ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.444
- Πόντοι
- 3.556
Πολύ.μουναρα
Πολύ.μουναρα
Άδικο είχαν;Σκουζαν οι γριές ότι οι παππούδες δεν παρακολουθούσαν ποτέ τον καιρό..παρά τον γκωλο της![]()
Εβαλα μιά ψήφο για να είναι πιο αντικειμενικό το αποτέλεσμα.Nα βάλει ο νηματοθετης δικαίωμα για μία ψήφο ακόμα.
Σαρωτική νίκη της Μ.Σ.Εβαλα μιά ψήφο για να είναι πιο αντικειμενικό το αποτέλεσμα.
Οχι δάσκαλος.Πρύτανης.Σαρωτική νίκη της Μ.Σ.
ΥΓ. δεν πέρασες από το νήμα του δάσκαλου
Mια ψήφο ρίχνουμε στην κάλπη κύριε νηματοθετα ,κανε ένα σκοντοΕβαλα μιά ψήφο για να είναι πιο αντικειμενικό το αποτέλεσμα.
Μη δώσω ιδέες στον Κούλη και μας δώσει και δεύτερη ψήφο κι αυτός φοβάμαι.Mια ψήφο ρίχνουμε στην κάλπη κύριε νηματοθετα ,κανε ένα σκοντο
Υπήρχε παλιότερα μια τέτοια πρόταση.Μη δώσω ιδέες στον Κούλη και μας δώσει και δεύτερη ψήφο κι αυτός φοβάμαι.
Δύο κάλπες.Αλά Γερμανία.Υπήρχε παλιότερα μια τέτοια πρόταση.
Αυτό!Δύο κάλπες.Αλά Γερμανία.
Μία για Κόμμα Επικρατείας και ξεχωριστή για όλους τους Βουλευτές που κατεβαίνουν στην Εκλογική Περιφέρεια.
Πρακτορείο ReutersΠρύτανης.
Nai μην βάζεις, άμα βρεις ποιος είναι στο δικό μου άβαταρΤέλος δεν ξαναβάζω γυναίκα avatar...
Κανένας μπολσεβίκος κόβω ή σαντινίσταςάμα βρεις ποιος είναι στο δικό μου άβαταρ
Μετά Ζέρβα του προτείνω να βάλει avatar τον Αντώνη Σαμαρά.Nai μην βάζεις, άμα βρεις ποιος είναι στο δικό μου άβαταρ
θα κερδίσεις 10 λαικ![]()
O Lo Lieh στην ταινία police story 3Κανένας μπολσεβίκος κόβω ή σαντινίστας![]()
Ανανέωση, θα ανανεώσω το στάτους από ΔευτέραΜετά Ζέρβα του προτείνω να βάλει avatar τον Αντώνη Σαμαρά.
Σε βλέπω να βάζεις avatar το φραπέ ή το χασάπη.Ανανέωση, θα ανανεώσω το στάτους από Δευτέρα![]()
Όλο από Δευτέρα λεςΑνανέωση, θα ανανεώσω το στάτους από Δευτέρα![]()