Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

VasilisBottom

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
0

Καλησπερα στην παρεα, ξερουμε τιποτα για την ελ λογω τρανς? Ευχαριστω πολυ
Έχει κανείς τηλέφωνο για την Νινα γιατί δεν υπάρχει η αγγελία πια

dcfuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Κριτικές
13
Like
614
Πόντοι
310

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.563
Πόντοι
1.446
Όχι, δεν ήταν χιούμορ, απλά είσαι ανόητος. Τα ίδια κάνεις με την Μπρουνα η οποία λογικά σε πήρε ακα (διότι παίρνει prep και τα κάνει αυτά) και μας ζαλισες τα παπάρια ότι την ερωτεύτηκες. Δεν την ξέρεις... όπως δεν ξέρεις την Νίνα (ούτε το όνομα της) ούτε τα προσωπικά τους. Άσε εμένα, που τις ξέρω και τις δύο, να ξέρω καλύτερα.
Αφού ξέρεις τόσα πως δεν ξέρεις το τηλέφωνο της Νίνας ; εγώ είχα μιλήσει μαζί της αλλά σκάλωσα με τα χρήματα που ζητούσε και δεν συνέχισα. Εψαξα κιόλας να βρω τα μηνύματα στο WhatsApp αλλά είχα σβήσει την συνομιλία.
Ανόητος σίγουρα είμαι αφού ασχολούμαι με μαλάκες .
Καλά γαμήσια .
Για τα προσωπικά μου με την Bruna δεν σχολιάζω.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.563
Πόντοι
1.446
Τύπε για να στο πω απλά... έχεις μαύρα μεσάνυχτα με τις τρανς. Με πολλές είχα νταλαβέρια και σου εξηγώ ότι όλα αυτά που γράφεις στο distintas, στο tsdating κτλ είναι χαζομάρες. Εκτός του ότι σου πιάνουν τον κώλο στις τιμές. Και προφανώς ξέρω ότι η Νίνα θα σου ζήτησε 200 ακατέβατα διότι δεν δουλεύει συχνά και δεν είναι αυτός ο βιοπορισμός της. Η δε Μπρουνα που σε ξεπαράδιασε, επειδή πίνει μαύρο και είναι και γαμώ τα άτομα, κάθεται και την γαμάς και τσάμπα αν έχεις άκρη και σε γουστάρει. Μη πιάσω τις υπόλοιπες...

Δηλαδή, εντάξει, μάθε ν' ακούς...
Μαύρα μεσάνυχτα,100€ η Νίνα και όσο για την B. άσε να ξέρω εγώ τι ξέρω ...τα ονόματά της τα αληθινά τα ξέρεις; (P.M.)

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.705
Πόντοι
206
Τύπε για να στο πω απλά... έχεις μαύρα μεσάνυχτα με τις τρανς. Με πολλές είχα νταλαβέρια και σου εξηγώ ότι όλα αυτά που γράφεις στο distintas, στο tsdating κτλ είναι χαζομάρες. Εκτός του ότι σου πιάνουν τον κώλο στις τιμές. Και προφανώς ξέρω ότι η Νίνα θα σου ζήτησε 200 ακατέβατα διότι δεν δουλεύει συχνά και δεν είναι αυτός ο βιοπορισμός της. Η δε Μπρουνα που σε ξεπαράδιασε, επειδή πίνει μαύρο και είναι και γαμώ τα άτομα, κάθεται και την γαμάς και τσάμπα αν έχεις άκρη και σε γουστάρει. Μη πιάσω τις υπόλοιπες...

Δηλαδή, εντάξει, μάθε ν' ακούς...
Εμένα η Νίνα δεν μου είχε ζητήσει 200...δεν ξέρω που βρήκες αυτή τη τιμή

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
2.442
Πόντοι
456

Αξίζει ??

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.563
Πόντοι
1.446
Λοιπόν φίλε Giorgio για να σε κατευνάσω θα πρότεινα να πας μια βόλτα από Πιπίνου 54 στη Κατερίνα. Εγώ πήγα 1η φορά εκεί μετά από τόσα χρόνια μπουρδελοτσαρκας (ίδια σειρά είμαστε) & νιώθω γοητευμένος.
Ωραίο κορμί, βυζάρες για ρουφηγμα ασυστολο, κάνει απίστευτο τσιμπούκι (μέχρι εξαφανισεως πουτσας), γλυψιμο τρελό όλο το κορμί.
Καλύτερα πήγαινε να της τον καρφώσεις. Για να τον φας... (μπορεί και να ξενερώσεις). Εσύ είσαι συνηθισμένος σε άλλου τύπου φάσεις. Είσαι πιο alegria άτομο.
Υ.γ.1 Σε διαβάζω καιρό και σε συμπάθησα από έναν ... χαρακτηρισμό που έδωσες για τη Disordi.... Τετη Σχοινακη...
Με συγκινησες ρε μπαγασα...
Είπα τότε...
Αυτός είναι ένας από εμάς..!!!
Υ.γ.2 Ρε Giorgio λίγη οικονομία ρε φίλε... Τα 100ρικα τα έχεις κάνει πουτανα. Ενα-δυο 30ρακια μ' αυτήν θα είναι ανάσα για τη τσέπη σου και βάλσαμο για το πουτσο σου :)
Συμφωνώ σε όλα αλλά όσο μπορώ ξοδεύω, γιατί όταν βγω στην σύνταξη τα λεφτά θα είναι λιγότερα και η τεστοστερόνη ακόμα λιγότερη οπότε κάνω τώρα ότι μπορώ.
Πιπίνου πρέπει να παίξω βέβαια... είναι αυτό το υπόγειο πρίν την Αριστοτέλους ;

Astrapokaulos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
947
Πόντοι
81
Η Κατερίνα είναι εγγύηση, απλά το να την πετύχεις είναι σαν να παίζεις το Τζόκερ, περνάς από εκεί 6 φορές την πετυχαίνεις 1 :2funny:

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.563
Πόντοι
1.446
Ως άλλος προμότορας αλλά από τα Lidl να ενημερώσω πως η Sandra -Μιλφάρα- Carvalho κάνει τρίο με γυναίκα, μέχρι την Παρασκευή απ' ότι μου είπε.

Συνημμένα

• IMG-20250708-WA0001.jpg
    IMG-20250708-WA0001.jpg
    116,5 KB · Εμφανίσεις: 65
  • IMG-20250227-WA0007.jpg
    IMG-20250227-WA0007.jpg
    97,9 KB · Εμφανίσεις: 71

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom