Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 991K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Nikisim_23

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
70
Πόντοι
0
Επίσκεψη μετά από καιρό σε Βανέσσα Nuru Athens . Η κοπέλα για μένα εμφανισιακά είναι από τα καλύτερα που παίζουν στο χώρο. Στην αρχή φαίνεται λίγο απόμακρη αλλά αν βρεις τα κουμπιά της χαλαρώνει και γίνεται φουλ ερωτική . Εγώ έχω τρομερή χημεία , τα βρίσκουμε , δεν θα ξανά αφήσω τόσο πολύ καιρό να πάω …..
καλησπερα, θελεις να αναλυσεις λιγο την εμφανιση? ηλικια κλπ?

Nikisim_23

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
70
Πόντοι
0
H bella ήταν κορυφή που την πρόλαβα. Πήγα με lexi δεν πέτυχε όπως με τις άλλες κοπέλες που έχω κάνει. Απότομη οριακά αγενής ενώ ειναι όμορφουλα με ωραίο σώμα . Δεν το έχει με το μασάζ και με έφερε σε δύσκολη θέση γιατί για κάτι αγγιγματα μου ζήταγε χρήμα. Καμία σχέση με τα αλλα κορίτσια.... Απλά σου λέω και για την lexi για να μην κλάψεις. Αυτά
η lexi ειναι ασιατισσα?

Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
137
Πόντοι
0
Είχα κάνει nuru jacuzzi με emmy . Η κοπέλα σουπερ στο nuru και μετα το jacuzzi ειναι πολύ χαλαρωτική εμπειρια . Ζεστό νερό με την κοπέλα αγκαλιά και κρασάκι..... νταξ άρχοντας.
Δώσε μια ανάλυση ρε μεγάλε. Τι και πως!

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.521
Πόντοι
481
η lexi ειναι ασιατισσα?
Όχι δεν είναι από Ασία. Μου ανέφερε ότι είναι από Γαλλία (καταγωγή από Γαλλική αποικία σε Αφρική). Μαζί μου ήταν κάθε άλλο παρά αγενής, χαμογελαστή κ πολύ επικοινωνιακή. Είχα πάει κ εγώ επιφυλακτικός από όσα είχα διαβάσει αλλά ήταν αρκετά ευχάριστη εμπειρία. Μινιόν, με ωραίο σώμα ιδανικό για nuru, μικρό στήθος, ωραίο πρόσωπο . Αν κ θα δοκιμάσω κ άλλες για τις οποίες έχω διαβάσει, δεν θα ήμουν αρνητικός για ραντεβού ξανά με Lexi. Το δωμάτιο πάντως πλημμυρίζει από την ντουζιέρα κ είναι λίγο επικίνδυνα μετά...

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.298
Πόντοι
7.795
Όχι δεν είναι από Ασία. Μου ανέφερε ότι είναι από Γαλλία (καταγωγή από Γαλλική αποικία σε Αφρική). Μαζί μου ήταν κάθε άλλο παρά αγενής, χαμογελαστή κ πολύ επικοινωνιακή. Είχα πάει κ εγώ επιφυλακτικός από όσα είχα διαβάσει αλλά ήταν αρκετά ευχάριστη εμπειρία. Μινιόν, με ωραίο σώμα ιδανικό για nuru, μικρό στήθος, ωραίο πρόσωπο . Αν κ θα δοκιμάσω κ άλλες για τις οποίες έχω διαβάσει, δεν θα ήμουν αρνητικός για ραντεβού ξανά με Lexi. Το δωμάτιο πάντως πλημμυρίζει από την ντουζιέρα κ είναι λίγο επικίνδυνα μετά...

Νομίζω το φάουλ ήταν ότι ζήτησε στο τέλος τιπ.. επιβεβαιωμένο από 3 μέλη

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.521
Πόντοι
481
Νομίζω το φάουλ ήταν ότι ζήτησε στο τέλος τιπ.. επιβεβαιωμένο από 3 μέλη
Τιπ δεν μου ζήτησε για ότι έχει το ωριαίο πρόγραμμα . Σε ότι έξτρα ζήτησα εγώ κ συμφώνησε μου ανέφερε έξτρα κόστος

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.754
Πόντοι
456

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.298
Πόντοι
7.795
Τιπ δεν μου ζήτησε για ότι έχει το ωριαίο πρόγραμμα . Σε ότι έξτρα ζήτησα εγώ κ συμφώνησε μου ανέφερε έξτρα κόστος
Έτσι ενημερωτικά τότε για να ξέρεις, για το χειρογλυκανο και τη δεύτερη φορά, σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει ζητηθεί έξτρα

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
44
Πόντοι
1
Διαβασα τις τελευταίες σελιδες και εχω δυο ερωτήματα.

Ποιο κατάστημα θεωρείτε καλυτερο απο άποψη υπηρεσιών;

Οι φωτογραφίες στα site των καταστημάτων ειναι ακριβεις, ή ψευτικες που στο περιπου περιγραφουν τις κοπελες που θα μας κανουν νουρου;

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.521
Πόντοι
481
Έτσι ενημερωτικά τότε για να ξέρεις, για το χειρογλυκανο και τη δεύτερη φορά, σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει ζητηθεί έξτρα
Πολύ χαίρομαι για εσένα. Έτσι ενημερωτικά τότε να ξέρεις και εσύ οτι το χειρογλυκανο δεν είχε ούτε σε εμένα χρέωση ενώ δεν ζήτησα 2η φορά. Άλλη υπηρεσία ζήτησα κ ελαβα

c00kie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.124
Πόντοι
201
Βοηθήστε λίγο ρε παιδιά γιατι δεν παιζει εμπειρία απο μασάζ. το φαση , πως γίνετε? κλείνουμε την κάπελα και κάνουμε τον σταυρο μας για κατι εξτρά? καλαμάκι εαν παίξει γίνετε με σκουφί? ποιο μαγαζί προτείνετε γενικά?

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
236
Πόντοι
21
Βοηθήστε λίγο ρε παιδιά γιατι δεν παιζει εμπειρία απο μασάζ. το φαση , πως γίνετε? κλείνουμε την κάπελα και κάνουμε τον σταυρο μας για κατι εξτρά? καλαμάκι εαν παίξει γίνετε με σκουφί? ποιο μαγαζί προτείνετε γενικά?
αδερφέ υπάρχουν και μασάζ που γαμάς. εδώ στο bourdela άμα μπεις έχει τουλάχιστον 6-7 δημοφιλή και άμα ψάξεις στο χάρτη έχει κι άλλα.

c00kie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.124
Πόντοι
201
αδερφέ υπάρχουν και μασάζ που γαμάς. εδώ στο bourdela άμα μπεις έχει τουλάχιστον 6-7 δημοφιλή και άμα ψάξεις στο χάρτη έχει κι άλλα.
ευχαριστώ για την απάντηση ! δεν θελω απαραίτητα να γαμησω. με ψηνει το νουρου με φραπέ καλαμάκι/χωρίς ετσι να το δοκιμάσω για την εμπειρία. διαβάζω ωραία σχολια εδώ περα αλλα πολυ πληροφορία και τα εχω χάσει!

nikpal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
1.198
Πόντοι
201
Για ανακεφαλαίωση λοιπόν, στο nuru vip το καλαμάκι δινετε σχεδον απ όλες;

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
236
Πόντοι
21
ευχαριστώ για την απάντηση ! δεν θελω απαραίτητα να γαμησω. με ψηνει το νουρου με φραπέ καλαμάκι/χωρίς ετσι να το δοκιμάσω για την εμπειρία. διαβάζω ωραία σχολια εδώ περα αλλα πολυ πληροφορία και τα εχω χάσει!
το nuru massage spa έχω δοκιμάσει και είναι πάρα πολύ καλό μέσα 2 εβδομάδες πήγα 2 φορές μάλιστα. εκεί μάλιστα είναι για φραπέ μόνο υποτίθεται αλλά μου έκαναν και Καλαμάκι.
συνολικά έχω πάει 3 φορέ
ς και μου αρεσε

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.754
Πόντοι
456
το nuru massage spa έχω δοκιμάσει και είναι πάρα πολύ καλό μέσα 2 εβδομάδες πήγα 2 φορές μάλιστα. εκεί μάλιστα είναι για φραπέ μόνο υποτίθεται αλλά μου έκαναν και Καλαμάκι.
συνολικά έχω πάει 3 φορέ
ς και μου αρεσε
Μισό γιατί έχουμε άλλες εμπειρίες από κει ,όχι ότι είναι απίθανο το καλαμάκι αλλά σίγουρα είναι ως εξτρά και όχι από όλες...ίσως με την εμφάνιση του VIP κάτι να έχει αλλάξει !

c00kie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.124
Πόντοι
201
καλαμακι με λαστιχο η ακα? επισης πρεπει να κλεισεις ονλινε το ραντεβου η πας και οπου βγει? η εστω τηλεφωνικα?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom