Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.472
Πόντοι
28.246
«Θρύλε, από τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα με κάνατε να νιώσω σαν ένας από τους δικούς σας. Καθώς γνωριζόμασταν καλύτερα, μου δείξατε πώς είναι η αληθινή αγάπη και το πάθος για την ομάδα σας.

Η άνευ όρων υποστήριξη όπου κι αν πήγαμε, στις νίκες αλλά κυρίως στις ήττες, με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι για πρώτη φορά στην καριέρα μου ένιωσα πραγματικά ότι έπαιζα για κάτι μεγαλύτερο από μένα.

Αποτύχαμε στον τελικό στόχο και γι’ αυτό λυπάμαι ειλικρινά. Λένε ότι η μόνη αληθινή αποτυχία είναι όταν σταματάς να προσπαθείς.

Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά ξέρω ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη σεζόν. Ευχαριστώ
».

474107692_1141378860693429_4616410112660808264_n.jpg

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.855
Πόντοι
1.756
«Θρύλε, από τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα με κάνατε να νιώσω σαν ένας από τους δικούς σας. Καθώς γνωριζόμασταν καλύτερα, μου δείξατε πώς είναι η αληθινή αγάπη και το πάθος για την ομάδα σας.

Η άνευ όρων υποστήριξη όπου κι αν πήγαμε, στις νίκες αλλά κυρίως στις ήττες, με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι για πρώτη φορά στην καριέρα μου ένιωσα πραγματικά ότι έπαιζα για κάτι μεγαλύτερο από μένα.

Αποτύχαμε στον τελικό στόχο και γι’ αυτό λυπάμαι ειλικρινά. Λένε ότι η μόνη αληθινή αποτυχία είναι όταν σταματάς να προσπαθείς.

Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά ξέρω ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη σεζόν. Ευχαριστώ
».

474107692_1141378860693429_4616410112660808264_n.jpg
Μένει και του χρόνου??

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.956
Πόντοι
6.756

Μιλουτίνοβ: Αυτό είναι το τρελό ποσό 7 εκατομμύρια που έδωσαν οι Αγγελόπουλοι για να κρατήσουν τον Σέρβο έως το 2028 στον Ολυμπιακό.:wanker::alivedick::2on1:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.423
Πόντοι
3.556
Ήρθε ο ξένος , Μιλουτινοφ και φέρθηκε πιο αντρίκια και γαυρικα από την πουτανα τον Σλουκα που και τον αναδείξαμε και του βοηθήσαμε την καριέρα αργοτερα

Με τέτοια φάτσα ο Σλούκας , πιο πολύ παραπέμπει στους τύπους που κάθονται σε πολυθρόνα ξενοδοχείου και βλέπουν να τους μαγαρίζουν τη γυναίκα

Manchester Dimi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2025
Like
322
Πόντοι
21
παντα το πιστευα οτι δεν θα πηγαινε στον ψυχοπαθη.ο ανθρωπος μπορει να κοιταει τα λεφτα,αλλα πανω απο ολα μετραει&η καρδια&ψυχη του καθενος!!κατα,τα,αλλα,αυτος του διπλασιασε τα λεφτα&τωρα λεει,παρτους,τα διπλα!!συνεννοηση κουφετο!!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.423
Πόντοι
3.556
παντα το πιστευα οτι δεν θα πηγαινε στον ψυχοπαθη.ο ανθρωπος μπορει να κοιταει τα λεφτα,αλλα πανω απο ολα μετραει&η καρδια&ψυχη του καθενος!!κατα,τα,αλλα,αυτος του διπλασιασε τα λεφτα&τωρα λεει,παρτους,τα διπλα!!συνεννοηση κουφετο!!
Σαν γκομενα που την παράτησαν αφού την κακογαμησαν και λέει , «ούτε εγώ σε ήθελα»

Γενικά ο γιανακοπουλος είναι ένας γυναικωτός νεόπλουτος, φαίνεται και από τα βίντεο που ανεβάζει με το Δεσποινάκι η οποία στη μούρη έχει πιο πολύ μπογιά από νεόδμητο που το πέρασαν χερι Αλβανοί μαστοροι

Manchester Dimi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2025
Like
322
Πόντοι
21
Σαν γκομενα που την παράτησαν αφού την κακογαμησαν και λέει , «ούτε εγώ σε ήθελα»

Γενικά ο γιανακοπουλος είναι ένας γυναικωτός νεόπλουτος, φαίνεται και από τα βίντεο που ανεβάζει με το Δεσποινάκι η οποία στη μούρη έχει πιο πολύ μπογιά από νεόδμητο που το πέρασαν χερι Αλβανοί μαστοροι
αυτος ο ανθρωπος αν ανοιξει το στομα του,η μαλακια θα πει η θα χασμουρηθει!!νομιζει οτι ουτος ειναι ο γαμαω!!!ολα εδω πληρωνονται!!τα ιδια ελεγε περσι για το βεζενκοφ!!!

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
63.069
Πόντοι
36.036
Επειδή όχι μόνο στον επαγγελματικό αθλητισμό αλλά και στη ζωή την ίδια, το χρήμα δεν καθορίζει τα πάντα...
Καλημέρα σας.
Nikola Milutinov.jpg

Είναι μεγάλο πράγμα φίλε σε ένα κόσμο γεμάτο Σλούκες να είσαι Μιλουτίνοφ :coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.885
Πόντοι
10.656
Η ανανεωση Μιλου δεν ειναι λογος για τρελα πανηγυρια, επικοινωνιακη "νικη" για εμας που δεν βλεπουμε εναν ακομη Σλουκα, και οικονομικη "ηττα" γιατι μπορουσαμε ανετα να εχουμε ξεμπερδεψει με αυτο το θεμα καιρο πριν χωρις δραματα. Κατα τα αλλα, στο πουτσο μας κιολας, οι βαζελοι κανουν λες και θα τον πληρωσουμε εμεις οι οπαδοι απτην τσεπη μας :confused:

Συνεχιζουμε :coffee:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.423
Πόντοι
3.556
αυτος ο ανθρωπος αν ανοιξει το στομα του,η μαλακια θα πει η θα χασμουρηθει!!νομιζει οτι ουτος ειναι ο γαμαω!!!ολα εδω πληρωνονται!!τα ιδια ελεγε περσι για το βεζενκοφ!!!
Αν δεν είχε κληρονομήσει τα λεφτά του , θα ήταν έξω από τον ΟΚΑΝΑ

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.472
Πόντοι
28.246

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.425
Πόντοι
1.336
Ήρθε ο ξένος , Μιλουτινοφ και φέρθηκε πιο αντρίκια και γαυρικα από την πουτανα τον Σλουκα που και τον αναδείξαμε και του βοηθήσαμε την καριέρα αργοτερα

Με τέτοια φάτσα ο Σλούκας , πιο πολύ παραπέμπει στους τύπους που κάθονται σε πολυθρόνα ξενοδοχείου και βλέπουν να τους μαγαρίζουν τη γυναίκα
Ακριβώς αυτό ο Μιλου σεβάστηκε τα 7 χρόνια που είναι στην ομάδα είπε ότι θα μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό και ότι δεν θα πάει εύκολα στον βαζελο. Έμεινε για την ομάδα, τους συμπαίκτες που έχουν γίνει παρεα και τα χρήματα αφού το έδωσαν ένα πολύ καλό συμβόλαιο.
Ο Σλούκας από μικρος ήταν ένα κομπλεξικος που ήθελε ντε και καλά να τον θεωρούν όλοι τον καλύτερο και δεν είναι τυχαίο ότι Ίβκοβιτς, Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας ποτέ δεν τον είχαν βασικό.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.911
Πόντοι
46.423
Μάγκας ο Μιλουτίνοφ.

Εν τω μεταξύ στα 2 τελευταία παιχνίδια υπήρξε καθοριστικός.

Συγχαρητήρια στα αδέλφια που τον κράτησαν και τον ίδιον που επέλεξε να συνεχίσει στην ομάδα μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom