Milf alkis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.111
- Πόντοι
- 990
Αυτή δεν έχω καταλάβει.Δουλευει σε γραφείο και μόνη της;Αααα ωραία σκηνικά δηλαδή,εντάξει πουτανοδικαιολογιες…καλά έκανες .
Αυτή δεν έχω καταλάβει.Δουλευει σε γραφείο και μόνη της;Αααα ωραία σκηνικά δηλαδή,εντάξει πουτανοδικαιολογιες…καλά έκανες .
Μόνη της νομίζω ,δε ξέρω δε την έχω συναντήσειΑυτή δεν έχω καταλάβει.Δουλευει σε γραφείο και μόνη της;
Κατά καιρούς είναι και σε γραφεία . VIP πχΜόνη της νομίζω ,δε ξέρω δε την έχω συναντήσει
Αυτή δεν έχω καταλάβει.Δουλευει σε γραφείο και μόνη της;
Την έχεις συναντήσει ποτε ;; Αξίζει;;Κατά καιρούς είναι και σε γραφεία . VIP πχ
Μπα όχι, προτιμάω μικρότερες.Την έχεις συναντήσει ποτε ;; Αξίζει;;
Αμα το εχει καποιος το τηλεφωνο θα το εκτιμουσα.Είναι τραβεστί εάν δε το ξέρεις,τηλ δεν έχω αλλά όλο κ κάποιος μύστης θα στο δώσει
κι εμένα με εστησε μια φορά, αλλά ευτυχώς πριν πάρω το δωματιο!εμενα παντως με εστησε 2 μερες συνεχομενα.Την πρωτη μου ειπε πως επαθε λαστιχο,αφου της εστειλα εγω μηνυμα ενω ειχε καθυστερησει ηδη 10 λεπτα.Κνονισαμε για επομενη μερα,κ μου ειπε η ιδια ωρα που την βολευει.Αργησε παλι,της εστειλα μηνυμα μου ειπε θα φτασει σε μιση ωρα,περιμενα σαν μαλακας κ μετα ξαναεστειλα κ μου λεει εχει κινηση θα κανω μιση ωρα.Καπου εκει αποφασισα να μην περιμενω αλλο!
Αυτα
Θα αε νοιάζει οταν τη δεις από κοντά... Πήγαινε σε άντρα καλύτεραΑμα το εχει καποιος το τηλεφωνο θα το εκτιμουσα.
Οσο για το τραβεστι δεν με νοιαζει .. ετσι κ αλλιως αποτι βλεπω στον θεμα δεν υπαρχει και τιποτα αλλο
Έχεις το fb της;Καινουργιος εδω .. καλησπερα σε ολους σας κυριοι
Εχει κανεις το τηλ απ'αυτη την βικυ ; δεν εχω facebook για να μιλησω μαζι της
χαχαχαχα θεμα ειναι να γινει η δουλεια .. απο κει και περα με κλειστα ματιαΘα αε νοιάζει οταν τη δεις από κοντά... Πήγαινε σε άντρα καλύτερα
καπου ειχα διαβασει βικυ βικακι αποτριχωση .. καπως ετσιΈχεις το fb της;
Πέρα από αυτό, νομίζω ότι κάνει με χαλάουα, στο οποίο η ζάχαρη κάνει την τρίχα πιο δυνατή…χαχαχαχα θεμα ειναι να γινει η δουλεια .. απο κει και περα με κλειστα ματια
καπου ειχα διαβασει βικυ βικακι αποτριχωση .. καπως ετσι
Καλησπέρα φίλε μου.παρε την ελενη την κομωτρια.
κανει με κερι ,με αλοιφη. και μετα και εκτονωση
Θέλεις να δώσεις πληροφορίες φίλε μου;Έχω κάνει πολλάκις με κερί, όλα εξαρτώνται από την αισθητικό. Έχω επισκεφθεί τρεις, η μια με ταινίες veet (τρελός πόνος και κοκκινίλα), η δεύτερη με κρέμα αποτριχωτικη (καθόλου πόνος, λιγο τσούξιμο λόγω καψίματος) και η τρίτη με κερί, όπου δεν καταλαβαίνω τίποτα. Ελαφροχέρα και επαγγελματίας.
Και που μπορούμε να βρούμε τηνΘέλεις να δώσεις πληροφορίες φίλε μου;
Και που μπορούμε να βρούμε ρε φίλε την ελαφροχερα, επαγγελματία? Εγώ πρώτη φορά έκανα και με έκανε σαν καλογυνομενη ντομάτα η τυπισαΘέλεις να δώσεις πληροφορίες φίλε μου;
Ποια, που και κόστος;Και που μπορούμε να βρούμε την
Και που μπορούμε να βρούμε ρε φίλε την ελαφροχερα, επαγγελματία? Εγώ πρώτη φορά έκανα και με έκανε σαν καλογυνομενη ντομάτα η τυπισα