Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (14 μέλη και 34 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
23.951
Πόντοι
4.656
Θα είναι αύριο το κορίτσι?
Edho ine i Muna LIZA!!!
IMG-20250325-WA0008.jpg
IMG-20250407-WA0005.jpg

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
5.856
Πόντοι
8.595
Ναι ρε κουμπάρε εννοείται θα είναι αποκλειστικά για σένα εγώ ότι θα κάνω με την κουμπάρα θα το κάνω πίσω από την πλάτη σου δεν θα ξέρεις τίποτα εσύ. Τώρα αν βλέπεις και κανένα κομμένο θα μπορεί η κουμπάρα να σου πετάει καμία δικαιολογία αγάπη μου κάπου πιάστηκα και κανένα τέτοιο Χαχαχα.
Πάντως εχτές δεν σηκώθηκα καθόλου απο το κρεβάτι ήθελα να φύγω το πρωί από Αθήνα και τελικά έφυγα το βράδυ
Ολοι το ξέρουμε αλλά,δεν μιλάμε!
Ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει τελευταίος!
Νόμος!!!!

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
21
Like
4.155
Πόντοι
1.436
Τελευταία τροποποίηση:

G1100XX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
5
Like
2.109
Πόντοι
481
Να κάνει υπομονή και θα έρθω σύντομα να την σβήσω. Μάλλον δεν έκανε καλή δουλειά ο κουμπάρος.:cheesy:
Κουμπάρε διάβασε πιο καλά πιο πάνω δεν λέει έχει λέει βράζει άρα ο κουμπάρος έκανε καλή δουλειά είναι σαν να ξύπνησα ηφαίστειο και βράζει χαχαχαχα

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
735
Πόντοι
81
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA molis beni dhomatio dhen stamatai afto to koriti ti na po ia aftin!!!
20250707_214314.jpg
20250707_214337.jpg
Πολύ καυλιαρα η Ρουλα και με τελειο στενο μουνακι, εχω παει μόνο μια φορά και έμεινα πολυ ευχαριστημενος, ίσως πρέπει να δοκιμάσω και Λίζα...

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
2.596
Πολύ καυλιαρα η Ρουλα και με τελειο στενο μουνακι, εχω παει μόνο μια φορά και έμεινα πολυ ευχαριστημενος, ίσως πρέπει να δοκιμάσω και Λίζα...
Ναι καύλες και οι δυο

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
21
Like
4.155
Πόντοι
1.436
Κουμπάρε διάβασε πιο καλά πιο πάνω δεν λέει έχει λέει βράζει άρα ο κουμπάρος έκανε καλή δουλειά είναι σαν να ξύπνησα ηφαίστειο και βράζει χαχαχαχα
Eυχαριστώ κουμπάρε που την ετοίμασες, τώρα θα κάνω κι εγώ το καθήκον μου.:cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
21
Like
4.155
Πόντοι
1.436
Αν δεν δοκιμάσεις Ρούλα και Λίζα φίλε μου, είναι σαν να μην έχεις πάει εκεί.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.484
Πόντοι
4.897
Σε κάθε μαγαζι υπάρχουν οι φίρμες, αυτές που έχουν λίγο ή πολυ πιο ψηλά τον αμανέ και κάνουν τα δικά τους (λειτουργούν με δικά τους ραντεβου, επιλέγουν ποιον θα πάρουν, έχουν δικές τους χρεώσεις, κλπ.κλπ.). Σε αυτο το μαγαζι υπαρχει μια συναδελφικότητα και όλες κρέμονται απο τα χείλη της Αννας. Ότι πει..... Και επειδή η Άννα εχει πολυ έντονη πελατοκεντρικη προσέγγιση, είναι και το τέλειο παράδειγμα. Πες τε μου σε ποιο άλλο μαγαζι όταν φεύγεις σου λέει η υπεύθυνη “τι να σου δώσω για το δρόμο? Να προσέχεις...» . Που αλλου όταν τελειώσεις κάθεσαι και πίνεις ποτό για χαλάρωμα αν θέλεις? Το ειδα με τα μάτια μου και τρελάθηκα...
Εχει τις πιο όμορφες και πιο σεξι στην αγορά? Παρα τις κουμπαριές, πολυ συζητήσιμο......Ο τρόπος που λειτουργεί το βάζει στα πρώτα. Ρεσπεκτ!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ......

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
21
Like
4.155
Πόντοι
1.436
Σε κάθε μαγαζι υπάρχουν οι φίρμες, αυτές που έχουν λίγο ή πολυ πιο ψηλά τον αμανέ και κάνουν τα δικά τους (λειτουργούν με δικά τους ραντεβου, επιλέγουν ποιον θα πάρουν, έχουν δικές τους χρεώσεις, κλπ.κλπ.). Σε αυτο το μαγαζι υπαρχει μια συναδελφικότητα και όλες κρέμονται απο τα χείλη της Αννας. Ότι πει..... Και επειδή η Άννα εχει πολυ έντονη πελατοκεντρικη προσέγγιση, είναι και το τέλειο παράδειγμα. Πες τε μου σε ποιο άλλο μαγαζι όταν φεύγεις σου λέει η υπεύθυνη “τι να σου δώσω για το δρόμο? Να προσέχεις...» . Που αλλου όταν τελειώσεις κάθεσαι και πίνεις ποτό για χαλάρωμα αν θέλεις? Το ειδα με τα μάτια μου και τρελάθηκα...
Εχει τις πιο όμορφες και πιο σεξι στην αγορά? Παρα τις κουμπαριές, πολυ συζητήσιμο......Ο τρόπος που λειτουργεί το βάζει στα πρώτα. Ρεσπεκτ!
Συμφωνώ απόλυτα σε ότι γράφεις φίλε μου, όσο για τις κουμπαριές, δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνιση των κοριτσιών αλλά με ένα αστείο, που ξεκίνησα εγώ, θέλοντας να πειράξω αυτόν το διαβολάκο, όπως την αποκαλώ, την Λίζα. Από εκεί πέρα άρχισαν να συμμετέχουν κι άλλοι συναγωνιστές στην πλάκα. Επίσης όταν περιμένω να περάσω ή έχω τελειώσει και απολαμβάνω το ποτό μου συνηθίζω να πειράζω τα κορίτσια, κάνοντας λίγη πλάκα μαζί τους για να τις αποφορτισω λίγο, γιατί οι ώρες είναι πολλές, προκειμένου να εξυπηρετησουν όσους γίνεται περισσότερους από εμάς. Καλό απόγευμα σε όλους.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.484
Πόντοι
4.897
Το «όταν έχω τελειώσει και απολαμβάνω το ποτό μου» επιβεβαιώνει όσα εγραψα πριν.....τι ώρες πηγαίνεις συνήθως? Μαλλον πρωινές υποθετω και όχι Σάββατο....

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
21
Like
4.155
Πόντοι
1.436
Το «όταν έχω τελειώσει και απολαμβάνω το ποτό μου» επιβεβαιώνει όσα εγραψα πριν.....τι ώρες πηγαίνεις συνήθως? Μαλλον πρωινές υποθετω και όχι Σάββατο....
Καθημερινές γύρω στις 18:30, κυρίως από Τετάρτη έως Παρασκευή και Σάββατα στις17:00. Πρωϊνά σπάνια. Αύριο και μεθαύριο απόγευμα ίσως δώσω το παρόν.

Τελευταία τροποποίηση:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
5.856
Πόντοι
8.595
Συμφωνώ σε οσα λες και θέλω επίσης να προσθέσω κάτι που μου έκανε εντύπωση.
Σε μια κουβέντα που έκανα με την Άννα, αν υπάρχουν τελικά κοπέλες που ζητούν έξτρα μέσα στο δωμάτιο, η Αννα μου είπε.
"Κοίτα, εγώ αυτό το απαγορεύω στα κορίτσια. Τους έχω πει πως ο κάθε άντρας έρχεται εδώ κάτω από διάφορες συνθήκες. Πληρώνει ένα σεβαστό πόσο, για άλλους λίγο και για άλλους πολύ γιατί η ζωή σημερα ειναι δύσκολη. Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα χρήματα που δίνει και έχει υπολογίσει πως θα χαλάσει γιατι αν του πάρουμε και 20€ παραπάνω που δεν τα έχει υπολογίσει, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο σπίτι του ή στην οικογένεια του.
Και μπορεί να ντρέπεται και να τα δώσει χωρίς να αντιδράσει και μετά να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Γι αυτό και θα πρέπει βγαίνοντας να απευθύνονται σε μένα επειδή εγώ δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο.
Γι αυτό σέβομαι και εκτιμώ την Άννα. Γιατί αυτη την οπτική και αυτη την συμπεριφορά δεν την έχω ξαναδεί πουθενά αλλού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom