tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.179
- Πόντοι
- 1.406
Light δηλαδή? Τι δεν έχει μέσαΜια light καρμπονάρα
Light δηλαδή? Τι δεν έχει μέσαΜια light καρμπονάρα
Δεν είναι χωριάτικη άμα δεν έχει λάδι.είναι χωριάτικη χωρίς λάδι
όπως πχ κοτόπουλο χωρίς λεμόνι
ή μακαρόνια χωρίς τυρί![]()
ήρθαν και έβαλαν και πατάτες με τα κεφτεδάκια δε περιγράφω άλλοΔεν είναι χωριάτικη άμα δεν έχει λάδι.
Πες την αλλιώς, πες τη και Κλάραμπελ, δεν με νοιάζει.
Χωριάτικη ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.
Πολυ αργά δεν είναι για φαγητο και μάλιστα ντελίβερι?ήρθαν και έβαλαν και πατάτες με τα κεφτεδάκια δε περιγράφω άλλο![]()
αν δουλεύεις μέχρι αργά όλα αργά τα κάνειςΠολυ αργά δεν είναι για φαγητο και μάλιστα ντελίβερι?
Κ εγώ μέχρι αργά δουλευω αλλά προσπαθω να έχω φάει μέχρι τις 9.Αν παει δέκα, τη κάνω κατσίκα και τρώω τίποτα πρασιναδεςαν δουλεύεις μέχρι αργά όλα αργά τα κάνεις![]()
ανάλογα με τη μέρα πάειΚ εγώ μέχρι αργά δουλευω αλλά προσπαθω να έχω φάει μέχρι τις 9.Αν παει δέκα, τη κάνω κατσίκα και τρώω τίποτα πρασιναδες![]()
Eυ γέ!ΣΤΑΜΑΤΑ να λες "χωριάτικη" μια σαλάτα που δεν έχει λάδι.
Αναφορά χωρίς οίκτο.
Σεβασμός στην ΓΝΗΣΙΑ χωριάτικη με λάδι...έπρεπε να σου αρνηθούν την εξυπηρέτηση με το που εδωσες τέτοια εμετική παραγγελία.είναι χωριάτικη χωρίς λάδι
όπως πχ κοτόπουλο χωρίς λεμόνι
ή μακαρόνια χωρίς τυρί![]()
Όχι μαν, μια χαρά πάει το λαδακι και η ρίγανη πάνω στο ψημένο ψωμί...Γ αυτό είναι και το ψωμί ψημενο. Αμα είχε λάδι θέλει φρεσκο![]()
Χωρίς ρυζογκοφρετες; Είχες ακουμπήσει τη Φίσερ πάνω και μετά σιχαθηκες να τις φας;κεφτεδάκια χωτιάτικη χωρίς λάδι μπύρα φίσερ ψωμί ψημένο
...και μετά έτρεχες για κατούρημα όλη νύχτα;Τώρα μισό καρπούζι Αμαλιάδας που παγωνε από το μεσημέρι. Ευτυχώς εχει λίγα κουκούτσια...
οι καιροί αλλάζουν το λάδι ακριβαίνει θα προσαρμοστείτε στην νέα πραγματικότητα του κυρίου κυριάκουΣεβασμός στην ΓΝΗΣΙΑ χωριάτικη με λάδι...έπρεπε να σου αρνηθούν την εξυπηρέτηση με το που εδωσες τέτοια εμετική παραγγελία.
όχι αλλά δεν ήθελα να υποβαθμίσω την ρυζογκοφρέτα με τα ταπεινά κεφτεδάκιαΧωρίς ρυζογκοφρετες; Είχες ακουμπήσει τη Φίσερ πάνω και μετά σιχαθηκες να τις φας;
Για να μην τρως ταπεινά τα κεφτεδάκια (και μας πάθεις τίποτα τώρα που είσαι στην ανάπτυξηόχι αλλά δεν ήθελα να υποβαθμίσω την ρυζογκοφρέτα με τα ταπεινά κεφτεδάκια![]()
Tα ευσεβή μέλη του σαη δεν είναι δυνατόν να συγκρίνονται με πολιτικάντηδες ενίοτε τυχάρπαστους...οι καιροί αλλάζουν το λάδι ακριβαίνει θα προσαρμοστείτε στην νέα πραγματικότητα του κυρίου κυριάκου
τι νομίζεις ότι είσαι για να θες λάδι στη χωριάτικη κανένας βουλευτής?
Tα ευσεβή και αξιοσέβαστα μέλη του σαη δεν είναι δυνατόν να συγκρίνονται με πολιτικάντηδες ενίοτε τυχάρπαστους...οι καιροί αλλάζουν το λάδι ακριβαίνει θα προσαρμοστείτε στην νέα πραγματικότητα του κυρίου κυριάκου
τι νομίζεις ότι είσαι για να θες λάδι στη χωριάτικη κανένας βουλευτής?