Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.896
Πόντοι
1.336
Αστούς σε ζηλεύουν θα ήθελαν πολλοί να είναι στην θέση σου κ μόνο π έχει πάρει το επίθετό σου φτάνει "σία tiger"
Νονός ο Alfie έτσι;
Να θυμούνται οι παλιοί κ τέτοια !!

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.168
Πόντοι
3.556
Πέρασα κατά τις 12:00 από γιανιτσων , εκεί στην στροφή που πας αναγκαστικά δεξιά προς τον παλιό σταθμό, απέναντι από την εθνική , στην γωνία ήταν ένα πανέμορφο ξανθό , γυφτάκι μου φάνηκε , αδύνατο όμορφο …
Ήμουν με την γυναίκα μου γαμω την τύχη μου. Την ξέρει κανείς ?
Πολύ καλό.
Γυφτάκι π ζητάει 30 ακατέβατα στηνόταν πιο κάτω Σαπφούς με βουτυρά ανάμεσα στα τραβελια
Αν δεν είναι αυτή τότε είναι τραβελι σίγουρα

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
1
Γυφτάκι π ζητάει 30 ακατέβατα στηνόταν πιο κάτω Σαπφούς με βουτυρά ανάμεσα στα τραβελια
Τραβελι οχι … μάλλον αυτή ήταν. Και μένα για γυφτάκι μου φάνηκε. Στην αρχή της βουτηρα ήταν, μόλις στρίβεις από γιαννιτσων. Στις αλυσίδες μπροστά.
Μια πίπα το έδινα με χίλια.

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.168
Πόντοι
3.556
Τραβελι οχι … μάλλον αυτή ήταν. Και μένα για γυφτάκι μου φάνηκε. Στην αρχή της βουτηρα ήταν, μόλις στρίβεις από γιαννιτσων. Στις αλυσίδες μπροστά.
Τραβά το κ ένα μανίκι δεν είναι κακό κ πες μας αν αξίζει κ πόσο

• Like
Αντιδράσεις: luca

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Ναι αυτή ζητουσε 30 ότι να ναι..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81
Δεν ειναι τραβελι την μιλησα μια φορα τα ειπαμε λιγο κανονικη γυναικα ειναι αλλα 30 ευρω που ζηταει δεν αξιζει με την καμια το πολυ για 15 ευρω ειναι..

Drimonap

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
102
Πόντοι
0
Δεν ειναι τραβελι την μιλησα μια φορα τα ειπαμε λιγο κανονικη γυναικα ειναι αλλα 30 ευρω που ζηταει δεν αξιζει με την καμια το πολυ για 15 ευρω ειναι..
εγω με αρκετό κόπο το κατέβασα στα 20 στο τέλος βέβαια αρχισε και την κλάψα ήθελε κανένα κέρμα, για 20 είναι οκ κατάσταση κατι λέει μπροστά στα άλλα μπάζα που κυκλοφορούν

• Like

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81
εγω με αρκετό κόπο το κατέβασα στα 20 στο τέλος βέβαια αρχισε και την κλάψα ήθελε κανένα κέρμα, για 20 είναι οκ κατάσταση κατι λέει μπροστά στα άλλα μπάζα που κυκλοφορούν
20αρικο αν πεσει και σε μενα θα την τραβηξω ενα..Για πες εντυπωσεις αξιζει πιπα γαμησι?Απο καθαριοτητα ειναι οκ?

• Like

Drimonap

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
102
Πόντοι
0
20αρικο αν πεσει και σε μενα θα την τραβηξω ενα..Για πες εντυπωσεις αξιζει πιπα γαμησι?Απο καθαριοτητα ειναι οκ?
κοίτα καλούτσικη πίπα το παλευει αλλα στο γαμησι που εμένα μ αρεσει περισσότερο ηταν αρκετα οκ φαινόταν στο πρόσωπο η ταλαιπωρία που την ώρα που τον έτρωγε, οσο για καθαριότητα δεν ειχαμε μυρωδιες και τετοια

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
1
Τραβά το κ ένα μανίκι δεν είναι κακό κ πες μας αν αξίζει κ πόσο
Δυσκολεύομαι να τα πηδήξω. Φοβάμαι …. Μέχρι πίπα τα δίνω.
Πολύ ευχαρίστως να ενημερώσω. Οταν την βρω θα την πάρω.

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
133
Πόντοι
1
Εγώ πέρασα σήμερα.... Βουλγάρα Άννα... Η χειρότερη πίπα που μου έχουν πάρει εβερ

Silvert

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2025
Like
22
Πόντοι
0
Γεια χαρά . Διαβάσω πολύ καιρό το θέμα χωρίς να είμαι μέλος . Έκανα για καιρό βόλτα στην πιάτσα και εκοβα φάτσες σύμφωνα με αυτά που διάβαζα εδώ . Χτες λοιπόν αφού έκανα την βόλτα και υπήρχαν οι μαύρες μόνο κατά το τέλος του δρόμου πριν την νησίδα ήταν μια μπαμπατσικη πολύ πρόστυχη . Σταμάτησα μου είπε ότι την λένε Ντανιέλα . Για μια πίπα την πήρα δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλά ήταν ικανοποιητική

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.360
Πόντοι
2.256
Γεια χαρά . Διαβάσω πολύ καιρό το θέμα χωρίς να είμαι μέλος . Έκανα για καιρό βόλτα στην πιάτσα και εκοβα φάτσες σύμφωνα με αυτά που διάβαζα εδώ . Χτες λοιπόν αφού έκανα την βόλτα και υπήρχαν οι μαύρες μόνο κατά το τέλος του δρόμου πριν την νησίδα ήταν μια μπαμπατσικη πολύ πρόστυχη . Σταμάτησα μου είπε ότι την λένε Ντανιέλα . Για μια πίπα την πήρα δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλά ήταν ικανοποιητική
καλως ορισες....

Silvert

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2025
Like
22
Πόντοι
0
Θα ήθελα πάντως απόψεις για το τι είδος υπηρεσίες θεωρείται εσείς αυτές τις ντανιελας

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
23
Like
613
Πόντοι
311
Χαιρετώ την παρέα, πέρασα Τρίτη βράδυ από την αρχή της Γιαννιτσών και είδα στην διχάλα ένα εντυπωσιακό πορνίδιο (όνομα?) απέναντι ήταν μια με πιασίματα και κοιλίτσα η οποία μου ζήταγε 20 ευρώ για σεξ και εξτρα αν ήθελα ξενοδοχείο, δίπλα της μια με μαύρο φόρεμα μίνι και βύσους να ξεχειλίζουν, ενώ απεναντι σε μια τζαμαρία καθόταν μια κοντουλα (ποια είναι τα ονοματα τους για να ξερω κι εγώ να διακρίνω κριτικές και υπηρεσίες) μόλις πάρω αυτήν που κάναμε τα παζάρια θα ανεβασω κριτική!!! Μέχρι κάτω μετά βρήκα μια σε ένα αμαξι να καθεται, και ένα ξανθό αδύνατο να μιλάει με δύο τύπους (μάλλον στο 4allθα έφτασα) απεναντι απ το mall . Για τις μαύρες ούτε λόγος, μεγάλη κατάντια και μετά κατηφόρησα για μύλο...............

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
799
Πόντοι
376
Μπορειτε να το περιγραψετε το πορνιδιο;
Που ακριβως στεκετε;