Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.892
- Πόντοι
- 4.656
καλημερα θα περάσω μια βόλτα να δούμε τα κορίτσια λες να κάνουμε κανένα διπλό?
καλημερα θα περάσω μια βόλτα να δούμε τα κορίτσια λες να κάνουμε κανένα διπλό?
Παιδιά εδώ βλέπω μια όμορφη κουμπαριά!Τιμή μου φίλε μου ή μήπως να σε αποκαλώ κουμπάρε?![]()
Ε παρε και κανένα εσώρουχο, δώρο ατο κορίτσι, να τα φοράει μόνο για πάρτη σου!Την επόμενη φορά που θα σε ξαναδώ έρωτά μου θέλω να φοράς τα ίδια εσώρουχα. Δεν μπορεί να τα φοράς με τον κουμπάρο και όχι με με τον γαμπρό. Ας κρατήσουμε λίγο και τα προσχήματα.![]()
Ούτε το ένα, ούτε το άλλο!Δεν ξέρω αν ήμαστε open mind φίλε μου πάντως δύο σενάριο παίζουν η σου έκανα αντίποινα η ήμαστε Σουηδία![]()
Φίλε Μάνο θα σου κρατήσουμε ένα τρικολόρ για σέναΠαιδιά εδώ βλέπω μια όμορφη κουμπαριά!
Εντάξει για το πρώτο, πάω πάσο!
Το δεύτερο όμως, το βαφτίζω εγώ!
Να γίνουμε, όπως λένε και στον τόπο μου, σύντεκνοι!!!
Πες του τα ρε Μάνο να έρχεται ο κουμπάρος να την καμαρώνει την κουμπάρα!!Ε παρε και κανένα εσώρουχο, δώρο ατο κορίτσι, να τα φοράει μόνο για πάρτη σου!
Tora i Koumbara perimeni Ton epomeno New Koumbaro !!!Πες του τα ρε Μάνο να έρχεται ο κουμπάρος να την καμαρώνει την κουμπάρα!!![]()
Τόσες κουμπαριές, ούτε στη Βουλή!!!Tora i Koumbara perimeni Ton epomeno New Koumbaro !!!![]()
![]()
Θα με κρατήσει το μυαλό νομίζεις?Πες του τα ρε Μάνο να έρχεται ο κουμπάρος να την καμαρώνει την κουμπάρα!!![]()
Θα πω στην Άννα να της δώσει άδεια μια μέρα και θα πάμε να διαλέξουμε μαζί.Ε παρε και κανένα εσώρουχο, δώρο ατο κορίτσι, να τα φοράει μόνο για πάρτη σου!
Να πας και να διαλέξετε αυτά τα καυλιάρικα που κουμπώνουν σε 20 σημεία τι σύζυγος είσαι έχεις υποχρεώσεις!!Θα πω στην Άννα να της δώσει άδεια μια μέρα και θα πάμε να διαλέξουμε μαζί.![]()
Ααααα όλα κι όλα κουμπάρε, θα μπει όρος Μόνο μαζί μου.Να πας και να διαλέξετε αυτά τα καυλιάρικα που κουμπώνουν σε 20 σημεία τι σύζυγος είσαι έχεις υποχρεώσεις!!εγώ πάντως θα σκάσω μύτη με αυτό το εργαλειάκι στην τσέπη χαχαχαχα
![]()
Ναι ρε κουμπάρε εννοείται θα είναι αποκλειστικά για σένα εγώ ότι θα κάνω με την κουμπάρα θα το κάνω πίσω από την πλάτη σου δεν θα ξέρεις τίποτα εσύ. Τώρα αν βλέπεις και κανένα κομμένο θα μπορεί η κουμπάρα να σου πετάει καμία δικαιολογία αγάπη μου κάπου πιάστηκα και κανένα τέτοιο Χαχαχα.Ααααα όλα κι όλα κουμπάρε, θα μπει όρος Μόνο μαζί μου.![]()
Αννα με έχεις προβληματίσει με τα κορίτσια σου δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω.Multi Massage DIAMOND Tora Live Apo ton spiti tis eti lei tha kimitho opos me vlepete Muna i LIZA etimi ia Ola!!!![]()
Θα είναι αύριο το κορίτσι?