πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.226
- Πόντοι
- 16.131
Γιατί όφις ρε παλουκάρι ναουμ, τη δουλειά του έκανε ο μπίλαρος.
Γκιουνανιντεν Τσάκες
![]()
Γιατί όφις ρε παλουκάρι ναουμ, τη δουλειά του έκανε ο μπίλαρος.
Γκιουνανιντεν Τσάκες
![]()
Καλημέρα παιδιά
![]()
Mη σου τύχει φίλε... Ούτε στον εχθρό σου!!!!!!...... Χαχαχαχαφιδι φιλε ειχατε τοσα χρονια στον κορφο σας ..σας αφησε κερδισατε στην κανονικη περιοδο και σας ξεκωλιασε στην ερημο χωρις νερο και σαλιο
Εκτός από κάτι τραγιά στον Ταϋγετο έχει και ελικοδρόμιο παραδίπλα από τα έλαταΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
δεν πειραζει του χρονου που θα παρετε το ευρωπαικο (Mη σου τύχει φίλε... Ούτε στον εχθρό σου!!!!!!...... Χαχαχαχα
Καλό ξημέρωμα, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση καλά είμαι εδώ κάτω παρέα με τον ΚόκηΚαλημέρα παιδιά![]()
εγω φιλε μου εδω παρεα με τον κουβαρντα - δουλευταρα των αρραβωνιαρη τον 7 θαλασσωνΚαλό ξημέρωμα, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση καλά είμαι εδώ κάτω παρέα με τον Κόκη![]()
Πιλοτάρεις ελικόπτερο ρε θηρίο;Εκτός από κάτι τραγιά στον Ταϋγετο έχει και ελικοδρόμιο παραδίπλα από τα έλατα
Μην σπαμμάρεις στα νήματα των κοριτσιών, στο είπαμε πριν μήνες, εδώ γίνε μπίλιες δεν με ενδιαφέρει![]()
τυπε πιστευω την ιστορια μας την ειπες για να μας δουμε οτι εισαι μεγαλοτσιφλικας ελαιοδεντρωνMαλακα ακου σκηνικο που θυμηθηκα..
Μαζευω ελιες,εχει παει 3 η ωρα,λεω στους εργατες αρχιστε να μαζευετε να φορτωσουμε και ραβδιζω μια ελια που σχεδον την τελειωνα να μην την αφησω για την επομενη..Με ακουστικα ακουω ερα σπορ και παιζει ο βαζελος με καποια αναγεννηση(?) δε θυμαμαι...
Εχει κερδισει κορνερ ο βαζελος και λεει ο σπικερ "περιμενουμε να παει ενας παικτης να εκτελεσει το κορνερ...ααααα οχι τελικα ειναι ο Γητας εκει...ηταν πισω απο το σημαιακι του κορνερ"...Παει να στο σωσει με το "ξερετε καθομαστε κατω στον αγωνιστικο χωρο και ειναι η γωνια θεασης περιεργη κτλ"
Εχω πεταξει ραβδιστικα,τρεχουν οι εργατες γιατι νομιζουν οτι επαθα εμφραγμα,εχω διπλωσει και κλαιω!!!Οι αλλοι να μην εχουν παρει χαμπαρι τιποτα "αφεντικο εισαι καλα?,να σε παμε γιατρο?"..
Αλλάζεις την κουβέντα επειδή δεν σε συμφέρει και κοκορευομαι κιολας....Ότι να ναι είσαι....Τραβά να διαβάσεις κάνα σδνα καλύτεραΜέσα σε όλα αυτά είναι και το μπάσκετ, βλάκα. Δεν είναι μόνο ένα άθλημα που έχεις να κοκορεύεσαι εσύ.
Μέσα στην κουβέντα είμαι. πολυαθλητική.Αλλάζεις την κουβέντα επειδή δεν σε συμφέρει και κοκορευομαι κιολας....Ότι να ναι είσαι....Τραβά να διαβάσεις κάνα σδνα καλύτερα
Πολυαθλητικη την έκανες εσύ γιατί είσαι κουλης στο μπασκετ εκεί είναι τα γραπτά μένουν.....Μέσα στην κουβέντα είμαι. πολυαθλητική.
Sdna διαβάζεις εσύ το ζωντανό και τα άλλα αντιολυμπιακά τα ζωντανά μαζί.
Δεν μου λες μωρή πριγκίπισσα των λουλουδιών. Τα άλλα αθλήματα τι τα έχεις; Μόνο για μπάσκετ ξέρεις να μιλάς; Ή εκεί έχεις μόνο μούτρα;Πολυαθλητικη την έκανες εσύ γιατί είσαι κουλης στο μπασκετ εκεί είναι τα γραπτά μένουν.....
Εμείς διαβάζουμε σδνα εσύ ποσταρεις ομως όλη την ώρα....Σαν τις γκομενιτσες που ασχολούνται με τον γκόμενο που τις κλανει κάνεις όλη την ώρα μέσα στα αρχιδια μας είσαι
έχεις κάποια στοιχεία για τον κύριο Παύλο ? έχει ακουστεί έστω σαν αντιπολίτευση κάτι ?
για βαρδινογιάννηδες καμία αντίρρηση , έχουν γραφτεί -ειπωθεί πολλά γιά τον παρασιτισμό τους ,
όμως δεν τους προσκυνάνε οι πράσινοι οπαδοί τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους
Εσείς με Στάζι-πρεζέμπορα ? πετάει ο γάιδαρος πετάει ,αμάσητο το σανό, μέχρι δήμαρχο εκλέξατε την κουραδομηχανή
![]()
Σαλιαζετε 10 μέρες τώρα και πάνω εκεί έγραψα για μπασκετ.Τι να μιλήσω μεταξύ μας για το άθλημα δεν σας βλέπουμε καν!Δεν μου λες μωρή πριγκίπισσα των λουλουδιών. Τα άλλα αθλήματα τι τα έχεις; Μόνο για μπάσκετ ξέρεις να μιλάς; Ή εκεί έχεις μόνο μούτρα;
Και θα συνεχίσω να σας ζαλίζω τα αρχίδια αν αυτό σε απασχολεί.
Ποια είναι τα υπόλοιπα?Σαλιαζετε 10 μέρες τώρα και πάνω εκεί έγραψα για μπασκετ.Τι να μιλήσω μεταξύ μας για το άθλημα δεν σας βλέπουμε καν!
Στα υπολοιπα αφού ρωτας στη μπαλα είμαστε ανύπαρκτοι 15 χρονια τωρα,στο πολο ανέκαθεν,στο μπασκετ είσαστε τα πουτανακια μας και στο βολλευ φετος μπηκε το σκουπόξυλο εκεί που ξέρεις.....Μεχρι εκεί γιατί με τα υπόλοιπα δεν ασχολείστε καν....
Τέλος αφού παραδέχεσαι ότι είσαι ζαλαρχιδας μου φτάνει έχεις αυτογνωσία εύγε!