Το ωραιο το θαυμαζουμε![]()
Πάντα
Το ωραιο το θαυμαζουμε![]()
Έστειλα μόλις!!Δεν βρήκα κάπου κάποιο μήνυμα αγαπητέ ή μπορεί και αγαπητή έτσι όπως έχεις το όνομα…
Ξανά στείλε!!!
την προηγουμενη σελιδα την ειδες και δεν το βρηκες δηλαδη?Καλησπέρα Αριάνα. το τηλέφωνο σου που μπορώ να το βρω...

τύπε προσπαθει να κρατήσει το ίδιο mouse δυο δεκαετίες και έχει μειώσει τα αριστερά κλικς στα απολύτως αναγκαίατην προηγουμενη σελιδα την ειδες και δεν το βρηκες δηλαδη?
![]()

Πωπω είδα τη φωτογραφία και έστειλα για ραντεβού. Δεν ξέρεις αν θες να γλείψεις η να γαμησεις. Τι πάτος είναι αυτός!Εφθασεεεεεεεεε
![]()
Ανοιχτή κολοτρυπα. Μπαίνεις εύκολα μέσα και και γαμας ενώ κρατιέται κρεμασμένος από τα κολομαγουμα . Τα μαγκωνεις άγρια και καρφώνεις με δύναμη μέχρι να σου βγει η γλωσσαΠωπω είδα τη φωτογραφία και έστειλα για ραντεβού. Δεν ξέρεις αν θες να γλείψεις η να γαμησεις. Τι πάτος είναι αυτός!
Αμα δεν τον έχεις από 20 και πάνω δεν νομίζω ότι αισθάνεται κάτι , σαν να βάζεις καλαμάκι του φραπέ θα είναι γι’αυτηνΑνοιχτή κολοτρυπα. Μπαίνεις εύκολα μέσα και και γαμας ενώ κρατιέται κρεμασμένος από τα κολομαγουμα . Τα μαγκωνεις άγρια και καρφώνεις με δύναμη μέχρι να σου βγει η γλωσσα
ξεκινα να δινεις και εσυ και θα δουμε τι θα αισθανεσαι ωστε να απαντησεις εμπειρικα! δηλαδη οποια γυναικα γεννησει μαλλον πρεπει να βαζει κανα κορμο δενδρου μεσα και οχι λουκανικα φρανκφουρτης!!!Αμα δεν τον έχεις από 20 και πάνω δεν νομίζω ότι αισθάνεται κάτι , σαν να βάζεις καλαμάκι του φραπέ θα είναι γι’αυτην
Εσύ μάλλον τον τρως και μιλάς από εμπειρίαξεκινα να δινεις και εσυ και θα δουμε τι θα αισθανεσαι ωστε να απαντησεις εμπειρικα! δηλαδη οποια γυναικα γεννησει μαλλον πρεπει να βαζει κανα κορμο δενδρου μεσα και οχι λουκανικα φρανκφουρτης!!!
εσυ τυπε "υπεθεσες" τι αισθανεται και εκανες και βυθοσκοπηση κιολας!!! οποτε ασε τις υποθεσεις για μενα και το κοριτσι και πανε δοκιμασε για να σου φυγει η φαγουρα... μη τα εχεις μονο στην καλπαζουσα φαντασια σου...Εσύ μάλλον τον τρως και μιλάς από εμπειρία
Και εσύ σαν ειδικός δικηγόρος την κωλοτρυπιδας έσπευσες να πεις την μαλάκια σου , νουμεροεσυ τυπε "υπεθεσες" τι αισθανεται και εκανες και βυθοσκοπηση κιολας!!! οποτε ασε τις υποθεσεις για μενα και το κοριτσι και πανε δοκιμασε για να σου φυγει η φαγουρα... μη τα εχεις μονο στην καλπαζουσα φαντασια σου...

Κοινώς γίνεται η μάχη του κώλουσουφρομαχίες?![]()
Ρε σεις είπα να κάνω ένα σχόλιο για τη φωτογραφία της κοπέλας που έκλεισα ραντεβού και ανυπομονώ να δω αύριο και πιάσατε να τσακωθείτε! Τι σας νοιάζει πόσα εκατοστά θέλει για να το νοιώσει και πρέπει να κάνουμε τέτοια σχόλια και να τσακωθούμε! Η κοπέλα προσφέρει μια υπηρεσία και ζητάει λεφτά για αυτή! Το αν θα το νιώσει το δικό σας, το δικό μου και του καθενός, αφήστε τα σχόλια και κλείστε κάνα ραντεβού να το διαπιστώσετε, να σας φύγει και η περιέργεια. Τα μειονεκτικά και τα υποτιμητικά σχόλια δεν καταλαβαίνω πως μπήκαν στο παιχνίδι.Κοινώς γίνεται η μάχη του κώλου
Αρχικά δεν τίθεται θέμα τσακωμού το ερμηνεύεις λάθος απλά κάνουμε χαβαλέ. Και 2ον δεν ξέρω για τους άλλους αλλά αν γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις κριτική μου για την κοπέλα. Οπότε τύπε τελείως άκυρο αυτό που είπες να κλείσουμε ραντεβού μαζί της διότι κάποιοι από εμάς την έχουμε δει και περάσαμε σούπερ μαζί της...Ρε σεις είπα να κάνω ένα σχόλιο για τη φωτογραφία της κοπέλας που έκλεισα ραντεβού και ανυπομονώ να δω αύριο και πιάσατε να τσακωθείτε! Τι σας νοιάζει πόσα εκατοστά θέλει για να το νοιώσει και πρέπει να κάνουμε τέτοια σχόλια και να τσακωθούμε! Η κοπέλα προσφέρει μια υπηρεσία και ζητάει λεφτά για αυτή! Το αν θα το νιώσει το δικό σας, το δικό μου και του καθενός, αφήστε τα σχόλια και κλείστε κάνα ραντεβού να το διαπιστώσετε, να σας φύγει και η περιέργεια. Τα μειονεκτικά και τα υποτιμητικά σχόλια δεν καταλαβαίνω πως μπήκαν στο παιχνίδι.
την εχουμε δει και την εχουμε ξανα δει και την εχουμε ματαξαναδει τυπε και εχω να πω οτι μουνι δε πηρα ποτε...Ρε σεις είπα να κάνω ένα σχόλιο για τη φωτογραφία της κοπέλας που έκλεισα ραντεβού και ανυπομονώ να δω αύριο και πιάσατε να τσακωθείτε! Τι σας νοιάζει πόσα εκατοστά θέλει για να το νοιώσει και πρέπει να κάνουμε τέτοια σχόλια και να τσακωθούμε! Η κοπέλα προσφέρει μια υπηρεσία και ζητάει λεφτά για αυτή! Το αν θα το νιώσει το δικό σας, το δικό μου και του καθενός, αφήστε τα σχόλια και κλείστε κάνα ραντεβού να το διαπιστώσετε, να σας φύγει και η περιέργεια. Τα μειονεκτικά και τα υποτιμητικά σχόλια δεν καταλαβαίνω πως μπήκαν στο παιχνίδι.
Αν φοράει βρακί τότε πάρτο!!την εχουμε δει και την εχουμε ξανα δει και την εχουμε ματαξαναδει τυπε και εχω να πω οτι μουνι δε πηρα ποτε...
την επομενη φορα ομως σκοπευω να της παρω το βρακι τιμης ενεκεν