Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.666
Γράψε 5 ποστ και θα μπορέσουμε να ανταλλαξουμε μηνύματαΓεια σου Αγγελική θα μπορούσες να μου στείλεις τo τηλέφωνο σου για να κλείσουμε ραντεβού
Γράψε 5 ποστ και θα μπορέσουμε να ανταλλαξουμε μηνύματαΓεια σου Αγγελική θα μπορούσες να μου στείλεις τo τηλέφωνο σου για να κλείσουμε ραντεβού
Το χέρι του συναγωνιστή φωνάζει "Έφαγα και εγώ λεφτά από τον ΟΠΕΚΕΠΕ"Kαλό βράδυ!
Ευχαριστώ πολύΠαίζει καλή μπαλίτσα
πολυ ζουμερα μουνοχειλα....Kαλό βράδυ!
Απο κοντά αλλιώς ίσως φαίνονταιΠόσο υπέροχα φαίνονται!
Φοβερή..Kαλημέρα σας,απο Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο 5-10 και πάλι διαθέσιμη. Σας περιμένω
Μας τρέλανεςΚαλημέρα,αύριο διαθέσιμη 5-10,καλό είναι απο σήμερα για αύριο να μου πείτε,και επιβεβαίωση αύριο ωρες πριν.
τοπΚαλό βράδυ να έχετε,σήμερα είχαμε πολύ ωραια ραντεβού
Πώς μπορούμε να βρούμε τηλέφωνο;Το τηλ σου πως μπορώ να το έχω ;
Καταλαβαινω,θέλεις να συμπληρώσεις 5 ποστ,αλλά μου βομβάρδισες το νήμα με τα απανωτά.Πώς μπορούμε να βρούμε τηλέφωνο;
Χαχα συγνώμη για το spamming. Σε βλέπω κάποιες μέρες κ χθες μετά από έξοδο κατάλαβα πως πρέπει να κάνω κάποια post μέχρι να μπορέσω να σου μιλήσωΚαταλαβαινω,θέλεις να συμπληρώσεις 5 ποστ,αλλά μου βομβάρδισες το νήμα με τα απανωτά.και βλέπω και την ώρα και που έκανες εγγραφη,και την ώρα που έκανες τα ποστ .Αϋπνίες είχες;
Χαχα και βλέπω βρήκες το νήμα μουΧαχα συγνώμη για το spamming. Σε βλέπω κάποιες μέρες κ χθες μετά από έξοδο κατάλαβα πως πρέπει να κάνω κάποια post μέχρι να μπορέσω να σου μιλήσω
Χαχα συγνώμη για το spamming. Σε βλέπω κάποιες μέρες κ χθες μετά από έξοδο κατάλαβα πως πρέπει να κάνω κάποια post μέχρι να μπορέσω να σου μιλήσω
....ειδε μουνι κ μπηκε ο ανθρωπος, τι να κανει?!?!Χαχα και βλέπω βρήκες το νήμα μου
....ειδε μουνι κ μπηκε ο ανθρωπος, τι να κανει?!?!
Είσαι διάσημη για αυτόΧαχα και βλέπω βρήκες το νήμα μου