rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.054
- Πόντοι
- 15.446
Άμα δεν υπάρχουν μυστικές διαβουλεύσεις και μασωνικές συγκεντρώσεις δεν πάει καλά το πράγμαΕχει κάνει και στο Διπλωματικό Σώμα ?
Άμα δεν υπάρχουν μυστικές διαβουλεύσεις και μασωνικές συγκεντρώσεις δεν πάει καλά το πράγμαΕχει κάνει και στο Διπλωματικό Σώμα ?
Γιατί το κωλομπαράδες και το άλλο με τα μουνόπανα σε τι διαφέρουν;σε τι διαφέρει αυτό το νήμα από τα υπόλοιπα?![]()
Εδώ ανοίγουν νήματα αν θα βάλεις τα λάστιχα του αυτοκινήτου τα πίσω μπρος,σε τι διαφέρει αυτό το νήμα από τα υπόλοιπα?
βρείτε τις διαφορές![]()
Οι μοναχοφάηδες φοράνε ελαστικά Good Year για να πάει καλά η χρονιάτα λάστιχα του αυτοκινήτου
Οι μοναχοφάηδες έχουν διαφορά![]()
κοντινενταλ προτιμω και μετα τογιοΟι μοναχοφάηδες φοράνε ελαστικά Good Year για να πάει καλά η χρονιά![]()
Δώσε το ΙΒΑΝ του λαστιχάρη να του πληρώσω τα επόμενα ελαστικά μην δεις το παλαμάρι του βαρκάρηκοντινενταλ προτιμω και μετα τογιο![]()
σου στελνω το δικο μου και θα του τα δωσω εγωΔώσε το ΙΒΑΝ του λαστιχάρη να του πληρώσω τα επόμενα ελαστικά μην δεις το παλαμάρι του βαρκάρη![]()
Δικός μας είναι (της δεξιάς πολυκατοικίας) καλά δεν το ήξερες;
Τίμιος εργαζόμενος και μνηστευμένος είναι ΈΜΠΙΣΤΟΣΙ ντοντ τράστ γιου![]()
Εντάξει δεν είπα (εννόησα) το αντίθετο, αλλιώς θα ήταν κανένας τΣΥΡΙΖΑίος, ΚΚ€ και δεν θα είχε θέση εδώ μέσα τουλάχιστον για εμένα.Τίμιος εργαζόμενος
εν καιρώ μπορούν γίνουν και πολιτικές συζητήσεις στο νήμα;Εντάξει δεν είπα (εννόησα) το αντίθετο, αλλιώς θα ήταν κανένας τΣΥΡΙΖΑίος, ΚΚ€ και δεν θα είχε θέση εδώ μέσα τουλάχιστον για εμένα.
ΨΨ @Eraser.. να μία ειδοποιός διαφορά, τούτο νήμα έχει και πολιτικές προεκτάσεις....Δικός μας είναι (της δεξιάς πολυκατοικίας) καλά δεν το ήξερες;
Τη Νιγηρία.Οχι το Νίγηρα.Πάντως της εποχής μας είναι η θεία από τον Νίγηρα..
Δεν το είχα δει θείε ΝτούνταΟ metrosexual τύπος φοράει εβραϊκό ρολόι όταν πάει στα κορίτ$ια
ΨΨ @dimigoall θυμάσαι την ιστορία με δαύτο, την είχα πει κάποτε, κάπου![]()
ΝΑΙΟ μοναχοφαης είναι εξάδελφος![]()