Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 991K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

amateur30

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
166
Πόντοι
0
Πώς είναι η Ιζαμπέλα από μούρη παίδες; Ηλικία;

telisp

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Μισό γιατί έχουμε άλλες εμπειρίες από κει ,όχι ότι είναι απίθανο το καλαμάκι αλλά σίγουρα είναι ως εξτρά και όχι από όλες...ίσως με την εμφάνιση του VIP κάτι να έχει αλλάξει !
Οπός τα λες καθόλου απίθανο, εξάλλου από εκεί ξεκίνησε το έξτρα, και όλες κάνουν εκτός από την Κατερίνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τίποτα το ιδιαίτερο,

telisp

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Συνεδρία με Αλιάνα, τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά, αλλά το καλύτερο νουρού εκεί μέσα. Μιλάμε για χέλι, γλυστρούσε παντού..

Το τέλος ήρθε με πιπούλα την οποία απ' ότι ξέρω δίνουν όλες στο βιπ. Ίσως εκτός Βικτώριας που δεν την βρίσκω.. Τιπ δεν έδωσα και ούτε πρόκειται εκτός αν ρίξω πουτσα.

100 παίρνουν, μην τρελαθούμε, μια χαρά λεφτά είναι..
100 ευρώ είναι συνέδρια για μασάζ ,εσείς που θέλετε έξτρα απορώ γιατί πάτε σε μασάζ και όχι σε στούντιο πιο φτηνά θα σάς βγει, μες 'τη κλάψα ολοι σας 100 ευρώ και 100 ευρώ αυτή είναι η τιμή

telisp

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Διαβασα τις τελευταίες σελιδες και εχω δυο ερωτήματα.

Ποιο κατάστημα θεωρείτε καλυτερο απο άποψη υπηρεσιών;

Οι φωτογραφίες στα site των καταστημάτων ειναι ακριβεις, ή ψευτικες που στο περιπου περιγραφουν τις κοπελες που θα μας κανουν νουρου;
Το nuru VIP είναι τοπ σε όλα!!!

Capitano11

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Έχει κάνει κανένας μασάζ με Linda? Ξέρουμε ηλικία;

telisp

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Εγω δεν καταλαβαινω τη λογικη του τιπ οταν βρισκομαστε ηδη σε ποσα των 100 ευρω... Ετσι τις μαθαινουμε και μετα θα σου λενε 100 ειναι το νουρου δωσε +20 να στον παιξω, δωσε +50 να σε πιπωσω, δωσε +100 να με γαμησεις... Ηδη το ενα νουρου χανει δουλεια επειδη στο αλλο θπαρχει καλαμακι και αντι να το εκμεταλευτουμε και να κερδισουμε υπηρεσιες και απο τα 2 (στις τιμες των 100 ευρω) παμε μονοι μας να τις αυξησουμε...

Εγω δεν καταλαβαινω τη λογικη του τιπ οταν βρισκομαστε ηδη σε ποσα των 100 ευρω... Ετσι τις μαθαινουμε και μετα θα σου λενε 100 ειναι το νουρου δωσε +20 να στον παιξω, δωσε +50 να σε πιπωσω, δωσε +100 να με γαμησεις... Ηδη το ενα νουρου χανει δουλεια επειδη στο αλλο θπαρχει καλαμακι και αντι να το εκμεταλευτουμε και να κερδισουμε υπηρεσιες και απο τα 2 (στις τιμες των 100 ευρω) παμε μονοι μας να τις αυξησουμε...
Στο εξωτερικό σε όλα τα nuru massage για έξτρα υπηρεσιες πληρώνεις παραπάνω χρήματα, επιλέγεις με η χωρίς ερωτικό περιεχόμενο,ακόμα και το φραπέ ήταν παραπάνω.

Hellass

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Like
110
Πόντοι
0
Το four hands special το έχει δοκιμάσει κανείς στο nuru vip?
Ναι ,,, αλλα παιζει ρολο να εχουν χημεια και οι κοπελες μεταξυ τους για να περασεις ωραια!
Καλα ποιοι δυο μυστες πηγαν μαζι και εκαναν διπλο Nuru King και δεν ενημερωσαν? Αλητεια!! :)

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Spin31

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
170
Πόντοι
1
Άγρια φάτσα κατά την γνώμη μου όχι κάτι ιδιαίτερο και ηλικία 35+
Το σώμα της απ την άλλη είναι αρκετά καλό για τον χώρο χωρίς στήθος όμως.
Το μαλλί στην φωτό είναι παραπλανητικό... Τώρα είναι σίγουρο και καστανό.
Το πρόγραμμα της στο δωμάτιο είναι καλό!

nikpal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
1.198
Πόντοι
201
Στο εξωτερικό σε όλα τα nuru massage για έξτρα υπηρεσιες πληρώνεις παραπάνω χρήματα, επιλέγεις με η χωρίς ερωτικό περιεχόμενο,ακόμα και το φραπέ ήταν παραπάνω.
Επειδη εχω κανει νουρου στο εξωτερικο (ολλανδια) εξ αρχης ηξερα οτι στα 120 ευρω που εδωσα περιελαμβανε τα παντα. Το "κανω νουρου" και θελω 100 ευρω και παρε αλλα 20 για πιπα παρε αλλα 50 για γαμησι και δεν ξερω τι αλλο κουτοπονηρια ειναι. Τα μαγαζια με μασαζ πχ Στουρναρη ξερεις οτι ειναι 80 ευρω πχ και τα εχει ολα. Ουτε εξτρα ουτε τιποτα... Παντως λογαριασμος ουτε μηνα με μηνυματα μονο εδω και υπερασπιση των τιπς, πολυ εντυπωση μου κανει... 12 χρονια εδω μεσα πολλα εχουμε δει

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.298
Πόντοι
7.795
Επειδη εχω κανει νουρου στο εξωτερικο (ολλανδια) εξ αρχης ηξερα οτι στα 120 ευρω που εδωσα περιελαμβανε τα παντα. Το "κανω νουρου" και θελω 100 ευρω και παρε αλλα 20 για πιπα παρε αλλα 50 για γαμησι και δεν ξερω τι αλλο κουτοπονηρια ειναι. Τα μαγαζια με μασαζ πχ Στουρναρη ξερεις οτι ειναι 80 ευρω πχ και τα εχει ολα. Ουτε εξτρα ουτε τιποτα... Παντως λογαριασμος ουτε μηνα με μηνυματα μονο εδω και υπερασπιση των τιπς, πολυ εντυπωση μου κανει... 12 χρονια εδω μεσα πολλα εχουμε δει
Σωστός Νικ. Για το τελευταίο που είπες στο χωριό μου κάτι για νιάου νιάου στα κεραμίδια λένε..

Artemidoros

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι, ψήνομαι για επίσκεψη στο vip και θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε σε ποια κυρία ειναι πιο σίγουρο το μασάζ μετά Καλαμακίου.

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
236
Πόντοι
21
Καλησπέρα κύριοι, ψήνομαι για επίσκεψη στο vip και θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε σε ποια κυρία ειναι πιο σίγουρο το μασάζ μετά Καλαμακίου.
με Αλιανα που έκανα το σκ που μας πέρασε έκανε. σχετικά καλή ήταν και στο μασάζ

GiorgosPapppp

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Ψηνομουν να δοκιμάσω Βικτώρια από vip λόγω ομορφιάς αλλά διάβασα παραπάνω ότι δεν κάνει καλαμάκι...
Έχουμε καμία άλλη επιλογή σε παρόμοιο στυλ που να προσφέρει καλαμάκι σε κάποιο από τα δύο μαγαζιά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom