rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.404
- Πόντοι
- 15.446
ΝΑΙ, ρώτησα ΑΙΕχουν καλύτερο ρύζι στην Ινδία από την Κίνα?
ΝΑΙ, ρώτησα ΑΙΕχουν καλύτερο ρύζι στην Ινδία από την Κίνα?
Ξάδερφε έλα εδώ καλύτερα αφού μιλάμε για μαγειρική, γιατί απέναντι πρέπει να συζητάμε πώς "μαγειρεύεις" τη φάση με τη ΒασίλισσαΑσημένια βέλη από δω
Την Αλ Ιττιχάντ Αλ Σακαντάρι την έχεις ακουστά;Εχουν καλύτερο ρύζι στην Ινδία από την Κίνα?
Το θέμα είναι Φλοριντάρα με τι ρύζι μαγειρεύει; μάθε και πες μαςΕχουν καλύτερο ρύζι στην Ινδία από την Κίνα?
Τα διάβασα τα κογιότ στην έχιδνα, είναι λίγο δύσκολα με τα ημίτονα, συνημίτονα και εφαπτόμενεςΑς μπει στον κόπο ο Ανανέωσης και να τη ρωτήσει στα σόσιαλ γίδια, έτσι κι αλλιώς κάνει και τίποτα της προκοπής
Μόνο κογιότ κατά ριπάς - ο €ξάδελφος εντάξει άλλη φάση![]()
Ξέχασες τις συνεφαπτομένες.Τα διάβασα τα κογιότ στην έχιδνα, είναι λίγο δύσκολα με τα ημίτονα, συνημίτονα και εφαπτόμενες
θα δοκιμάσω και τα λέμε.
Σκάσε άσχετε...Ξέχασες τις συνεφαπτομένες.
Αχάριστος που είναι ο κόσμοςΣκάσε άσχετε...
Μη μου πεις ότι ξέρεις και τριγωνομετρία....Σκάσε άσχετε...
Άστονε, ξανάφαγε ΠΛΟΚ για να ησυχάσω για λίγο, το σαββατοκύριακο καίει γενικάΑχάριστος που είναι ο κόσμος![]()
Ώρα για μεσημβρινό γεύμα και ανάπαυση στο φουζίτσου.Άστονε, ξανάφαγε ΠΛΟΚ για να ησυχάσω για λίγο, το σαββατοκύριακο καίει γενικά![]()
ανάπαυση στο φουζίτσου.
Και στις 32 του άλλου του μηνός κανένα πρόβλημα διότι έχει σημαντικά ποδοσφαιρικά σήμερα κι αύριοΤα λέμε από δευτέρα.
Παίζεις και Μουντιάλ Συλλόγων?Εγώ έχωο μπάρμπας από την Κορώνη έχει York κεντρική μονάδα ψύξης στο γραφείο.
Και στις 32 του άλλου του μηνός κανένα πρόβλημα διότι έχει σημαντικά ποδοσφαιρικά σήμερα κι αύριο![]()
Eμαθες τώρα μετά από τοσα χρόνια ότι η Φοτζια κάποτε ήταν πολύ δυνατή .Το θέμα που έθεσε ένας παίχτης εδώ είναι το σήμα της ομάδας με το τριβόλι με την τρίαινα. Στα ποδοσφαιρικά είμαι ψιλοάσχετος αλλά είπα να ρίξω κανά στιχάκι μιας και τόφερε.να χαζολογάμε εδωπέρα.
Είχε βγει και Ευρώπη νομίζω.Eμαθες τώρα μετά από τοσα χρόνια ότι η Φοτζια κάποτε ήταν πολύ δυνατή .
Ωωω!!!Είχε βγει και Ευρώπη νομίζω.
Νομίζω ΟΥΕΦΑ ή Ιντερτότο.Ωωω!!!
Αφού έχω δηλώσει δημόσια ότι είμαι χωμένος στο βρακί της Βασίλισσας, επομένως πρέπει να προσέχω που ποντάρωΠαίζεις και Μουντιάλ Συλλόγων?
Οτι υπάρχει και ΣΤΟΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ομολογώ δεν το ήξερα.Αφού έχω δηλώσει δημόσια ότι είμαι χωμένος στο βρακί της Βασίλισσας, επομένως πρέπει να προσέχω που ποντάρω
Οι αγώνες κυπέλλων γενικά είναι αστάθμητοι και πόσο μάλλον οι διεθνείς κυπέλλων...
Αλλά ΓΚΡ εσένα τι σε ενδιαφέρει, αφού δεν ποντάρεις...
Γνώσεις δεν μοιράζω παρά μόνο σε κλειστή κλίκα όπως οι μασόνοι Οβραίοι, τώρα πώς συνδυάζονται όλα αυτά με τις ιδέες του Αυστριακού μπογιατζή είναι άλυτο πράγμαόπως γράφεται στο τέλος της σελίδας
![]()
ΠΟΙΗΣΗ-ρομαντισμός-αγάπη - Page 65 - bourdela.com forum
το νημα σταθμος,το νημα τομη στο διαδικτυο εφτασε...www.bourdela.com