billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 31.732
- Πόντοι
- 5.956
Περιμένω στο γνωστό σημείο!Ντύσου πρόχειρα θα περασω να σε πάρω να πάμε για ποτάκι
Είμαι καλή οδηγός !..
![]()
Περιμένω στο γνωστό σημείο!Ντύσου πρόχειρα θα περασω να σε πάρω να πάμε για ποτάκι
Είμαι καλή οδηγός !..
![]()
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥκαλο βραδυ,και την αγαπη μου![]()
Δεν υποκλίνονται μόνο οι λέξεις...
Καυλωστε μας και άλλο κυρία Έλενα!!!
Εγώ υποκλίνομαι στην εκρηκτική σεξουαλικοτητα σου!
Η υπόκλιση δική μας!
Ποσο δικιο εχεις !!!!!!!!!!!!!!!Το βράδυ είναι η κατάλληλη στιγμή για να πω ευχαριστώ!
Ευχαριστώ που είμαι υγιής και θα κοιμηθώ!
Ευχαριστώ για όλα όσα μου δίνει η ζωή!
Ευχαριστώ εκείνους που με αγαπούν και όλους τους αληθινούς φίλους που είναι πάντα παρόντες !
ΤΟτο χαρίζω σε όλους εσάς που με εκτιμάται !
Σε εσάς που με θεωρείται φίλη και με σέβεστε !
Έναχαρίζω σε αυτούς που μου δίνουν δύναμη για να προχωρήσω σε αυτους που με σκέφτονται και με δέχονται όπως είμαι !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που γίνονται υπόστεγο όταν στη ζωή μας βρέχει ζόρια...![]()
Ποσο δικιο εχεις !!!!!!!!!!!!!!
Καλό βράδυ Έλενα μουΤο βράδυ είναι η κατάλληλη στιγμή για να πω ευχαριστώ!
Ευχαριστώ εκείνους που με αγαπούν και όλους τους αληθινούς φίλους που είναι πάντα παρόντες !
Έναχαρίζω σε αυτούς που μου δίνουν δύναμη για να προχωρήσω σε αυτους που με σκέφτονται και με δέχονται όπως είμαι !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που γίνονται υπόστεγο όταν στη ζωή μας βρέχει ζόρια...![]()
Το βράδυ είναι η κατάλληλη στιγμή για να πω ευχαριστώ!
ο Ιούλιος ας μας φερει μόνο χαρές και όμορφες στιγμέςΚαλό βράδυ Έλενα μου
Καλό μήνα να έχουμε
Καλό καλοκαίρι!
Γλυκιά καληνύχτα και ένα όμορφο ξημέρωμα....Καλό βράδυ Έλενα.
![]()
και πολλές καύλεςο Ιούλιος ας μας φερει μόνο χαρές και όμορφες στιγμές
![]()
προσπαθω τοσο καιρο να καταλαβω πιο χρωμα σου πηγαινει περισσοτερο για να καταληξω πως τελικα εσυ κανεις ομορφα αυτα που φορας.
Η φυσική ομορφιά και η γοητεία που εκπέμπει μία γυναίκα είναι μόνο όταν είναι ευτυχισμένη !προσπαθω τοσο καιρο να καταλαβω πιο χρωμα σου πηγαινει περισσοτερο για να καταληξω πως τελικα εσυ κανεις ομορφα αυτα που φορας.