Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 991K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.990
Πόντοι
201
δοκιμη με Ιζαμπελα,μολδαβη, nuru vip πρωτη μου φορα nuru ωραια εμπειρια ωραιο κορμι μετριο προσωπο ανετη ,προχωραει ανετα,αρκει να ψιλοταιριαξει η φαση,φραπε και καλαμακι και στο τελος ντουζ μαζι αφησα 10 ευρω τιπ,ολα καλα.Πιστευω προχωραει και παρακατω ...

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.298
Πόντοι
7.795
Συνεδρία με Αλιάνα, τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά, αλλά το καλύτερο νουρού εκεί μέσα. Μιλάμε για χέλι, γλυστρούσε παντού..

Το τέλος ήρθε με πιπούλα την οποία απ' ότι ξέρω δίνουν όλες στο βιπ. Ίσως εκτός Βικτώριας που δεν την βρίσκω.. Τιπ δεν έδωσα και ούτε πρόκειται εκτός αν ρίξω πουτσα.

100 παίρνουν, μην τρελαθούμε, μια χαρά λεφτά είναι..

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.857
Πόντοι
506
Συνεδρία με Αλιάνα, τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά, αλλά το καλύτερο νουρού εκεί μέσα. Μιλάμε για χέλι, γλυστρούσε παντού..

Το τέλος ήρθε με πιπούλα την οποία απ' ότι ξέρω δίνουν όλες στο βιπ. Ίσως εκτός Βικτώριας που δεν την βρίσκω.. Τιπ δεν έδωσα και ούτε πρόκειται εκτός αν ρίξω πουτσα.

Μπορείς να κλείσεις από πριν κοπέλα για ραντεβού ή ότι υπάρχει διαθέσιμο την ώρα που θα πας?

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.625
Πόντοι
481

θυμαμαι τις επιφυλαξεις σου ανωτερε πορνε σε κριτικη μου για αλιανα για το γλιστριμα της λογω βαρους...αλλα τελικα χελι...η μαλλον ανακοντα θαλεγα λογω βαρους:rockon::rockon::grin::grin:παντως πρεπει να σερβιρει κυριως πιατο...εμενα στο δευτερο καλαμακι πηγε να βαλει σκουφι χωρις να πει για λεφτα...αλλα δεν ηθελα γιατι την εβρισκα με το καλαμακι ωραια...και λεω δευτερο καλαμακι γιατι στο πρωτο ημουν λαγος ενα πραγμα...:cheesy::cheesy:

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.298
Πόντοι
7.795
θυμαμαι τις επιφυλαξεις σου ανωτερε πορνε σε κριτικη μου για αλιανα για το γλιστριμα της λογω βαρους...αλλα τελικα χελι...η μαλλον ανακοντα θαλεγα λογω βαρους:rockon::rockon::grin::grin:παντως πρεπει να σερβιρει κυριως πιατο...εμενα στο δευτερο καλαμακι πηγε να βαλει σκουφι χωρις να πει για λεφτα...αλλα δεν ηθελα γιατι την εβρισκα με το καλαμακι ωραια...και λεω δευτερο καλαμακι γιατι στο πρωτο ημουν λαγος ενα πραγμα...:cheesy::cheesy:

Όντως είχα τις επιφυλάξεις μου αλλά καμία σχέση.. ήταν μαστόρισα. Πάντως για κυρίως πιάτο η συγκεκριμένη έχω ακούσει ότι δεν.. παρόλο τη θέρμη της

Πάντως βάρος δεν ένιωσα σε καμία περίπτωση. Εντάξει είμαι και μπρατσαράς δεν μασάω.. :rockon::rockon:

lakis mamoulakis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.448
Πόντοι
2.420
Ρε παίκτες, μήπως επηρεάζεστε που οι τύπισσες στο nuru vip έχουν ανοίξει το πρόγραμμά τους;
Aliana πχ, έχω πάρει κι έκανε κάκιστο nuru. Όπως και οι περισσότερες..

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.625
Πόντοι
481
Ρε παίκτες, μήπως επηρεάζεστε που οι τύπισσες στο nuru vip έχουν ανοίξει το πρόγραμμά τους;
Aliana πχ, έχω πάρει κι έκανε κάκιστο nuru. Όπως και οι περισσότερες..
το ανοιχτο τους προγραμμα μας ενδιαφερει φιλε μου και ουχι το nuru...ενας γνησιος ανοιχτομυαλος πορνος θελει ανοιχτα προγραμματα:rockon::rockon:σαμπως κ ξερουμε πως ειναι το κανονικο nuru??? Ιαπωνες ειμαστε??:cheesy:

nikpal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
1.198
Πόντοι
201
Καλα κανουν και ανοιγουν το προγραμμα τους. Τις τιμες μην ανοιγουν ουτε αυτες ουτε εμεις

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.298
Πόντοι
7.795
Πέρα του χαβαλέ που κάνουμε, από βιπ καλό νουρου πήρα μόνο από Αλιάνα και ξέρω και για Μαρία.. Τώρα για παράδειγμα σε επαναληπτική με Εμμυ όρμισε κατευθείαν στο ψητό χωρίς να δείξω τέτοια διάθεση
Υποθέτω δεν υπάρχει κάτι σταθερό στο κομμάτι του μασάζ.. ότι κάτσει..

LexP

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
59
Πόντοι
0
Εγώ τώρα που θέλω να πάω πρώτη φορά,και είμαι ψαρωμενος; (Δεν έχω καν δοκιμάσει αγοραίο έρωτα)
Προφανώς και επιδιώκω μια ιδιαίτερος καυλωτικο εμπειρία,με κερασάκι στο τέλος

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.471
Πόντοι
6.495
Ραντεβού κλείνονται κανονικά από το site ή είναι καλύτερα κατευθείαν στο κινητό;;

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
444
Πόντοι
21
το ανοιχτο τους προγραμμα μας ενδιαφερει φιλε μου και ουχι το nuru...ενας γνησιος ανοιχτομυαλος πορνος θελει ανοιχτα προγραμματα:rockon::rockon:σαμπως κ ξερουμε πως ειναι το κανονικο nuru??? Ιαπωνες ειμαστε??:cheesy:
Ακριβώς. Δύο φορές που έχω πάει μέχρι στιγμης με την Εμμυ, πέρασα καλά απο αισθησιασμό και φραπέ με καλαμάκι στο τέλος. Τώρα ακούγεται ότι βγάζει και το κάτω βέβαια. Ισχύει και για άλλες αυτό μύστες μου? Σκοπέυω τρίτη καταδρομική σε δυο βδομάδες.

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.521
Πόντοι
481
Ραντεβού κλείνονται κανονικά από το site ή είναι καλύτερα κατευθείαν στο κινητό;;
Εγώ που καλεσα στο κινητό μπόρεσα κ έκλεισα ραντεβού μετά από 45 λεπτά, παρόλο που σε αναφέρουν για ειδοποίηση τουλάχιστον για 3 ώρες νωρίτερα.

natura

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Κριτικές
44
Like
2.235
Πόντοι
2.411
Εγώ που καλεσα στο κινητό μπόρεσα κ έκλεισα ραντεβού μετά από 45 λεπτά, παρόλο που σε αναφέρουν για ειδοποίηση τουλάχιστον για 3 ώρες νωρίτερα.

Η πολιτική με τις 3 ώρες είναι και σε άλλα μαγαζιά

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Το four hands special το έχει δοκιμάσει κανείς στο nuru vip?

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.625
Πόντοι
481
Ακριβώς. Δύο φορές που έχω πάει μέχρι στιγμης με την Εμμυ, πέρασα καλά απο αισθησιασμό και φραπέ με καλαμάκι στο τέλος. Τώρα ακούγεται ότι βγάζει και το κάτω βέβαια. Ισχύει και για άλλες αυτό μύστες μου? Σκοπέυω τρίτη καταδρομική σε δυο βδομάδες.
το κατω το βγαζει η ναταλια...αισθησιακο φραπεδακι θωπεια στο αιδοιο με τροπο αλλα οχι καλαμακι...ισως επειδη ηταν πρωτη φορα και ηταν μαζεμενη...εχει ομως τις προδιαγραφες:grin::grin:

giwrgos198513

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα...είμαι απο επαρχία και θα βρίσκομαι αύριο Αθήνα...δεν εχω ξαναπαει σε μασατζιδικο και ψάχνω ενα καλό προγραμμα σε nuru με φραπέ και καλαμάκι...μπορειτε να μου προτείνεται μέρος και κοπέλα??ευχαριστω!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.754
Πόντοι
456
Καλημέρα...είμαι απο επαρχία και θα βρίσκομαι αύριο Αθήνα...δεν εχω ξαναπαει σε μασατζιδικο και ψάχνω ενα καλό προγραμμα σε nuru με φραπέ και καλαμάκι...μπορειτε να μου προτείνεται μέρος και κοπέλα??ευχαριστω!
Ιζαμπέλα VIP NURU

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom