Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (10 μέλη και 48 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
69
Like
4.692
Πόντοι
4.897
Συμφωνώ σε οσα λες και θέλω επίσης να προσθέσω κάτι που μου έκανε εντύπωση.
Σε μια κουβέντα που έκανα με την Άννα, αν υπάρχουν τελικά κοπέλες που ζητούν έξτρα μέσα στο δωμάτιο, η Αννα μου είπε.
"Κοίτα, εγώ αυτό το απαγορεύω στα κορίτσια. Τους έχω πει πως ο κάθε άντρας έρχεται εδώ κάτω από διάφορες συνθήκες. Πληρώνει ένα σεβαστό πόσο, για άλλους λίγο και για άλλους πολύ γιατί η ζωή σημερα ειναι δύσκολη. Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα χρήματα που δίνει και έχει υπολογίσει πως θα χαλάσει γιατι αν του πάρουμε και 20€ παραπάνω που δεν τα έχει υπολογίσει, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο σπίτι του ή στην οικογένεια του.
Και μπορεί να ντρέπεται και να τα δώσει χωρίς να αντιδράσει και μετά να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Γι αυτό και θα πρέπει βγαίνοντας να απευθύνονται σε μένα επειδή εγώ δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο.
Γι αυτό σέβομαι και εκτιμώ την Άννα. Γιατί αυτη την οπτική και αυτη την συμπεριφορά δεν την έχω ξαναδεί πουθενά αλλού.
Και όχι μόνο γι αυτο......Θα αποκτήσω και εγω συγγενείς εκεί (ξαδερφες, κουμπάρες κλπ.) αλλα θα ξεκινήσω απο τη Τούρμπο Ρούλα.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.928
Πόντοι
4.656
Multi Massage DIAMOND Tora i Tubani Alinara!!!
IMG-20250704-WA0004.jpg
IMG-20250611-WA0004.jpg
IMG-20250527-WA0007.jpg

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.972
Πόντοι
481
Σε κάθε μαγαζι υπάρχουν οι φίρμες, αυτές που έχουν λίγο ή πολυ πιο ψηλά τον αμανέ και κάνουν τα δικά τους (λειτουργούν με δικά τους ραντεβου, επιλέγουν ποιον θα πάρουν, έχουν δικές τους χρεώσεις, κλπ.κλπ.). Σε αυτο το μαγαζι υπαρχει μια συναδελφικότητα και όλες κρέμονται απο τα χείλη της Αννας. Ότι πει..... Και επειδή η Άννα εχει πολυ έντονη πελατοκεντρικη προσέγγιση, είναι και το τέλειο παράδειγμα. Πες τε μου σε ποιο άλλο μαγαζι όταν φεύγεις σου λέει η υπεύθυνη “τι να σου δώσω για το δρόμο? Να προσέχεις...» . Που αλλου όταν τελειώσεις κάθεσαι και πίνεις ποτό για χαλάρωμα αν θέλεις? Το ειδα με τα μάτια μου και τρελάθηκα...
Εχει τις πιο όμορφες και πιο σεξι στην αγορά? Παρα τις κουμπαριές, πολυ συζητήσιμο......Ο τρόπος που λειτουργεί το βάζει στα πρώτα. Ρεσπεκτ!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ......
Εγω το λέω και μπροστά σε όλες οτι πάω εκεί 80% λογω ΑΝΝΑΣ και χωρου

dratante

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
7
Like
310
Πόντοι
280

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.223
Πόντοι
2.846
Συμφωνώ σε οσα λες και θέλω επίσης να προσθέσω κάτι που μου έκανε εντύπωση.
Σε μια κουβέντα που έκανα με την Άννα, αν υπάρχουν τελικά κοπέλες που ζητούν έξτρα μέσα στο δωμάτιο, η Αννα μου είπε.
"Κοίτα, εγώ αυτό το απαγορεύω στα κορίτσια. Τους έχω πει πως ο κάθε άντρας έρχεται εδώ κάτω από διάφορες συνθήκες. Πληρώνει ένα σεβαστό πόσο, για άλλους λίγο και για άλλους πολύ γιατί η ζωή σημερα ειναι δύσκολη. Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα χρήματα που δίνει και έχει υπολογίσει πως θα χαλάσει γιατι αν του πάρουμε και 20€ παραπάνω που δεν τα έχει υπολογίσει, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο σπίτι του ή στην οικογένεια του.
Και μπορεί να ντρέπεται και να τα δώσει χωρίς να αντιδράσει και μετά να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Γι αυτό και θα πρέπει βγαίνοντας να απευθύνονται σε μένα επειδή εγώ δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο.
Γι αυτό σέβομαι και εκτιμώ την Άννα. Γιατί αυτη την οπτική και αυτη την συμπεριφορά δεν την έχω ξαναδεί πουθενά αλλού.
Εγώ πάντως Μάνο μου, σε μια τέτοια περίπτωση που μου έτυχε τελευταία, ενημέρωσα την Άννα αμέσως με το που βγήκα από το δωμάτιο, γιατί όλα όσα αναφέρεις μου τα έχει πει και μένα και δεν σου κρύβω ότι έπαθα ένα σοκ, όταν άκουσα για έξτρα. Καλό είναι λοιπόν όλοι να αναφέρουν αμέσως στην Άννα τέτοια περιστατικά, για να παίρνει και αυτή τα μέτρα της. Άλλωστε το έχει αποδείξει αυτό και στο παρελθόν.

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.223
Πόντοι
2.846
Και όχι μόνο γι αυτο......Θα αποκτήσω και εγω συγγενείς εκεί (ξαδερφες, κουμπάρες κλπ.) αλλα θα ξεκινήσω απο τη Τούρμπο Ρούλα.
Μας βλέπω στο τέλος να συγγενεύουμε και να κουμπαριάζουμε όλοι μεταξύ μας. :cheesy::cheesy::cheesy:

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.223
Πόντοι
2.846
Τελευταία τροποποίηση:

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.223
Πόντοι
2.846
Δεν την έχω βρει ελεύθερη πότε...
Πρέπει να πάω πρωί πρωί μάλλον
Ότι ώρα και να πας πρέπει να είσαι τυχερός, όπως εγώ κάποιες, φορές για να την βρεις ελεύθερη. Το καλύτερο είναι να πάρεις και να κλείσεις ραντεβού.

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.487
Πόντοι
1.436
Φίλος την καλύτερη επιλογή θα κάνεις τουρμποξαδέρφη 3 Kavlo Roula και κάπως έτσι μπορεί να ξεκινήσει μια συγγένεια η μια κουμπαριά. Όσο για τα πιο πάνω που έγραψες εσύ και η συναγωνιστές η κυρία Άννα από το λίγο που την ξέρω δεν παίζεται και σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας και αυτό κάνει και την διαφορά και αυτό ισχύει και για τα κορίτσια της και για αυτό το διαμάντι είναι πρώτο μες στους πρώτους με διαφορά από τα λίγα που έχω γυρίσει του χώρου

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.487
Πόντοι
1.436
Μας βλέπω στο τέλος να συγγενεύουμε και να κουμπαριάζουμε όλοι μεταξύ μας. :cheesy::cheesy::cheesy:
Εσύ φίλε dragon είσαι ο γαμπρός μην αγχώνεσαι καθόλου τον γάιδαρος σου τον έδεσες όπως λένε και στο χωριό μου:cheesy::cheesy:. Εμείς οι υπόλοιποι θα έχουμε το πρόβλημα πως θα τα βρούμε μεταξύ μάς κουμπάροι ξαδέρφες συγγενείς κτλ χαχαχα

dratante

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
7
Like
310
Πόντοι
280
Ότι ώρα και να πας πρέπει να είσαι τυχερός, όπως εγώ κάποιες, φορές για να την βρεις ελεύθερη. Το καλύτερο είναι να πάρεις και να κλείσεις ραντεβού.
Ναι απλά έχω λίγο άστατο πρόγραμμα με τη δουλειά

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.223
Πόντοι
2.846
Ναι απλά έχω λίγο άστατο πρόγραμμα με τη δουλειά
Κάπως θα βολευτεί η κατάσταση. Πάρε την Άννα και θα βρείτε την άκρη. Τόσοι και τόσοι την βρήκαμε, εσύ θα μείνεις απέξω?

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.223
Πόντοι
2.846
Εσύ φίλε dragon είσαι ο γαμπρός μην αγχώνεσαι καθόλου τον γάιδαρος σου τον έδεσες όπως λένε και στο χωριό μου:cheesy::cheesy:. Εμείς οι υπόλοιποι θα έχουμε το πρόβλημα πως θα τα βρούμε μεταξύ μάς κουμπάροι ξαδέρφες συγγενείς κτλ χαχαχα
Μπορεί να προκύψουν και άλλοι γαμπροί. :cheesy:
Ποτέ δεν ξέρεις. :wink:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.592
Πόντοι
9.195
Μπορεί να προκύψουν και άλλοι γαμπροί. :cheesy:
Ποτέ δεν ξέρεις. :wink:
Κοιτάξτε "νεούδια ", για να μην ξεχνιόμαστε, μπορεί να υπάρχουν γαμπροί, κουμπάροι, σώγαμπροι, εραστές και "ξαδερφοι"!
Πολύ ωραίο αυτό γιατι μεγαλώνει το "σόι" ή η φαμίλια όπως λένε και οι φίλοι μας οι Ιταλιάνοι!!!!
Και νιώθουμε ολοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια μεταξύ σοβαρου και αστείου!!!
Όμως επειδή το εχω "σοβαδίσει" το μαγαζί και ήμουν εκεί όταν κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων, κανένας δεν θα μου πάρει τον τίτλο του "Νονού"!!!
Πως ήταν ο Μάρλον Μπράντο;
Καμία σχέση!!!
Χα χα χα!!!!
Και όταν λέω "Νονός", καταλαβαίνετε τι εννοώ, ετσι;
Μη μου ζητάτε λαμπάδες και παπουτσάκια!
Αντε να κεράσω κανενα καφέ!!!
Σκέτο ετσι; Γιατί η ζάχαρη ακρίβυνε!

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.972
Πόντοι
481
Μεγάλη απώλεια η Ειρήνη και δυστυχώς ,σταμάτησε και έφυγε σαν τον κλέφτη..τελικά μόνο η Ρούλα,η Λίζα και η Κατερίνα είναι οι μόνιμες..
Γούσταρα πολύ Ειρήνη αλλά οκ..ουδείς αναντικατάστατος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom