναγωνιστές στην πλάκα. Επίσης όταν περιμένω να περάσω ή έχω τελειώσει και απολαμβάνω το ποτό μου συνηθίζω να πειράζω τα κορίτσια, κάνοντας λίγη πλάκα μαζί τους για να τις αποφορτισω λίγο, γιατί οι ώρες είναι πολλές, προκειμένου να εξυπηρετησουν όσους γίνεται περισσότερους από εμάς. Καλό απόγευμα σε όλους.Σε κάθε μαγαζι υπάρχουν οι φίρμες, αυτές που έχουν λίγο ή πολυ πιο ψηλά τον αμανέ και κάνουν τα δικά τους (λειτουργούν με δικά τους ραντεβου, επιλέγουν ποιον θα πάρουν, έχουν δικές τους χρεώσεις, κλπ.κλπ.). Σε αυτο το μαγαζι υπαρχει μια συναδελφικότητα και όλες κρέμονται απο τα χείλη της Αννας. Ότι πει..... Και επειδή η Άννα εχει πολυ έντονη πελατοκεντρικη προσέγγιση, είναι και το τέλειο παράδειγμα. Πες τε μου σε ποιο άλλο μαγαζι όταν φεύγεις σου λέει η υπεύθυνη “τι να σου δώσω για το δρόμο? Να προσέχεις...» . Που αλλου όταν τελειώσεις κάθεσαι και πίνεις ποτό για χαλάρωμα αν θέλεις? Το ειδα με τα μάτια μου και τρελάθηκα...
Εχει τις πιο όμορφες και πιο σεξι στην αγορά? Παρα τις κουμπαριές, πολυ συζητήσιμο......Ο τρόπος που λειτουργεί το βάζει στα πρώτα. Ρεσπεκτ!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ......
Καθημερινές γύρω στις 18:30, κυρίως από Τετάρτη έως Παρασκευή και Σάββατα στις17:00. Πρωϊνά σπάνια. Αύριο και μεθαύριο απόγευμα ίσως δώσω το παρόν.Το «όταν έχω τελειώσει και απολαμβάνω το ποτό μου» επιβεβαιώνει όσα εγραψα πριν.....τι ώρες πηγαίνεις συνήθως? Μαλλον πρωινές υποθετω και όχι Σάββατο....
Συμφωνώ σε οσα λες και θέλω επίσης να προσθέσω κάτι που μου έκανε εντύπωση.Σε κάθε μαγαζι υπάρχουν οι φίρμες, αυτές που έχουν λίγο ή πολυ πιο ψηλά τον αμανέ και κάνουν τα δικά τους (λειτουργούν με δικά τους ραντεβου, επιλέγουν ποιον θα πάρουν, έχουν δικές τους χρεώσεις, κλπ.κλπ.). Σε αυτο το μαγαζι υπαρχει μια συναδελφικότητα και όλες κρέμονται απο τα χείλη της Αννας. Ότι πει..... Και επειδή η Άννα εχει πολυ έντονη πελατοκεντρικη προσέγγιση, είναι και το τέλειο παράδειγμα. Πες τε μου σε ποιο άλλο μαγαζι όταν φεύγεις σου λέει η υπεύθυνη “τι να σου δώσω για το δρόμο? Να προσέχεις...» . Που αλλου όταν τελειώσεις κάθεσαι και πίνεις ποτό για χαλάρωμα αν θέλεις? Το ειδα με τα μάτια μου και τρελάθηκα...
Εχει τις πιο όμορφες και πιο σεξι στην αγορά? Παρα τις κουμπαριές, πολυ συζητήσιμο......Ο τρόπος που λειτουργεί το βάζει στα πρώτα. Ρεσπεκτ!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ......