123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.706
- Πόντοι
- 3.446
Κοινώς γίνεται η μάχη του κώλουσουφρομαχίες?![]()
Κοινώς γίνεται η μάχη του κώλουσουφρομαχίες?![]()
Ρε σεις είπα να κάνω ένα σχόλιο για τη φωτογραφία της κοπέλας που έκλεισα ραντεβού και ανυπομονώ να δω αύριο και πιάσατε να τσακωθείτε! Τι σας νοιάζει πόσα εκατοστά θέλει για να το νοιώσει και πρέπει να κάνουμε τέτοια σχόλια και να τσακωθούμε! Η κοπέλα προσφέρει μια υπηρεσία και ζητάει λεφτά για αυτή! Το αν θα το νιώσει το δικό σας, το δικό μου και του καθενός, αφήστε τα σχόλια και κλείστε κάνα ραντεβού να το διαπιστώσετε, να σας φύγει και η περιέργεια. Τα μειονεκτικά και τα υποτιμητικά σχόλια δεν καταλαβαίνω πως μπήκαν στο παιχνίδι.Κοινώς γίνεται η μάχη του κώλου
Αρχικά δεν τίθεται θέμα τσακωμού το ερμηνεύεις λάθος απλά κάνουμε χαβαλέ. Και 2ον δεν ξέρω για τους άλλους αλλά αν γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις κριτική μου για την κοπέλα. Οπότε τύπε τελείως άκυρο αυτό που είπες να κλείσουμε ραντεβού μαζί της διότι κάποιοι από εμάς την έχουμε δει και περάσαμε σούπερ μαζί της...Ρε σεις είπα να κάνω ένα σχόλιο για τη φωτογραφία της κοπέλας που έκλεισα ραντεβού και ανυπομονώ να δω αύριο και πιάσατε να τσακωθείτε! Τι σας νοιάζει πόσα εκατοστά θέλει για να το νοιώσει και πρέπει να κάνουμε τέτοια σχόλια και να τσακωθούμε! Η κοπέλα προσφέρει μια υπηρεσία και ζητάει λεφτά για αυτή! Το αν θα το νιώσει το δικό σας, το δικό μου και του καθενός, αφήστε τα σχόλια και κλείστε κάνα ραντεβού να το διαπιστώσετε, να σας φύγει και η περιέργεια. Τα μειονεκτικά και τα υποτιμητικά σχόλια δεν καταλαβαίνω πως μπήκαν στο παιχνίδι.
την εχουμε δει και την εχουμε ξανα δει και την εχουμε ματαξαναδει τυπε και εχω να πω οτι μουνι δε πηρα ποτε...Ρε σεις είπα να κάνω ένα σχόλιο για τη φωτογραφία της κοπέλας που έκλεισα ραντεβού και ανυπομονώ να δω αύριο και πιάσατε να τσακωθείτε! Τι σας νοιάζει πόσα εκατοστά θέλει για να το νοιώσει και πρέπει να κάνουμε τέτοια σχόλια και να τσακωθούμε! Η κοπέλα προσφέρει μια υπηρεσία και ζητάει λεφτά για αυτή! Το αν θα το νιώσει το δικό σας, το δικό μου και του καθενός, αφήστε τα σχόλια και κλείστε κάνα ραντεβού να το διαπιστώσετε, να σας φύγει και η περιέργεια. Τα μειονεκτικά και τα υποτιμητικά σχόλια δεν καταλαβαίνω πως μπήκαν στο παιχνίδι.
Αν φοράει βρακί τότε πάρτο!!την εχουμε δει και την εχουμε ξανα δει και την εχουμε ματαξαναδει τυπε και εχω να πω οτι μουνι δε πηρα ποτε...
την επομενη φορα ομως σκοπευω να της παρω το βρακι τιμης ενεκεν
Και πολύ καλά θα κάνεις. Για να σου μπω στο μάτι όμως εγώ θα της πάρω όλο το σετ μαζί μου. Ξεβράκωτη θα την αφήσω να γυρίσει...την εχουμε δει και την εχουμε ξανα δει και την εχουμε ματαξαναδει τυπε και εχω να πω οτι μουνι δε πηρα ποτε...
κορνιζα θα το κανω και θα το ανεβασω εδω μη πω θα το βαλω αβαταρ...Αν φοράει βρακί τότε πάρτο!!
Παρατηρητικος Ο φιλος...... Την Εχεις Μετρησει βλεπω !!!?? 'Η Παιζει να εισαι κι ο διαιτολογος της ???? χαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!ωπ απωλεια κιλων βλεπω??
σε φαγανε τα γυμναστηρια!!!
την εχω παρει τυπε, τοσο ωστε να μπορω να κοψω τις διαφορες με το ματι...Παρατηρητικος Ο φιλος...... Την Εχεις Μετρησει βλεπω !!!?? 'Η Παιζει να εισαι κι ο διαιτολογος της ???? χαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!
κορνιζα θα το κανω και θα το ανεβασω εδω μη πω θα το βαλω αβαταρ...
την εχω παρει τυπε, τοσο ωστε να μπορω να κοψω τις διαφορες με το ματι...
Η συλλογή των εσωρρούχων, που έχετε στο σπίτι σας, από ποιες είναι;;;Κατσε τωρα τυπε. Εισαι σιγουρος οτι εχεις παει με την Αριανα στον ξυπνιο σου; Ελα να σου πω ενα μυστικο.
Η Αριανα, αυτη που ανοιξε αυτο το νημα μωρε. ΔΕΝ φοράει βρακι. ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΒΡΑΚΙ. Το θεωρει περιττο εσωρουχο.
Μπα, μονο στον υπνο σου την εχεις δει τελικά.
Από διάφορες. Κανένα όμως δεν είναι της Αριάνας.Η συλλογή των εσωρρούχων, που έχετε στο σπίτι σας, από ποιες είναι;;;
Από διάφορες. Κανένα όμως δεν είναι της Αριάνας.![]()
Την έχω τιμήσει και μου το ανταπέδωσε με την εξυπηρέτησή της 3 φορές και παράπονο δεν έχω. Φτάνει. Ό,τι πήρα πήρα και ό,τι έδωσα, έδωσα. Το άθλημα είναι για την ποικιλία να πάρουν και να δώσουν κι α΄λλες. Δεν είναι όλες Αριάνες βέβαια, αλλά έτσι είναι του πουτανιάρη το πιάτο... σαν του ψαρά.Θα πάρεις και από αυτή κάποια στιγμή
ριξε μια παχια και τραβα στο νημα για τα οπαδικα τυπε, που ηρθες να σπαμμαρεις και εδω περα, γιατι δε ξερεις να λυνεις ποτε διαφορες, χωρις να βρεθεις σε καδο σκουπιδιων στο τελος...Κατσε τωρα τυπε. Εισαι σιγουρος οτι εχεις παει με την Αριανα στον ξυπνιο σου; Ελα να σου πω ενα μυστικο.
Η Αριανα, αυτη που ανοιξε αυτο το νημα μωρε. ΔΕΝ φοράει βρακι. ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΒΡΑΚΙ. Το θεωρει περιττο εσωρουχο.
Μπα, μονο στον υπνο σου την εχεις δει τελικά.
Δεν υπαρχει αυτος ο κωλοςαποκλειστικο! δειτε το ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ![]()
Δεν υπαρχει αυτος ο κωλος![]()