ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.464
- Πόντοι
- 3.556
Δεν θα ψηφιζα ποτε πολιτικο με το ονομα Μητσοτακης ματια μου. Το εχω δηλωσει σε αυτο το νημα εδω και χρονια.
Δεν θα ψηφιζα ποτε πολιτικο με το ονομα Μητσοτακης ματια μου. Το εχω δηλωσει σε αυτο το νημα εδω και χρονια.
ΟΛΟΣ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.Το ποσα βιντεο κυκλοφορουν με ξεφτιλισμενα στελεχη της νδ ,να βριζουν την εισαγγελεα της εε εδω και δυο χρονια ,ειναι απιστευτο.....ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.....Και βεβαια στην χωρα δεν μαθαιναμε τιποτα ,ολα τα γαμημενα ΜΜΕ ομερτα,ολοι οι δημοσιογραφοι ομερτα,αυτη την καημενη την τυχεροπουλου που τους ανακαλυψε την ξεφτιλισαν ως ανεπαρκη και την εχωσαν σε καποιο πρωτοκολλο...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ,ΜΕΛΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑ΄ΛΑΒΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ!
Mου αρεσε ο συσχετισμος του Χιου για τον Φραπε με τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστων νότια τησ Κρητης. Να δουμε σημερα τι θα πειΕχει δίκιο ο Σταύρος Καλλεντερίδης.
Οσοι στηρίζουν ακόμη το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ,θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
Τους λέει ΣΙΧΑΜΑΤΑ.
Μαλακα μου αυτα τα βρωμερα μουνοπανα κυκλοφορουν κανονικα σημερα ελευθεροι και θα ερθει η στιγμη που θα βγουν και απο πανω ,να το θυμασαι!τα επομενα 43567 διαστηρια στην ελλαδα.....μακαρι να ειναι τα μισα κιολας
![]()
Τα λέει χρόνια ο Χίος.Mου αρεσε ο συσχετισμος του Χιου για τον Φραπε με τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστων νότια τησ Κρητης. Να δουμε σημερα τι θα πει
ΔΙΑΦΩΝΩ.Μαλακα μου αυτα τα βρωμερα μουνοπανα κυκλοφορουν κανονικα σημερα ελευθεροι και θα ερθει η στιγμη που θα βγουν και απο πανω ,να το θυμασαι!
Να θυμισω πως ο μπατσος στο βενζιναδικο μπιστολιασε το 16χρονο γυφταιο για ενα κοσαρικο.....ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΔΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
ΑΛΑΝΙ ,ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΣΥ....Θα παραθετεις την καθε προταση που γραφετε στο σαη? χαλαρωσε λιγο ρε παιχτη!ΔΙΑΦΩΝΩ.
ΒΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ.
Τη θυμάσαι αυτήν την ατάκα από παλιά ταινία?
Κάποιος τα ΕΧΕΙ ΠΕΙ .Και πριν 1 ΧΡΟΝΟ.Μαλακα μου αυτα τα βρωμερα μουνοπανα κυκλοφορουν κανονικα σημερα ελευθεροι και θα ερθει η στιγμη που θα βγουν και απο πανω ,να το θυμασαι!
Να θυμισω πως ο μπατσος στο βενζιναδικο μπιστολιασε το 16χρονο γυφταιο για ενα κοσαρικο.....ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΔΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
Αυτή η φωτό των 3 αγκαλιά είναι μια εικόνα ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.ΑΛΑΝΙ ,ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΣΥ....Θα παραθετεις την καθε προταση που γραφετε στο σαη? χαλαρωσε λιγο ρε παιχτη!
δυστυχως μας μαθανε να ειναι σωστο να πυροβολας στο κεφαλι ενα 16χρονο ειναι υπερασπιση της δημοκρατιας αλλα να ριχνεις τρικακια εξω απο το σπιτι του πορτσαλτε και μακαρονια εξω απο το σπιτι του ημιτρελου ειναι προσβολη και απειλη της δημοκρατιας....Μαλακα μου αυτα τα βρωμερα μουνοπανα κυκλοφορουν κανονικα σημερα ελευθεροι και θα ερθει η στιγμη που θα βγουν και απο πανω ,να το θυμασαι!
Ισχύει.δυστυχως μας μαθανε να ειναι σωστο να πυροβολας στο κεφαλι ενα 16χρονο ειναι υπερασπιση της δημοκρατιας αλλα να ριχνεις τρικακια εξω απο το σπιτι του πορτσαλτε και μακαρονια εξω απο το σπιτι του ημιτρελου ειναι προσβολη και απειλη της δημοκρατιας....
δεν ειναι τυχαια τα 400 χρονια δουλειας στον πιο μπασταρδο λαο του πλανητη
Και το Μάιο του 2010, με ένα μπλου τικετ αγόραζες 2200 μπιτκοιν. Και αυτοί που τα πήραν τα οικόπεδα το 50, πιθανότατα να ψόφησαν πριν να πέσει το μπλοκ η μπορεί και να τα πούλησανTo 50 ομως Παπαγου ηταν αμπελια και βοσκοτοπια. Ετσι ηταν σε πολλες περιοχες. Που να ακουσεις και ιστοριες για Χαλκιδικη που το 50 δεν ειχε ουτε χωματοδρομους σε σημεια που σημερα εχει 20.000.000 το στρεμμα
Προτείνω κάτι να το μάθουμε.Ε ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΡΕ ΜΟΥΛΕ!!!!!! ΞΕΡΕΙΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ????
![]()
Δεν ήξερε. Δε βλέπεις αυτό το τίμιο βλέμμα και το επώνυμο που εμπνέει εμπιστοσύνη ;Προτείνω κάτι να το μάθουμε.
Μαδάς μαργαρίτα και ρωτάς ΉΞΕΡΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ή ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ?
Και ΤΕΜΠΗ δεν ΗΞΕΡΕ .Δεν ήξερε. Δε βλέπεις αυτό το τίμιο βλέμμα και το επώνυμο που εμπνέει εμπιστοσύνη ;
Όπως τότε με τον Κοβιντ που πήγε να αθληθεί στην Πάρνηθα και έβγαλε μερικές φωτό, και δεν έγινε κι τίποτα.
Η όπως όταν έθαψε 60 άτομα , ενώ του είχαν πει ότι τα τραινα είναι ασφαλή.
Καλό παιδί ο Κυριάκος.
Ε ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΡΕ ΜΟΥΛΕ!!!!!! ΞΕΡΕΙΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ????
![]()