Panda eti ine to Proktiko to plironis!!! Multi Massage DIAMOND Tora i Agapi full se Ola!!!
Συμφωνώ σε οσα λες και θέλω επίσης να προσθέσω κάτι που μου έκανε εντύπωση.
Σε μια κουβέντα που έκανα με την Άννα, αν υπάρχουν τελικά κοπέλες που ζητούν έξτρα μέσα στο δωμάτιο, η Αννα μου είπε.
"Κοίτα, εγώ αυτό το απαγορεύω στα κορίτσια. Τους έχω πει πως ο κάθε άντρας έρχεται εδώ κάτω από διάφορες συνθήκες. Πληρώνει ένα σεβαστό πόσο, για άλλους λίγο και για άλλους πολύ γιατί η ζωή σημερα ειναι δύσκολη. Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα χρήματα που δίνει και έχει υπολογίσει πως θα χαλάσει γιατι αν του πάρουμε και 20€ παραπάνω που δεν τα έχει υπολογίσει, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο σπίτι του ή στην οικογένεια του.
Και μπορεί να ντρέπεται και να τα δώσει χωρίς να αντιδράσει και μετά να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Γι αυτό και θα πρέπει βγαίνοντας να απευθύνονται σε μένα επειδή εγώ δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο.
Γι αυτό σέβομαι και εκτιμώ την Άννα. Γιατί αυτη την οπτική και αυτη την συμπεριφορά δεν την έχω ξαναδεί πουθενά αλλού.
Αυτά έγραψε ο αγαπητός @manos1810. Αν έχει αλλάξει κάτι, παρακαλώ να ενημερωθώ κι εγώ.