Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
0
Αξίζει φίλε εχεις δοκιμάσει?
ναι έχω πάει για ποδολαγνεία μια φορά , το αν αξίζει εξαρτάται από το καθένα .

Πχ στην Εύα στην Όλγα και στην Αλεξάνδρα δε θα πήγαινα όμως γράφουν διθυραμβικές κριτικές για πάρτη τους .

Στη little goth bat έχει δοκιμάσει κανένας ;

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
0
Υπάρχει στο fetlife μια κοπέλα που είναι κορυφή αλλά δε δέχεται εύκολα κόσμο και τσιμπάει , όποιος θέλει σε πμ.

Το ζει το lifestyle για αυτό είναι και πολύ ζορικη.Εμενα πλέον δε με δέχεται για παράδειγμα.

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Υπάρχει στο fetlife μια κοπέλα που είναι κορυφή αλλά δε δέχεται εύκολα κόσμο και τσιμπάει , όποιος θέλει σε πμ.

Το ζει το lifestyle για αυτό είναι και πολύ ζορικη.Εμενα πλέον δε με δέχεται για παράδειγμα.
Την repulsive joy αναφέρεις; Πολύ δυνατή φαίνεται αλλά λίγο δυστροπη στην επικοινωνία και αν θυμαμαι καλά θέλει και χρήματα για να σου μιλήσει.

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
0
Την repulsive joy αναφέρεις; Πολύ δυνατή φαίνεται αλλά λίγο δυστροπη στην επικοινωνία και αν θυμαμαι καλά θέλει και χρήματα για να σου μιλήσει
Όχι μακριά

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Φαίνετε πολλη ομορΦη με σωματαρα και δείχνει να το κατέχει. ειχες εμπειρια? Εμένα με χ΄λασε οτι μετα τα μηνυματα μου μου ζητησε χρηματα για να γνωριστουμε καλυτεαρ για να προχωρησει σε σεσσιον. Δεν ξερω τι φαση.

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
0
Φαίνετε πολλη ομορΦη με σωματαρα και δείχνει να το κατέχει. ειχες εμπειρια? Εμένα με χ΄λασε οτι μετα τα μηνυματα μου μου ζητησε χρηματα για να γνωριστουμε καλυτεαρ για να προχωρησει σε σεσσιον. Δεν ξερω τι φαση.

Έχει γίνει της μόδας αυτό .

Κάποιες τρώνε προκαταβολές κιόλας , για αυτή που λες δε ξέρω τι κάνει , ξέρω ότι έγινε ψώνιο λόγω απήχησης όταν άλλαξε ρόλο .

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Έχει γίνει της μόδας αυτό .

Κάποιες τρώνε προκαταβολές κιόλας , για αυτή που λες δε ξέρω τι κάνει , ξέρω ότι έγινε ψώνιο λόγω απήχησης όταν άλλαξε ρόλο .
οχι δεν ζητησε προκαταβολη. Ζητησε να της τσονταρω χρηματα για καποιο διαστημα για να αρχ'ιισει να ασχολειται μαζι μου στο τσατ του φετ και να προχωρσουμε καποια στιγμή σε ραντεβου. τυπου ονλυφανς. δεν πιστεω οτι ηταν απατεωνισσα απλά βρηκε τροπο να βγαει και παραπανω χρηματα περα απο τα ραντεβου για οσους εμπαινανν στο τριπακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εντυπωσιακη παντως

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
0
οχι δεν ζητησε προκαταβολη. Ζητησε να της τσονταρω χρηματα για καποιο διαστημα για να αρχ'ιισει να ασχολειται μαζι μου στο τσατ του φετ και να προχωρσουμε καποια στιγμή σε ραντεβου. τυπου ονλυφανς. δεν πιστεω οτι ηταν απατεωνισσα απλά βρηκε τροπο να βγαει και παραπανω χρηματα περα απο τα ραντεβου για οσους εμπαινανν στο τριπακι

εντυπωσιακη παντως
Τύπου ότι μετά για οποιονδήποτε λόγο αν ήθελε μπορούσε να απορρίψει το υποτιθέμενο ραντεβού.

Έγινε και η ποντικοφατσα ντίβα .

Καλά να πάθουμε .

ivipetta

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
97
Πόντοι
0
οχι δεν ζητησε προκαταβολη. Ζητησε να της τσονταρω χρηματα για καποιο διαστημα για να αρχ'ιισει να ασχολειται μαζι μου στο τσατ του φετ και να προχωρσουμε καποια στιγμή σε ραντεβου. τυπου ονλυφανς. δεν πιστεω οτι ηταν απαιαιτεωνισσα απλά βρηκε τροπο να βγαει και παραπανω χρηματα περα απο τα ραντεβου για οσους εμπαινανν στο τριπακι

εντυπωσιακη παντως
Προκαταβολή ζήτησε, απλά το είπε αλλιώς. Όταν ζητάς λεφτά πριν τη συνάντηση, προκαταβολή ζητάς όπως και να το πλασάρεις. Το ότι σου ζήτησε λεφτά 'για να αρχίσει να ασχολείται μαζί μου', απλώς αχαρακτήριστο. Είχα κάποτε μια φίλη που μου είπε μία πολλή σοφή κουβέντα: 'αν ήμουν άντρας, θα τις είχα γαμήσει όλες'. Τύπε αυτό να σκέφτεσαι στο επόμενο πορνίδιο που θα σου ζητάει ο,τιδήποτε για να σου γράψει, ένα 'γειά' σε μιά οθόνη.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.546
Πόντοι
1.336
Τύπου ότι μετά για οποιονδήποτε λόγο αν ήθελε μπορούσε να απορρίψει το υποτιθέμενο ραντεβού.

Έγινε και η ποντικοφατσα ντίβα .

Καλά να πάθουμε .
Την ξέρεις προσωπικά; Για όποιον θυμάται, όταν είχε ανοίξει το προφίλ της, έλεγε ότι είναι υποτακτική, μετά το γύρισε σε αφέντρα

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.546
Πόντοι
1.336
Προσπαθεί να αρπάξει χρήματα με όποιον ηλίθιο τρόπο μπορεί, πατώντας πάνω στην υποτακτική φύση ορισμένων. Ζητάει χρήματα στην αρχή για να δει ότι είσαι διατεθειμένος να προχωρήσεις σε σέσσιον, δηλαδή να της δώσεις ακόμα περισσότερα. Το ίδιο κάνουν και άλλες 1-2 φίλες της

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.546
Πόντοι
1.336

Την dorian λες;

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
0
Προσπαθεί να αρπάξει χρήματα με όποιον ηλίθιο τρόπο μπορεί, πατώντας πάνω στην υποτακτική φύση ορισμένων. Ζητάει χρήματα στην αρχή για να δει ότι είσαι διατεθειμένος να προχωρήσεις σε σέσσιον, δηλαδή να της δώσεις ακόμα περισσότερα. Το ίδιο κάνουν και άλλες 1-2 φίλες της
ακριβως

αποψη κανενας?

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
ακριβως

αποψη κανενας?
αποψη σε τι να εχουμε; εγω δεν βλέπω κάτι σε μια αγγελια με μια κοπελα με ρηγμενα μαλλια που δεν ειναι ουτε καν η ιδια

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
356
Πόντοι
21

στειλε πμ ρε φιλαρακι προφιλ

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
0
Pussy wagon είσαι δω ;

Πες μας για τη denial_

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
0
Αυτή κάνει session είναι πανέμορφη, έχω συνηθίσει τις αφέντρες να μην τόσο όμορφες εκτός από Θεανώ αλλά αυτή έχει αλλά θέματα
Ρε μύστη που τη βρίσκω , στείλε σε πμ πλιζζζζζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom