Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.043
Που το κοκαλοκαίρι ανεβαίνουν στα ύψη !και πολλές καύλες
Που το κοκαλοκαίρι ανεβαίνουν στα ύψη !και πολλές καύλες
να εισαι παντα ευτυχισμενη!Η φυσική ομορφιά και η γοητεία που εκπέμπει μία γυναίκα είναι μόνο όταν είναι ευτυχισμένη !
Είναι πολύ όμορφη σκέψη… Πράγματι, η ευτυχία φωτίζει κάθε τι πάνω σε έναν άνθρωπο, ειδικά όταν είναι αληθινή και βαθιά. Μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουν λόγους να νιώθουν έτσι!Η φυσική ομορφιά και η γοητεία που εκπέμπει μία γυναίκα είναι μόνο όταν είναι ευτυχισμένη !
Η ευτυχία ξεκινάει την στιγμή που ο ανθρωπος σταματάει να ξοδεύει το χρόνο του για να ικανοποιήσει τους άλλους και αρχίζει να αγαπάει ολοκληρωτικά τον εαυτό του!Είναι πολύ όμορφη σκέψη… Πράγματι, η ευτυχία φωτίζει κάθε τι πάνω σε έναν άνθρωπο, ειδικά όταν είναι αληθινή και βαθιά. Μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουν λόγους να νιώθουν έτσι!
Δεν ειναι και λιγο αποξενωση αυτο ?Η ευτυχία ξεκινάει την στιγμή που ο ανθρωπος σταματάει να ξοδεύει το χρόνο του για να ικανοποιήσει τους άλλους και αρχίζει να αγαπάει ολοκληρωτικά τον εαυτό του!
Η αληθινή ομορφιά είναι μία αντανάκλαση της ψυχής μας !
Είναι ελευθερία !Δεν ειναι και λιγο αποξενωση αυτο ?
Αυτές οι λέξεις κουβαλάνε μια αλήθεια που χρειάζεται θάρρος για να τη ζήσεις. Να αγαπήσεις τον εαυτό σου χωρίς όρους, και να μην ζεις για τα "μπράβο" των άλλων… Εκεί ξεκινάει όντως η ομορφιά. Μέσα και έξω... καληνύχτα!!Η ευτυχία ξεκινάει την στιγμή που ο ανθρωπος σταματάει να ξοδεύει το χρόνο του για να ικανοποιήσει τους άλλους και αρχίζει να αγαπάει ολοκληρωτικά τον εαυτό του!
Η αληθινή ομορφιά είναι μία αντανάκλαση της ψυχής μας !
Χωρίς θάρρος δεν μπορούμε να περπατήσουμε το μονοπάτι της ζωής!Αυτές οι λέξεις κουβαλάνε μια αλήθεια που χρειάζεται θάρρος για να τη ζήσεις. Να αγαπήσεις τον εαυτό σου χωρίς όρους, και να μην ζεις για τα "μπράβο" των άλλων… Εκεί ξεκινάει όντως η ομορφιά. Μέσα και έξω... καληνύχτα!!
Ναι αλλα εσυ εισαι δοτικη. Εχεις ταλεντο σε αυτοΕίναι ελευθερία !
Δοτική ....και το έχω πληρώσει το τίμημα !Ναι αλλα εσυ εισαι δοτικη. Εχεις ταλεντο σε αυτο
Αυτο πρεπει να ηταν πολυ παλια. Γιατι εχεις την πειρα να κρινεις που αξιζει να εισαι δοτικη. Γιατι οπως σου ειπα ειναι απο τα δυνατα σου σημεια. Γι αυτο εισαι και καλη στο γραψιμο. Εγω εχω μπλεξει γερα με ενα κομμα, στο υψηλο επιπεδο ( γι αυτο χαθηκα απο δω ) και κοντευω να παω στο τρελαδικοΔοτική ....και το έχω πληρώσει το τίμημα !
Έτσι ακριβως είπες την μαγική λεξη 《 ΠΑΛΙΑ 》!Αυτο πρεπει να ηταν πολυ παλια. Γιατι εχεις την πειρα να κρινεις που αξιζει να εισαι δοτικη. Γιατι οπως σου ειπα ειναι απο τα δυνατα σου σημεια. Γι αυτο εισαι και καλη στο γραψιμο. Εγω εχω μπλεξει γερα με ενα κομμα, στο υψηλο επιπεδο ( γι αυτο χαθηκα απο δω ) και κοντευω να παω στο τρελαδικο
Οχι υπομονη, μονο δυναμη.Έτσι ακριβως είπες την μαγική λεξη 《 ΠΑΛΙΑ 》!
Είμαι πολύ έμπειρη πλεον χωρίς να κανω λαθη !
Βεβαια από τα λάθη μας μαθαινουμε και δεν τα επαναλαμβανουμαι !
Δεν μετανιωνω !
Ειναι και αυτα μέσα στο παιχνίδι της ζωής !
Δεν θέλω να μένω στο παρελθόν γιατί ως ανθρωπο με κραταει πισω !
Η χαρά μου είναι το παρόν !
ΥΓ....Να σου ευχηθώ υπομονή και καλή δύναμη !
καλησπερα και καλο μηνα,μαζι με την αγαπη μου πανταΠου το κοκαλοκαίρι ανεβαίνουν στα ύψη !
Αν απαντήσω τι κερδίζω ??καλημέρα τζουτζούκα.
Πως πάς με την ζεστούλα??? Μπανάκια κάνουμε ή σε έχει φάει το κέντρο της Αθήνας????
Υπέροχη!!!! Αναμένω απάντηση για συνάντηση!!!!
Τι αγάπη μου και το proderm μου!!!Αν απαντήσω τι κερδίζω ??
![]()
Υπέροχη!!!! Αναμένω απάντηση για συνάντηση!!!!