ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.589
- Πόντοι
- 3.556
Ηταν του Κόμματος.Τελικά τι δουλειά έκανε ο Γκρούεζας;
έμαθε κανείς ;![]()
Αυτή τη δουλειά έκανε.
Ηταν του Κόμματος.Τελικά τι δουλειά έκανε ο Γκρούεζας;
έμαθε κανείς ;![]()
Μάθε και κάτι άλλο: ο μεγαλύτερος αδελφός μου - κάποτε ζητούσε να του δίνω στοιχήματα και τον γείωσα, διότι δεν ακολουθεί τακτική κι απόλυτα πειθαρχημένη. Το να δώσω κάποια προγνωστικά για να βγάλει μερικά φράγκα και να τα ξοδέψει μετά σε μαλακίες, άστο. Κατάλαβες ότι σε αρκετά πράγματα είμαι απόλυτος;στειλε τα πραγματα
ΠΛΟΚ, εγώ είμαι εκτός από χουντοδεξιός και Ναπολέων Ζέρβαςγκρούεζας είναι αρβανίτικης προέλευσης.
ΣούπερΥμνος.ΠΛΟΚ, εγώ είμαι εκτός από χουντοδεξιός και Ναπολέων Ζέρβας![]()
εγω δεν παιζω ΜΟΝΟ κατι πραγματακια ζηταωΜάθε και κάτι άλλο: ο μεγαλύτερος αδελφός μου - κάποτε ζητούσε να του δίνω στοιχήματα και τον γείωσα, διότι δεν ακολουθεί τακτική κι απόλυτα πειθαρχημένη. Το να δώσω κάποια προγνωστικά για να βγάλει μερικά φράγκα και να τα ξοδέψει μετά σε μαλακίες, άστο. Κατάλαβες ότι σε αρκετά πράγματα είμαι απόλυτος;
Δεν έχει σχέση αν είναι αδελφός μου ή ένας άγνωστος στο Ίντερνετ.
εσφιγγες Σινιωρη και Θρασκια ετσι οπως ειναι τωρα;Τον ξέρει τον ύμνο αυτό η Σινιώρη?'Για μάθε.
Είσαι του κόμματος; άμα δεν είσαι μην περιμένειςεγω δεν παιζω ΜΟΝΟ κατι πραγματακια ζηταω![]()
Εντάξει δεν θα σε βάλω με το ζόρι να τζογάρεις, απλά για ενημέρωση διότι μια συκιά (έχει μόνιμο ΠΛΟΚ) είχε πει εδώ μέσα ότι παίρνω πολλά πράγματα στα σοβαρά.εγω δεν παιζω ΜΟΝΟ κατι πραγματακια ζηταω![]()
Και τα ρχίδια μέσα αδερφέεσφιγγες Σινιωρη και Θρασκια ετσι οπως ειναι τωρα;
Καλές και τώρα.εσφιγγες Σινιωρη και Θρασκια ετσι οπως ειναι τωρα;
Σινιώρη, Σινιώρη, Σινιώρη,εσφιγγες Σινιωρη και Θρασκια ετσι οπως ειναι
Δικός μας είναι (της δεξιάς πολυκατοικίας) καλά δεν το ήξερες;Είσαι του κόμματος; άμα δεν είσαι μην περιμένεις![]()
Καύλα η Μαρία.Σινιώρη, Σινιώρη, Σινιώρη,
ένα ημίχρονο το βγάζεις με το ζόρι
εγω ΟΧΙ πρωτον γιατι σαφρακιασαν και ΔΕΥΤΕΡΟΝ γιατι ειμαι μνηστευμενοςΚαι τα ρχίδια μέσα αδερφέ![]()
Δικός μας είναι (της δεξιάς πολυκατοικίας) καλά δεν το ήξερες;
Είσαι σοβαρό κογιότ ή όχι;