ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.258
- Πόντοι
- 3.556
Πρώτος ,δεύτερος ή πιο μακρινός?
Πρώτος ,δεύτερος ή πιο μακρινός?
ΠΛΟΚ μας ζάλισες αρκετά με δαύτη....Μόνο Θρασκιά
Συνθηματικό είναιΠρώτος ,δεύτερος ή πιο μακρινός?
Εκανε λάθος επιλογή.ΠΛΟΚ μας ζάλισες αρκετά με δαύτη....
Είπαμε αν είχε πάει κατευθείαν ΠΑΣΟΚ τότε κάπως θα την συμπαθούσα...
Ήτανε στης Βασίλισσας, τέσπα που να ψάχνω κογιότ τώρα...Δεν το είχα δει θείε Ντούντα
Άλλη μια ειδοποιός διαφορά: οι metrosexual σιτίζονται υγιεινά. Μην μου πεις ότι δεν έχεις διαβάσει σχόλια μου περί κουμαρορίγανης ή δεν έχεις δει εικόνες/βίντεο από την πηγή, τα δάση, τις ελιές...βρείτε τις διαφορές![]()
Μέσα στη φύση.Άλλη μια ειδοποιός διαφορά: οι metrosexual σιτίζονται υγιεινά. Μην μου πεις ότι δεν έχεις διαβάσει σχόλια μου περί κουμαρορίγανης ή δεν έχεις δει εικόνες/βίντεο από την πηγή, τα δάση, τις ελιές...
Και γυμνάζονται καθημερινάΆλλη μια ειδοποιός διαφορά: οι metrosexual σιτίζονται υγιεινά. Μην μου πεις ότι δεν έχεις διαβάσει σχόλια μου περί κουμαρορίγανης ή δεν έχεις δει εικόνες/βίντεο από την πηγή, τα δάση, τις ελιές...
ΨΨ @Magi θυμάσαι τι σας είχα πει κάποτεθα βάλω και ασκήσεις για τη ντούντα, μείνετε συντονισμένοι
Κι εσείς προσπαθήστε στις πόλεις που σας έχει πνίξει το κωλοτσιμέντο να πηγαίνετε προς την εξοχή στο μέτρο του δυνατού, έστω μια φορά την εβδομάδα βουνό για περπάτημα ή θάλασσα. Φαντάσου ότι ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ την Καλαμάτα, πόσο μάλλον την Αθήνα που έφυγα το 2015 όταν έκλεισε τις τράπεζες ο Αλ6.Μέσα στη φύση.
δασκαλε μεγαλη υποθεση να ειναι γυμνασμενο.. .συμφωνώ και εγω κανω ασκησεις
Είδες?Εκανε και ένα καλό σε σένα ο Τσίπρας.Κι εσείς προσπαθήστε στις πόλεις που σας έχει πνίξει το κωλοτσιμέντο να πηγαίνετε προς την εξοχή στο μέτρο του δυνατού, έστω μια φορά την εβδομάδα βουνό για περπάτημα ή θάλασσα. Φαντάσου ότι ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ την Καλαμάτα, πόσο μάλλον την Αθήνα που έφυγα το 2015 όταν έκλεισε τις τράπεζες ο Αλ6.
Να τα λέμε κι αυτά.Είδες?Εκανε και ένα καλό σε σένα ο Τσίπρας.
τι λες δασκαλε εδω πανε μεχρι το μπουρδελο και απο την κουραση τους ολα στραβα τα βλεπουνΚι εσείς προσπαθήστε στις πόλεις που σας έχει πνίξει το κωλοτσιμέντο να πηγαίνετε προς την εξοχή στο μέτρο του δυνατού, έστω μια φορά την εβδομάδα βουνό για περπάτημα ή θάλασσα. Φαντάσου ότι ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ την Καλαμάτα, πόσο μάλλον την Αθήνα που έφυγα το 2015 όταν έκλεισε τις τράπεζες ο Αλ6.
Θες άλλη διαφορά;βρείτε τις διαφορές![]()
Αμέ ότι θέλετε εδώ, θέλει ασκήσεις που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχήΚαι τελικα τι ασκησεις θελει το εργαλειο θα μας πειτε?![]()
ΨΨ @Dstrict dry arabic jelq μου έκανε η Ελενίτσα στα διαλείμματαΚαι τελικα τι ασκησεις θελει το εργαλειο θα μας πειτε?![]()
δεν έχει χοχλιούς, λουκάνικα και χοιρινές φαλτσέτες εδώ...Θες άλλη διαφορά;
Ως metrosexual αφού προσέχω την "κορμάρα" μου (όπως κι αν είναι και σε όποια ηλικία είμαι) κάνω και τακτικά εξετάσεις για ΣΜΝ εφόσον είμαι πελάτης των κορασίδων.
Πόσα νήματα έχεις δει που ρωτάνε επ' αυτών;