Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 40
- Like
- 5.561
- Πόντοι
- 1.446
Ψιλοπραγματα , καμμιά τσάντα L.V. , κανένα Chanel n.5 κλπ κλπΤι δώρο??
Ψιλοπραγματα , καμμιά τσάντα L.V. , κανένα Chanel n.5 κλπ κλπΤι δώρο??
Αν θυμαμαι καλα, 100 ευρω.Τι δώρο??
Έχει κανείς τηλέφωνο για την Νινα γιατί δεν υπάρχει η αγγελία πια![]()
TS Nina
Γεια σας αγαπητοί μου, Στο Ρίο της Πάτρα για το ΣΚ μόνο! Είμαι η TS Νίνα - Η πανέμορφη αληθινή τρανς γυναίκα . Εντελώς θηλυκή. Ότι καλύτερο υπάρχει στη πόλη τώρα! Με φυσική ομορφιά, υπέροχο σφιχτό κορμί, μαλακό δέρμα. Με φυσικό πλούσιο μαλλί και στήθος, καλλίγραμμα πόδια και σώμα έτοιμο για...kanesex.com
Καλησπερα στην παρεα, ξερουμε τιποτα για την ελ λογω τρανς? Ευχαριστω πολυ
Μάλλον έχεις τσακωθεί με το χιούμορ ε;Τόσα ξέρεις τόσα λες τύπε. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...![]()
Αφού ξέρεις τόσα πως δεν ξέρεις το τηλέφωνο της Νίνας ; εγώ είχα μιλήσει μαζί της αλλά σκάλωσα με τα χρήματα που ζητούσε και δεν συνέχισα. Εψαξα κιόλας να βρω τα μηνύματα στο WhatsApp αλλά είχα σβήσει την συνομιλία.Όχι, δεν ήταν χιούμορ, απλά είσαι ανόητος. Τα ίδια κάνεις με την Μπρουνα η οποία λογικά σε πήρε ακα (διότι παίρνει prep και τα κάνει αυτά) και μας ζαλισες τα παπάρια ότι την ερωτεύτηκες. Δεν την ξέρεις... όπως δεν ξέρεις την Νίνα (ούτε το όνομα της) ούτε τα προσωπικά τους. Άσε εμένα, που τις ξέρω και τις δύο, να ξέρω καλύτερα.
Καλύτερα να γαμάς παρά να γράφεις.Ποιος σου είπε ότι δεν το ξέρω; σε 679 τελειώνει.
Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...
Μαύρα μεσάνυχτα,100€ η Νίνα και όσο για την B. άσε να ξέρω εγώ τι ξέρω ...τα ονόματά της τα αληθινά τα ξέρεις; (P.M.)Τύπε για να στο πω απλά... έχεις μαύρα μεσάνυχτα με τις τρανς. Με πολλές είχα νταλαβέρια και σου εξηγώ ότι όλα αυτά που γράφεις στο distintas, στο tsdating κτλ είναι χαζομάρες. Εκτός του ότι σου πιάνουν τον κώλο στις τιμές. Και προφανώς ξέρω ότι η Νίνα θα σου ζήτησε 200 ακατέβατα διότι δεν δουλεύει συχνά και δεν είναι αυτός ο βιοπορισμός της. Η δε Μπρουνα που σε ξεπαράδιασε, επειδή πίνει μαύρο και είναι και γαμώ τα άτομα, κάθεται και την γαμάς και τσάμπα αν έχεις άκρη και σε γουστάρει. Μη πιάσω τις υπόλοιπες...
Δηλαδή, εντάξει, μάθε ν' ακούς...
Εμένα η Νίνα δεν μου είχε ζητήσει 200...δεν ξέρω που βρήκες αυτή τη τιμήΤύπε για να στο πω απλά... έχεις μαύρα μεσάνυχτα με τις τρανς. Με πολλές είχα νταλαβέρια και σου εξηγώ ότι όλα αυτά που γράφεις στο distintas, στο tsdating κτλ είναι χαζομάρες. Εκτός του ότι σου πιάνουν τον κώλο στις τιμές. Και προφανώς ξέρω ότι η Νίνα θα σου ζήτησε 200 ακατέβατα διότι δεν δουλεύει συχνά και δεν είναι αυτός ο βιοπορισμός της. Η δε Μπρουνα που σε ξεπαράδιασε, επειδή πίνει μαύρο και είναι και γαμώ τα άτομα, κάθεται και την γαμάς και τσάμπα αν έχεις άκρη και σε γουστάρει. Μη πιάσω τις υπόλοιπες...
Δηλαδή, εντάξει, μάθε ν' ακούς...
Τρικυμία εν κρανίω ο "ΤρανσΕιδήμων"Εμένα η Νίνα δεν μου είχε ζητήσει 200...δεν ξέρω που βρήκες αυτή τη τιμή
Εχεις pmΈχει κανείς τηλέφωνο για την Νινα γιατί δεν υπάρχει η αγγελία πια
Συμφωνώ σε όλα αλλά όσο μπορώ ξοδεύω, γιατί όταν βγω στην σύνταξη τα λεφτά θα είναι λιγότερα και η τεστοστερόνη ακόμα λιγότερη οπότε κάνω τώρα ότι μπορώ.Λοιπόν φίλε Giorgio για να σε κατευνάσω θα πρότεινα να πας μια βόλτα από Πιπίνου 54 στη Κατερίνα. Εγώ πήγα 1η φορά εκεί μετά από τόσα χρόνια μπουρδελοτσαρκας (ίδια σειρά είμαστε) & νιώθω γοητευμένος.
Ωραίο κορμί, βυζάρες για ρουφηγμα ασυστολο, κάνει απίστευτο τσιμπούκι (μέχρι εξαφανισεως πουτσας), γλυψιμο τρελό όλο το κορμί.
Καλύτερα πήγαινε να της τον καρφώσεις. Για να τον φας... (μπορεί και να ξενερώσεις). Εσύ είσαι συνηθισμένος σε άλλου τύπου φάσεις. Είσαι πιο alegria άτομο.
Υ.γ.1 Σε διαβάζω καιρό και σε συμπάθησα από έναν ... χαρακτηρισμό που έδωσες για τη Disordi.... Τετη Σχοινακη...
Με συγκινησες ρε μπαγασα...
Είπα τότε...
Αυτός είναι ένας από εμάς..!!!
Υ.γ.2 Ρε Giorgio λίγη οικονομία ρε φίλε... Τα 100ρικα τα έχεις κάνει πουτανα. Ενα-δυο 30ρακια μ' αυτήν θα είναι ανάσα για τη τσέπη σου και βάλσαμο για το πουτσο σου![]()
Πιο θηλυκή η Julia Glitter
γι αυτό το θηρίο καμιά γνωμη?