Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.702
- Πόντοι
- 3.236
Λογικό, τύπεΕγώ πάντως μια φορά έγλυψα σκατα γκόμενας απτο δάχτυλο μου, αφού της το είχα βάλει στη κωλαρα της, και δεν έπαθα κάτι
Λογικό, τύπεΕγώ πάντως μια φορά έγλυψα σκατα γκόμενας απτο δάχτυλο μου, αφού της το είχα βάλει στη κωλαρα της, και δεν έπαθα κάτι
Έχει πάει στο δίπλα ακριβώς.αρχες Μαίου τόν περασμένο μήνα που ήμουν Αθήνα και την επισκέφθηκα είχε και σημείωμα στην πόρτα.αριθμο δεν θυμάμαι να σου πωΚαλησπέρα σε όλους
Γνωριζει κάποιος τι εγινε με το Τροφωνιου 13 κάτω που ήταν η θεία Ολγα;έχω καιρό να κατέβω και σήμερα ήταν κλειστο
και Ρακέλ - Φακέλ, ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει Ρεμουνδου-Αγ.Πέτρουαχ Πατρίτσιααα λείπεις!![]()
![]()
Αυτή μάλλον έχει πάει για ρεκτιφιέ, θα αργήσει λίγο να επιστρέψει.Ναόμι απούσα...
Δεκαετία 70 Ιεροσολύμων 16 το ημιυπόγειο το είχε η Καίτη που το δούλευε κιόλας...κορμάρα και καλό παιδί...και Μοσχονησίων και Αγ. Μελετίου στο υπόγειο (τωρα το έχει πάρει ο Κυρήκος το κομμωτήριο) εμφανίστηκε κάποια στιγμή η (νομίζω) Σόνια, κορμάρα και έκφυλο πρόσωπο που ήταν απο τις πρώτες που άφηνε γλυφομούνι, για την ακρίβεια sitface, σε ξάπλωνε και το έφερνε στο στόμα σου, τρελά πράγματα για την εποχή !!!! είχε πέσει σύρμα και γινότανε χαμός ... βρε τι θυμηθήκαμε...Περγάμου κ Ρεμούνδου ήταν το σπιτάκι που έγινε παιδικός σταθμός.
Στο σπιτάκι Ιεροσολύμων 16 ήταν η Λάουρα, Μόνικα κ Τζούλια. Προσεχώς στις πορνοαναμνήσεις...
Μπράβο για τη συνεισφορά
Ωραίος!Δεκαετία 70 Ιεροσολύμων 16 το ημιυπόγειο το είχε η Καίτη που το δούλευε κιόλας...κορμάρα και καλό παιδί...και Μοσχονησίων και Αγ. Μελετίου στο υπόγειο (τωρα το έχει πάρει ο Κυρήκος το κομμωτήριο) εμφανίστηκε κάποια στιγμή η (νομίζω) Σόνια, κορμάρα και έκφυλο πρόσωπο που ήταν απο τις πρώτες που άφηνε γλυφομούνι, για την ακρίβεια sitface, σε ξάπλωνε και το έφερνε στο στόμα σου, τρελά πράγματα για την εποχή !!!! είχε πέσει σύρμα και γινότανε χαμός ... βρε τι θυμηθήκαμε...
Ναι, ήταν καιρό εκείΣτο Ιεροσολύμων δούλευε και η Βέρα, λίγο καιρό πριν κλείσει. Θα ήταν τότε κοντά στα 45++. Την θυμάται κανείς;
Ωραία μιλφάρα, Ελληνίδα, καστανόξανθη και καλ΄΄ός χαρακτήρας.Ναι, ήταν καιρό εκεί
Βανέσσα ναι, Βάνα όχι...Ωραία μιλφάρα, Ελληνίδα, καστανόξανθη και καλ΄΄ός χαρακτήρας.
Επίσης θυμάται κανείς την Βάνα που δούλευε Χωματιανού στον όροφο; Έμοιαζε κάπως στην Βίνα Ασίκη.
και εθεάθησαν...

Υπο αλλες συνθηκες θα βουταγα γλωσσα μεσα στις τρυπες, αλλα συγκρατηθηκα και αρκεστηκα σε φιλια και δαγκωματα στην γυρω περιοχη. Η ιδια εφερνε την μουναρα της ολο και πιο κοντα να μου την ταισει, αλλα εγω εκει, βραχος.
Το ΣΚ που πέρασε, ο τσάτσος της πρωινής βάρδιας με ενημέρωσε πως η Μπέλλα λείπει διακοπές και θα γυρίσει κατά την μέση του Αυγούστου.Δεδομενου οτι στην πρωτη βαρδια δουλευει (συνηθως) η Μπελα η ετερη μουνιτσα, προσωπικα, θα εβαζα τον οικο πολυ ψηλα στην ιεραρχια του δεκαρικου, στο θεμα εμφανισης των κορασιδων. Ισως προσπαθησω να πετυχω την αλλαγη βαρδιας και να τις παρω παρτουζα, βασικα με ενα εικοσαρικο να γαμησεις αυτες τις δυο, το λες και ληστεια.
Στο Ιάσωνος 1Β τι ώρα ξεκινά η Σοφία;
και ποια ήταν στη θέση της Μπέλας φίλε?Το ΣΚ που πέρασε, ο τσάτσος της πρωινής βάρδιας με ενημέρωσε πως η Μπέλλα λείπει διακοπές και θα γυρίσει κατά την μέση του Αυγούστου.
Μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως, αν θες επιβεβαίωσε το και ο ίδιος
Δεν συγκράτησα όνομα. Καστανομάλλα με ελαφρές μπούκλες, λίγο πιο πάνω από το στήθοςκαι ποια ήταν στη θέση της Μπέλας φίλε?