Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 150 άτομα (12 μέλη και 138 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.097
Πόντοι
35.948
Δεκαετία 70 Ιεροσολύμων 16 το ημιυπόγειο το είχε η Καίτη που το δούλευε κιόλας...κορμάρα και καλό παιδί...και Μοσχονησίων και Αγ. Μελετίου στο υπόγειο (τωρα το έχει πάρει ο Κυρήκος το κομμωτήριο) εμφανίστηκε κάποια στιγμή η (νομίζω) Σόνια, κορμάρα και έκφυλο πρόσωπο που ήταν απο τις πρώτες που άφηνε γλυφομούνι, για την ακρίβεια sitface, σε ξάπλωνε και το έφερνε στο στόμα σου, τρελά πράγματα για την εποχή !!!! είχε πέσει σύρμα και γινότανε χαμός ... βρε τι θυμηθήκαμε...
Ωραίος!:thumbsup:
Και στα δύο αυτά σπιτάκια έχω περάσει....βέβαια τέλη δεκαετίας '90 εγώ.
Θα μπούνε προσεχώς στις πορνοαναμνήσεις!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.097
Πόντοι
35.948

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
431
Πόντοι
21

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.097
Πόντοι
35.948
Ωραία μιλφάρα, Ελληνίδα, καστανόξανθη και καλ΄΄ός χαρακτήρας.
Επίσης θυμάται κανείς την Βάνα που δούλευε Χωματιανού στον όροφο; Έμοιαζε κάπως στην Βίνα Ασίκη.
Βανέσσα ναι, Βάνα όχι...
Δεν ξέρω αν λέμε την ίδια.
Γύρω στο 2007-2008

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Ενα σύντομο πέρασμα Αγκύρας 12 Αναστασία
Αγκύρας 9 Ήρα και Όλγα
Φυλής 84 Α Κάτια και Τζούλια
Φυλής 86Β Βίκυ
Φυλής 59 Βάνα και άλλη μια κοντή δεν θυμάμαι όνομα
Φυλής 65 όροφος Χριστίνα "Τσέχα "
Ισόγειο Κορίνα
Φυλής 69 Συλβια και άλλη μία δεν θυμάμαι όνομα
Κολωνού 11 Ζάνα
Ιάσονος 1Α Μαρίνα
Ιάσονος 1Β αριστερό Αλεξάνδρα
Ιάσονος 1Γ Λάρα
Ιάσονος 31 Ελένη
Ιάσονος 20Γ Νικόλ λατίνα

Nikos Katsaros

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
102
Πόντοι
0
20250609_162355.jpg

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Βόλτα στη θερμή Βικτώρια, όπου δεν έχει μείνει ίχνος σοκολάτας :sad2: και εθεάθησαν...

Φ59ΙΣ Σοφία κωλαρού λατίνα, Άννα καυλάκι μπιμπελό με γαμάτο κωλί (και πηγαδομούνα)
Φ59ΟΡ Ελληνίδα ψηλή με πολλά τατουάζ, νομίζω Μαρία, ωραίο μιλφοκορμί, μέτριο πρόσωπο..
Φ61 μια λατίνα με ψεύτικα πιασίματα, μέτριο..
Φ65Α Κορίνα αδύνατο μοντελέ με τατουάζ και καύλα μικρά βυζάκια
Φ65Β Χριστίνα "Τσέχα"
Φ66Α κλειστό
Φ66Δ Νίκη Ρωσίδα μόνη της, γεμάτη, ατσούμπαλη, με βυζάρες
Φ74Α Άννα γνωστή αδύνατη..
Φ84Α Ράνια ουΡάνια...
Φ84Β κλειστό με σβηστά φώτα και ανοιχτή πόρτα..
Φ86Α Μαρία Τσεχαλβανή και Άννα με ωραία βυζάκια, αδύνατη με ελάχιστες καμπύλες και όμορφη (για τα μέρη)
Φ86Β Κατερίνα και Νέλλη, μιλφογκιλφάρες.. (δεν εμπ1)
Φ67 Έλλη κορμάρα, μοντέλο...
Φ69Α ανοιχτό..
Φ69Β Βίκυ μέτριο ρωσσόφωνο
Φ71Α Σανέλ και άλλη μια γνωστή λατίνα, σχετικά καλές....
Φ71Β (αναμονάδικο) ως συνήθως μπαίνεις, περιμένεις, εξαντλείς Υπομονή, και φεύγεις! :knuppel::headbang:

Φιλ11Α Ναόμι λείπει, έχει δύο άλλες γνωστές..
Φιλ11Β δύο επίσης γνωστές, δε συγκράτησα ονόματα..

Φωκ7 υπόγα κλειστό
Φωκ7Β Ηλέκτρα
Φωκ13Α κλειστό
Φωκ13Β Κατερίνα πετίτ λατίνα με ψεύτικο βυζάκι και χαμόγελο..
Φωκ17Α Μιχαέλα με βυζούμπες
Φωκ17Β Μαρίνα καλό κορμί, λογικά Ρωσικής σχολής..
Φωκ19 ψηλή καλλίγραμμη
Φωκ25Α Σανέλ καινούρια λατίνα, ψηλή με καμπύλες, ωραίο δέρμα, τατουάζ, κωλάρα χωρις κυτταρίτιδα, και ψεύτικα βυζιά, ωραιο..
Φωκ25Β Β ανοιχτό..
Φωκ27Α Ελένη
Φωκ27Γ (πάνω, σκάλες) ο γνωστός ασπρομάλλης τσάτσος από Φ86Α έχει μια νέα λατίνα, νορμάλ πράγματα, και "θα έχει άλλες δύο μετά τις 20:00"..
Έφυγαν, και ήρθε η γνωστή τσα, και η Ταλία, που τιμήθηκε δεόντως! Θα ανέβει κριτική αργότερα..
Φωτογραφία απ' το πορνοδωμάτιο..
20250610_201922.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.582
Πόντοι
10.656
Επισκεφθηκα προσφατα την γνωστη Νταρια του Κ30α μπουντρουμι, δευτερη βαρδια, και ενω ενιωσα μια αυρα φολας να με διακατεχει, βλεποντας το σαλονι να αδειαζει και σαλιαριζοντας λιγο μαζι της πισω απο τα καγκελα σαν φυλακισμενος, αποφασισα να περασω, γνωριζοντας οτι θα λαβω απλουστατο προγραμμα. Αναμφισβητητα κορμαρα η κοπελα, προσωπο περι ορεξεως.

Γενικοτερα η εμπειρια ηταν ακρως θετικη, μικρη παραφωνια οτι η ιδια μιλαει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, αλλα η τσατσα κοιμαται ορθια και δεν βαραει πορτες, οποτε δεν τρεχει θεμα χρονου, εκατσα περιπου ενα τεταρτο συνολο. Αφου τελειωσε η λογοδιαρροια, ξεκινησε μια μετρια πιπα, αλλα πρωτη εκπληξη ηταν οτι βουτηξε τη μουρη της στα αρχιδια μου και τα μουλιασε :rockon:
Μπετοβεργα ηδη ο πουτσος μου, και εκει που λες οτι ολα πανε εξαιρετικα, κανει κινηση απο μονη της και μου φερνει το μουνι 69 :rockon: Υπο αλλες συνθηκες θα βουταγα γλωσσα μεσα στις τρυπες, αλλα συγκρατηθηκα και αρκεστηκα σε φιλια και δαγκωματα στην γυρω περιοχη. Η ιδια εφερνε την μουναρα της ολο και πιο κοντα να μου την ταισει, αλλα εγω εκει, βραχος.

Αφου περασαν αρκετα λεπτα ετσι, το πηρα αποφαση και την εβαλα στα τεσσερα να την γαμησω με δυναμη, οπως και εγινε. Αφου τελειωσα, εκεινη συνεχισε να μιλαει μονη της, καποια στιγμη εφυγε, ντυθηκα κι εγω και πηρα πουλο. Εξαιρετικη συνεδρια, επαναληφθηκε την επομενη μερα με εξτρα ρομαντισμο και παθος :uzi:

Δεδομενου οτι στην πρωτη βαρδια δουλευει (συνηθως) η Μπελα η ετερη μουνιτσα, προσωπικα, θα εβαζα τον οικο πολυ ψηλα στην ιεραρχια του δεκαρικου, στο θεμα εμφανισης των κορασιδων. Ισως προσπαθησω να πετυχω την αλλαγη βαρδιας και να τις παρω παρτουζα, βασικα με ενα εικοσαρικο να γαμησεις αυτες τις δυο, το λες και ληστεια.

Καλα γαμησια

Μηδενικός Παράγοντας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
527
Πόντοι
300
Δεδομενου οτι στην πρωτη βαρδια δουλευει (συνηθως) η Μπελα η ετερη μουνιτσα, προσωπικα, θα εβαζα τον οικο πολυ ψηλα στην ιεραρχια του δεκαρικου, στο θεμα εμφανισης των κορασιδων. Ισως προσπαθησω να πετυχω την αλλαγη βαρδιας και να τις παρω παρτουζα, βασικα με ενα εικοσαρικο να γαμησεις αυτες τις δυο, το λες και ληστεια.
Το ΣΚ που πέρασε, ο τσάτσος της πρωινής βάρδιας με ενημέρωσε πως η Μπέλλα λείπει διακοπές και θα γυρίσει κατά την μέση του Αυγούστου.
Μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως, αν θες επιβεβαίωσε το και ο ίδιος

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
135
Πόντοι
1
Στο Ιάσωνος 1Β τι ώρα ξεκινά η Σοφία;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Το ΣΚ που πέρασε, ο τσάτσος της πρωινής βάρδιας με ενημέρωσε πως η Μπέλλα λείπει διακοπές και θα γυρίσει κατά την μέση του Αυγούστου.
Μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως, αν θες επιβεβαίωσε το και ο ίδιος
και ποια ήταν στη θέση της Μπέλας φίλε?

Μηδενικός Παράγοντας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
527
Πόντοι
300
και ποια ήταν στη θέση της Μπέλας φίλε?
Δεν συγκράτησα όνομα. Καστανομάλλα με ελαφρές μπούκλες, λίγο πιο πάνω από το στήθος
Μέτριου αναστήματος, μέτριο σε μέγεθος στήθος και τατουάζ στη κοιλιά (αστερια;) αν θυμάμαι καλά

Red_Dragen

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
0
Συναγωνισταί, κορασίδα ονόματι Τζανίνα, Φωκαίας 25, γνωρίζουμε πότε εθεάθει τελευταία ή πότε έρχεται ?

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.071
Πόντοι
4.821
Συναγωνισταί, κορασίδα ονόματι Τζανίνα, Φωκαίας 25, γνωρίζουμε πότε εθεάθει τελευταία ή πότε έρχεται ?
Μου είπε η Σάρα την Δευτέρα θα δούλευε Τρίτη αλλά δεν πέρασα από εκεί και σήμερα

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
721
Πόντοι
360
Βόλτα στη θερμή Βικτώρια, όπου δεν έχει μείνει ίχνος σοκολάτας :sad2: και εθεάθησαν...

Φ59ΙΣ Σοφία κωλαρού λατίνα, Άννα καυλάκι μπιμπελό με γαμάτο κωλί (και πηγαδομούνα)
Φ59ΟΡ Ελληνίδα ψηλή με πολλά τατουάζ, νομίζω Μαρία, ωραίο μιλφοκορμί, μέτριο πρόσωπο..
Φ61 μια λατίνα με ψεύτικα πιασίματα, μέτριο..
Φ65Α Κορίνα αδύνατο μοντελέ με τατουάζ και καύλα μικρά βυζάκια
Φ65Β Χριστίνα "Τσέχα"
Φ66Α κλειστό
Φ66Δ Νίκη Ρωσίδα μόνη της, γεμάτη, ατσούμπαλη, με βυζάρες
Φ74Α Άννα γνωστή αδύνατη..
Φ84Α Ράνια ουΡάνια...
Φ84Β κλειστό με σβηστά φώτα και ανοιχτή πόρτα..
Φ86Α Μαρία Τσεχαλβανή και Άννα με ωραία βυζάκια, αδύνατη με ελάχιστες καμπύλες και όμορφη (για τα μέρη)
Φ86Β Κατερίνα και Νέλλη, μιλφογκιλφάρες.. (δεν εμπ1)
Φ67 Έλλη κορμάρα, μοντέλο...
Φ69Α ανοιχτό..
Φ69Β Βίκυ μέτριο ρωσσόφωνο
Φ71Α Σανέλ και άλλη μια γνωστή λατίνα, σχετικά καλές....
Φ71Β (αναμονάδικο) ως συνήθως μπαίνεις, περιμένεις, εξαντλείς Υπομονή, και φεύγεις! :knuppel::headbang:

Φιλ11Α Ναόμι λείπει, έχει δύο άλλες γνωστές..
Φιλ11Β δύο επίσης γνωστές, δε συγκράτησα ονόματα..

Φωκ7 υπόγα κλειστό
Φωκ7Β Ηλέκτρα
Φωκ13Α κλειστό
Φωκ13Β Κατερίνα πετίτ λατίνα με ψεύτικο βυζάκι και χαμόγελο..
Φωκ17Α Μιχαέλα με βυζούμπες
Φωκ17Β Μαρίνα καλό κορμί, λογικά Ρωσικής σχολής..
Φωκ19 ψηλή καλλίγραμμη
Φωκ25Α Σανέλ καινούρια λατίνα, ψηλή με καμπύλες, ωραίο δέρμα, τατουάζ, κωλάρα χωρις κυτταρίτιδα, και ψεύτικα βυζιά, ωραιο..
Φωκ25Β Β ανοιχτό..
Φωκ27Α Ελένη
Φωκ27Γ (πάνω, σκάλες) ο γνωστός ασπρομάλλης τσάτσος από Φ86Α έχει μια νέα λατίνα, νορμάλ πράγματα, και "θα έχει άλλες δύο μετά τις 20:00"..
Έφυγαν, και ήρθε η γνωστή τσα, και η Ταλία, που τιμήθηκε δεόντως! Θα ανέβει κριτική αργότερα..
Φωτογραφία απ' το πορνοδωμάτιο..
20250610_201922.jpg
Από όσο θυμάμαι ο Μπιγκ Φουτ της Φυλής με τις μεγάλες ζαρες από Φ65 δουλεύει Τετάρτη έως Κυριακή απογευματινή βάρδια ....Τουλάχιστον έτσι με είχε ενημερώσει αλλα πλέον δεν τηρεί ούτε αυτό το πρόγραμμα και κάνει guest εμφανισεις οπότε κατσει. Κρίμα .... Τώρα η Μπετυ Μπεκυ η άλλη σοκολάτα του οικου από όσο θυμάμαι δουλεύει συνήθως απογευματινές βάρδιες αλλά δεν θυμάμαι τις ακριβείς μέρες . Κατέβηκα και εγώ σήμερα μετά από μάθημα για να βρω καμία σοκολάτα αλλά τζιφος...

Elites

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2021
Like
74
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά, καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ενημερώνουν!!! Κατά δεύτερον, ούτε στις βόλτες ούτε στις ενημερώσεις την έχω ξαναπετύχει, ναταλια μελαχρινή Ρωσία από Λ71-ΣΠ, ξέρει κανείς αν δουλεύει και που;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom