Νέα

Διαγράφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς από τη ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα satov1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (4 μέλη και 3 επισκέπτες)

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.177
Πόντοι
3.506
Άρα αν δεν φωνάξει η αντιπολίτευση ούτε τα κανάλια ούτε κανένας

να γίνει γαργάρα το θέμα? γιατί η δικαιοσύνη στην Ελλάδα...μην περιμένεις. Αν δεν ήταν η Ευρωπαία Εισαγγελέας δε θα το είχες ακούσει ποτέ.
Μην παρερμηνεύεις οτι λέω. Άλλο το αναδεικνύω ένα θέμα και άλλο το παίζω τιμητής των πάντων. Δεν είναι όλα Ασπρο - Μαύρο. Υπάρχουν και αποχρώσεις του γκρι (και πολλές μάλιστα). Αλλο αναδεικνύω και παράλληλα παραδε΄χομαι και ευθύνες μου και άλλο μόνο καταγγέλω. Π.χ. στο Μάτι ο ΣΥΡΙΖΑ έφταιγε που δεν μπορούσες να βγεις στον κεντρικό δρόμο. ΟΧΙ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφταιγε για την διαχείριση. Αλλά τότε όλοι άρχισαν να κατηγορούν και για το ρημοτομικό... Αυτό λέω.
Ως προς τα κανάλια , εγώ τα κατηγορώ οτι πεζοδρομιάζουν και είναι μέσα στα συμφέροντα. Ανάλογα με το τι έχει λάβει ο καναλάρχης (π.χ. Μαρινάκης) ανάλογα κινείται και το δελτίο του. Γνωστά αυτά.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.343
Πόντοι
3.556
Μην παρερμηνεύεις οτι λέω. Άλλο το αναδεικνύω ένα θέμα και άλλο το παίζω τιμητής των πάντων. Δεν είναι όλα Ασπρο - Μαύρο. Υπάρχουν και αποχρώσεις του γκρι (και πολλές μάλιστα). Αλλο αναδεικνύω και παράλληλα παραδε΄χομαι και ευθύνες μου και άλλο μόνο καταγγέλω. Π.χ. στο Μάτι ο ΣΥΡΙΖΑ έφταιγε που δεν μπορούσες να βγεις στον κεντρικό δρόμο. ΟΧΙ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφταιγε για την διαχείριση. Αλλά τότε όλοι άρχισαν να κατηγορούν και για το ρημοτομικό... Αυτό λέω.
Ως προς τα κανάλια , εγώ τα κατηγορώ οτι πεζοδρομιάζουν και είναι μέσα στα συμφέροντα. Ανάλογα με το τι έχει λάβει ο καναλάρχης (π.χ. Μαρινάκης) ανάλογα κινείται και το δελτίο του. Γνωστά αυτά.
Αν έκανε αυτά τα σκάνταλα του Κούλη ο Σαμαράς να δω τι θα έλεγες όμως.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.177
Πόντοι
3.506
Αν έκανε αυτά τα σκάνταλα του Κούλη ο Σαμαράς να δω τι θα έλεγες όμως.
Όπως σου είπα, επειδή δεν μιλάς πολιτικά αλλά εμμονικά με τον Σαμαρά, δεν συνεχίζω τον διάλογο μαζί σου.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.343
Πόντοι
3.556
Όπως σου είπα, επειδή δεν μιλάς πολιτικά αλλά εμμονικά με τον Σαμαρά, δεν συνεχίζω τον διάλογο μαζί σου.
Ελπίζω σύντομα να κάνει το νέο κόμμα που θα είναι αρχή νέας πνοής απέναντι σε αυτή τη ρεμούλα.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.177
Πόντοι
3.506
Ασχετα από το Σαμαρά ,δεν χρειάζεται νέα πνοή ο τόπος?
Και ποιός θα την δώσει???? Εκεί είναι το θέμα...... Αν δεν το έχεις καταλάβει τόσο καιρό που μιλάμε, λυπάμαι.
Το να λένε νούφαρα για μεταξωτές κορδέλες με τα αφηρημένα νέα πνοή, επανεκίνηση, επιτελικό κράτος, Ζάππειο 1.2.3 , με ένα νόμο ένα άρθρο θα φύγει η τρόικα , ναι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια με τους όρους μου κλπ... δεν βγαίνει τίποτα....

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.343
Πόντοι
3.556
Και ποιός θα την δώσει???? Εκεί είναι το θέμα...... Αν δεν το έχεις καταλάβει τόσο καιρό που μιλάμε, λυπάμαι.
Το να λένε νούφαρα για μεταξωτές κορδέλες με τα αφηρημένα νέα πνοή, επανεκίνηση, επιτελικό κράτος, Ζάππειο 1.2.3 , με ένα νόμο ένα άρθρο θα φύγει η τρόικα , ναι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια με τους όρους μου κλπ... δεν βγαίνει τίποτα....
Δεν πρέπει να ακούσουμε τί θα μας πει ο Αντώνης Σαμαράς και άλλοι ?
Τώρα χρειάζεται πιο πολύ μια ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΣΑΠΙΛΑ.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.177
Πόντοι
3.506
Δεν πρέπει να ακούσουμε τί θα μας πει ο Αντώνης Σαμαράς και άλλοι ?
Τώρα χρειάζεται πιο πολύ μια ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΣΑΠΙΛΑ.
οτι πεις. περίμενε να ακούσεις μια ωαία έκθεση

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.579
Πόντοι
6.256
Νομίζω ότι χάνεις λίγο το δάσος...έως και πολύ...

το πρόβλημα εδώ είναι η αντιπολίτευση ή η κυβέρνηση?

Τι σε νοιάζει γιατί ο μαρινάκης ξεβρακώνει τον κυριάκο??? προφανώς όχι για ιδιοτελή σκοπό ε και??? ψέματα βγαίνουν? η Κοβέσι γιατί τον ξεβρακώνει έχει και αυτή συμφέροντα?

μηπως πρεπει να τα ιεραρχήσουμε δηλαδή πχ στην πρώτη θέση το σκάνδαλο στην 5η θεση το πολιτικό όφελος του καθένα?

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.343
Πόντοι
3.556

Τι σε νοιάζει γιατί ο μαρινάκης ξεβρακώνει τον κυριάκο??? προφανώς όχι για ιδιοτελή σκοπό ε και??? ψέματα βγαίνουν? η Κοβέσι γιατί τον ξεβρακώνει έχει και αυτή συμφέροντα?

μηπως πρεπει να τα ιεραρχήσουμε δηλαδή πχ στην πρώτη θέση το σκάνδαλο στην 5η θεση το πολιτικό όφελος του καθένα?
Ελπίζω ο φίλος μας ο Μήτσος μην πει ότι πίσω από την ΚΟΒΕΣΙ είναι ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.579
Πόντοι
6.256

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.177
Πόντοι
3.506

Στο είπα και ίσως δεν το έχεις καταλάβει. Το πρόβλημα είναι το πολιτικό σύστημα. Όταν ο ένας βρώμικος ξεβρακώνει τον άλλον, δεν γίνεται τίποτα. Κάποια στιγμή θα κυβερνήση ο 2ος , και θα αρχίσει να τον ξεβρακώνει ο 1ος και πάλι τα ίδια. Διαιώνηση της ίδιας κατάστασης που βλέπουμε χρόνια τώρα.
Αυτό είπα.
Δεν χάνω το δάσος. Το δάσος είναι οι 300 και το πως κινούνται.
Ο Μαρινάκης στο παράδειγμα μπορεί να μην λέει ψέματα , μπορεί να υπερβάλει , αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μου δίνει προοπτική. Είναι ένα παιχνίδι, να σε καταγγείλω μέχρι να πάρω οτι θέλω και μετά πάλι τα ίδια. Το έχουμε δει πολλές φο΄ρες. Να σου θυμίσω το 2012 με Σαμαρα και Τσίπρα και τον Τράγκα. Ο Τράγκας υπερθεμάτιζε τον Τσίπρα, τα πήρε και άρχισε αν λέει κατά του Τσίπρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom