Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πως χωρεσαν στην ιδια προταση Νιπλης-Μητσοτακης-Τιμιος.......μονο στο μαγικο μας σαη!!!!

παλι δεν ηξερε????Μητσοτακης δεν ηξερε
Αρα αθωος , εκτος αν εισαι σαν τα κομμουνια εδω μεσα που πιστευεις οτι γι ολα φταιει αυτος![]()
παλι δεν ηξερε????
ο κυριακος ειναι μελος....ρε παιδια , ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! μα ειναι δυνατον να τα ξέρει ολα ;;; δεν γινεται , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ , μονο καποιοι εδω μεσα τα ξερουν ολα , γι αυτο ειναι μελη μας
Ειναι παντως εκπληκτικο οτι υπερασπιστηκες τον κουλη και οχι εσενα!!!!Μητσοτακης δεν ηξερε
Αρα αθωος , εκτος αν εισαι σαν τα κομμουνια εδω μεσα που πιστευεις οτι γι ολα φταιει αυτος![]()
οπως ο ροπαο αποκαλυψε οτι ο χελρεισερ ειναι στο μπικ μπροδερ ετσι και αγω αποκαλυπτω οτι ο νιπλης ειναι ο μητσοτακης....η περιφημη πινεζα ειναι η μαρεβαΕιναι παντως εκπληκτικο οτι υπερασπιστηκες τον κουλη και οχι εσενα!!!!
Eιναι παντρεμένος και με σέξυ Πολωνέζα συμμαθήτριά του;;;ναι ο καριολης ο νιπλης λυνει και δενει εδω....κατεβαζει νηματα,σβηνει ιπ το συμπαθω και δεν θα πω οτι ειναι ο μητσοτακης του μπου....αλλα ειναι
Δηλαδη θα αρχισεις να αποκαλεις τον Νιπλη μουλο?οπως ο ροπαο αποκαλυψε οτι ο χελρεισερ ειναι στο μπικ μπροδερ ετσι και αγω αποκαλυπτω οτι ο νιπλης ειναι ο μητσοτακης....η περιφημη πινεζα ειναι η μαρεβα
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!Δηλαδη θα αρχισεις να αποκαλεις τον Νιπλη μουλο?
Ειναι παντως εκπληκτικο οτι υπερασπιστηκες τον κουλη και οχι εσενα!!!!
ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
Εγω παντως δεν υιοθετω την λασπη που σου πεταει ο τρουμπακης και ειμαι σιγουρος οτι δεν εισαι ο κουλης...πιο πολυ για σαλιαρελης μου φερνειςεγω ειμαι καθαρος , δεν χρειαζεται να αποδειξω τιποτα , ειναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ
Κατάφερες και είδες σαλάτα δλδ??Σαλατα ραδικια ειναι στο πιατο μαν?![]()
Ναι τα εφαγε ολα ζεμπουΣαλατα ραδικια ειναι στο πιατο μαν?![]()
Ναι. Τα πλάκωσα με μπόλικο ελαιόλαδο, λεμόνι και αλάτι. Πένα ήτανε.Σαλατα ραδικια ειναι στο πιατο μαν?![]()