Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
166
Πόντοι
1
Γεια χαρά . Διαβάσω πολύ καιρό το θέμα χωρίς να είμαι μέλος . Έκανα για καιρό βόλτα στην πιάτσα και εκοβα φάτσες σύμφωνα με αυτά που διάβαζα εδώ . Χτες λοιπόν αφού έκανα την βόλτα και υπήρχαν οι μαύρες μόνο κατά το τέλος του δρόμου πριν την νησίδα ήταν μια μπαμπατσικη πολύ πρόστυχη . Σταμάτησα μου είπε ότι την λένε Ντανιέλα . Για μια πίπα την πήρα δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλά ήταν ικανοποιητική
καλώς όρισες φίλε.....για κάνα τσιμπούκι καλές είναι αν δε βαριουντε αλλά γενικά για γαμησι....λίγα πράγματα....καλή διασκεδαση

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.242
Πόντοι
7.095
Πέρασμα Δευτέρα γύρω στις 930...οριακά άδεια η πιάτσα και ένα μπλόκο.

Τόσο άδεια τέτοια ώρα δεν την έχω ξαναδεί.

anonimos fan

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2021
Like
89
Πόντοι
0
Χθες παντως η Μαρια η αλβανιδα με αυτα που φορουσε ηταν φωτια

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
23
Like
613
Πόντοι
311
καλημέρα, σήμερα λέω να περάσω μια βόλτα από Μοναστηρίου μέχρι στα του Μύλου........... στο LIDL που θα βρω την πιάτσα μέσα στο παρκιγκ ή είναι σε αυτοκίνητα όπως μερικές στην Γιαννιτσών, ευχαριστώ για τον μεχρι τώρα κατατοπισμό και τις οδηγίες

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.168
Πόντοι
3.556
καλημέρα, σήμερα λέω να περάσω μια βόλτα από Μοναστηρίου μέχρι στα του Μύλου........... στο LIDL που θα βρω την πιάτσα μέσα στο παρκιγκ ή είναι σε αυτοκίνητα όπως μερικές στην Γιαννιτσών, ευχαριστώ για τον μεχρι τώρα κατατοπισμό και τις οδηγίες
Στο λιντλ δεν έχει τίποτε παπαριες έλεγε ο άλλος
Πήγαινέ σε όλη την Γιαννιτσών κατεύθυνσή δυτικά στην διχάλα αριστερά κ στο δεύτερό στενό δεξιά π βγάζει στο φανάρι κ από κει πίσω την μοναστηριού μέχρι αγίων πάντων

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
166
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες. Παντως τα κοτασια θα επρεπε να επστρεψουν τωρα λογω καλοκαιριου για εμας που μειναμε θεσσαλονικη και να εργαζονται απο νωρις.... Δεν ειναι δυναντον σαββατο μεσημερι και να μην κουνιεται τιποτα

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.313
Πόντοι
2.256
Καλησπερα συναγωνιστες. Παντως τα κοτασια θα επρεπε να επστρεψουν τωρα λογω καλοκαιριου για εμας που μειναμε θεσσαλονικη και να εργαζονται απο νωρις.... Δεν ειναι δυναντον σαββατο μεσημερι και να μην κουνιεται τιποτα
Θέλω πολύ να μιλήσω....αλλά πρέπει να είσαι μεγάλο "πουλί" για να θες η να περιμένεις να βγει κάποια στην πιάτσα με ντάλα ήλιο μεσημέρι και 35 βαθμούς υπό σκιάν....

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
166
Πόντοι
1
Χαχα ξερω φιλε μου εδω εμεις και μετα βιας αντεχουμε και με aircondition....

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
166
Πόντοι
1
Βραδινη εξορμηση στο μερο κυριοι καινεπιστρεφω αρκετα ικανοποιημενος.... Παροτι κουρασμενος......τα φνωστα τραβελακια στις θεσεις τους.... Οι αραπινες στη θεση τους
.. Και εγω φορτωσα στη μοναστηριου πανω απο το παρκινγκ που ειναι απεναντι απο το εγκσταλελλειμενο της γιαννιτσων ονοματι κασανδρα αν δεν απατομαι... .. 30 ευρουλακια με τελειωμα στο στωμα..... Ολα μεσα και περιποιηση.... Αν και ψιλοβιαζοταλε ατο τελος τελικα την κτατησα μεχρι να τςλειωσω..

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.168
Πόντοι
3.556
Βραδινη εξορμηση στο μερο κυριοι καινεπιστρεφω αρκετα ικανοποιημενος.... Παροτι κουρασμενος......τα φνωστα τραβελακια στις θεσεις τους.... Οι αραπινες στη θεση τους
.. Και εγω φορτωσα στη μοναστηριου πανω απο το παρκινγκ που ειναι απεναντι απο το εγκσταλελλειμενο της γιαννιτσων ονοματι κασανδρα αν δεν απατομαι... .. 30 ευρουλακια με τελειωμα στο στωμα..... Ολα μεσα και περιποιηση.... Αν και ψιλοβιαζοταλε ατο τελος τελικα την κτατησα μεχρι να τςλειωσω..
Εκεί στέκονται αν δε κάνω λάθος τα 2 Βουλγαρακια π ήταν πριν λίγο καιρό μετά το ροτόντα μία αδύνατη κ μία κανονική λίγο πιο κοντή ποια από τις 2 πήρες
Α κ πουσε μία φορά π σταμάτησα την ρώτησα πόσο κ ξεκίνησε από 30 κ κατέληξε στα 15 κ πάλι έφυγα
Μη της μαθαίνεται έτσι με 30

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
5.969
Πόντοι
1.056
Εκεί στέκονται αν δε κάνω λάθος τα 2 Βουλγαρακια π ήταν πριν λίγο μετά το ροτόντα μία αδύνατη κ μία κανονική λίγο πιο κοντή ποια από τις 2 πήρες
Α κ πουσε μία φορά π σταμάτησα την ρώτησα πόσο κ ξεκίνησε από 30 κ κατέληξε στα 15 κ πάλι έφυγα
Έκανα μια βόλτα να μάθω την γειτονιά περίπου πριν 1,5 εβδομάδα, ρώτησα 3 κοριτσια , δεν τα ξερω ακόμα, και μια στις γραμμές , όλες ελεγαν 20 ευρω, η μια μάλιστα ειχε μεταφραση στο κινητο , και για hotel 80. Βασικά εκανα μια τσάρκα να δω τι παιζει. Δεν ειδα όμως, τότε περίπου 21.00, κατι αξιόλογο. Ούτε πέτυχα την αλβανιδα,(δεν ξερω που κανει ακριβώς πιατσα).

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.168
Πόντοι
3.556
Έκανα μια βόλτα να μάθω την γειτονιά περίπου πριν 1,5 εβδομάδα, ρώτησα 3 κοριτσια , δεν τα ξερω ακόμα, και μια στις γραμμές , όλες ελεγαν 20 ευρω, η μια μάλιστα ειχε μεταφραση στο κινητο , και για hotel 80. Βασικά εκανα μια τσάρκα να δω τι παιζει. Δεν ειδα όμως, τότε περίπου 21.00, κατι αξιόλογο. Ούτε πέτυχα την αλβανιδα,(δεν ξερω που κανει ακριβώς πιατσα).
Αυτή στις γραμμές να φανταστείς π το παίζει κ καλά Ιταλίδα στις αρχές ζητούσε 40 ακατέβατα
Αν πέσει Πέινα να δεις πως κατεβάζουν

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
5.969
Πόντοι
1.056
Αυτή στη γραμμές να φανταστείς π το παίζει κ καλά Ιταλίδα στις αρχές ζητούσε 40 ακατέβατα
Αν πέσει Πέινα να δεις πως κατεβάζουν
Αυτή η αλβανιδα τη ηλικία έχει? Που συνήθως κανει πιάτσα? Στο 4all απέναντι?

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
502
Πόντοι
21
Αυτή η αλβανιδα τη ηλικία έχει? Που συνήθως κανει πιάτσα? Στο 4all απέναντι?
Όπως πηγαίνεις στην Γιαννιτσών με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά, πιατσάρει πριν από το 4all (από την μεριά του δρόμου που είναι το 4all) μπροστά στα κινέζικα. Είναι μελαχρινή εντυπωσιακής εμφάνισης, πάντα προκλητικά ντυμένη με μίνι και γόβες. Θα την καταλάβεις πολύ εύκολα ποια είναι.

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
5.969
Πόντοι
1.056
Όπως πηγαίνεις στην Γιαννιτσών με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά, πιατσάρει πριν από το 4all (από την μεριά του δρόμου που είναι το 4all) μπροστά στα κινέζικα. Είναι μελαχρινή εντυπωσιακής εμφάνισης, πάντα προκλητικά ντυμένη με μίνι και γόβες. Θα την καταλάβεις πολύ εύκολα ποια είναι.
Ευχαριστώ, εχω διαβάσει τόσες φορές αλλά δεν καταλαβαίνω πως ειναι η πιάτσα και τα πόστα τους. Θα περάσω και θα ενημερώσω τι συνάντησα.

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
502
Πόντοι
21
Ευχαριστώ, εχω διαβάσει τόσες φορές αλλά δεν καταλαβαίνω πως ειναι η πιάτσα και τα πόστα τους. Θα περάσω και θα ενημερώσω τι συνάντησα.
Ότι χρειαστείς στείλε μήνυμα

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.168
Πόντοι
3.556
Να συμπληρώσω Για την Αλβανίδα ότι είναι συν πλην 40 κ ειδικά ότι είναι ξεπετα έχε κ αυτό κατά νου

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
166
Πόντοι
1
Εκεί στέκονται αν δε κάνω λάθος τα 2 Βουλγαρακια π ήταν πριν λίγο καιρό μετά το ροτόντα μία αδύνατη κ μία κανονική λίγο πιο κοντή ποια από τις 2 πήρες
Ναι αυτες ειναι φιλε.... Την πιο ψιλη πηρα εγω.... Εικοσαρικι ζητησε και επειδη μετα ειχα ορεξη να τη χθσω στη μαπα της εδωσα ενα δεκαρικο ακομα..... Και οταν τελειωσα μου λεει.... Μακακια εκανες.....γιαυτο την πληρωσα εξτρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom