Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 328 άτομα (27 μέλη και 301 επισκέπτες)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.570
Πόντοι
1.326
Αυτή τη στιγμή στη Φώκαιας τα δύο βρωμοπουτανα μαζί, η Σάρα και η Τζανίνα. Θα περάσει καλά οποίος γουστάρει τέτοια τσολια και τις πάρει τρίο.

Εμένα δεν ξέρω γιατί αλλά με καυλώνει αφάνταστα η κοιμισμένη η Ηλέκτρα.

Πιο μετά ίσως γράψω και τίποτα άλλο.

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.702
Πόντοι
3.236
Εμένα δεν ξέρω γιατί αλλά με καυλώνει αφάνταστα η κοιμισμένη η Ηλέκτρα.
Ωραίο αυτό το κοιμισμένο, σε παραπέμπει σε ιδιαίτερες καταστάσεις αλλά είναι ξενέρωτη δε κάνει και πολλά

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Να συνεισφέρω κ γώ τον οβολό μου στις πορνοαναμνήσεις για να θυμούνται οι παλιοί ( άραγε πόσοι εδώ μέσα..) και να μαθαίνουν οι νεότεροι: 3 ήταν τα μπουρδέλα που γινόταν χαμός στα μέσα '70 με μέσα '80. Περγάμου όπως κατεβαίνουμε από Αχαρνών στ'αριστερά(τώρα είναι ο παιδικός σταθμός) απόγευμα-βράδυ η Αντζελα ( ελληνίδα) , Καλύμνου όπως στρίβουμε από την Τροίας το υπόγειο στα αριστερά, πρωί Λίτσα, απόγευμα Βίκυ και βράδυ Μπέμπα, οι 2 πρώτες εγχειρισμένες...Τέλος, Ιεροσολύμων μετά τη Μηθύμνης προς Πατήσια στα αριστερά ένα ημιυπόγειο ..δεν θυμάμαι τ΄όνομα της αλλά απόγευμα -βράδυ περίμενε ουρά. Να ενημερώσω εδώ ότι μιλάμε για χωρίς προφυλακτικό το 90% των γυναικών , περιποίηση δεν υπήρχε , ούτε τελείωμα στο σώμα ή αλλού εκτός μέσα,και τα προκαταρκτικά ήταν τριψιματάκι και χαιδολόγημα. Επίσης τότε ξεκίνησε η εμφάνιση των εγχειρισμένων οι οποίες ήταν κορυφή ( τ.Χειλουδάκη στα νιάτα της και καλύτερες).Εκτός της Καλύμνου , στην Αχαρνών το πρώτο παλιό οίκημα προς το φανάρι και στην Αλκαμένους εκεί που τώρα είναι η Ειρήνη , μιλάμε για κουκλάρες..Αυτά, δεν ξέρω άν βοήθησα στη συνομιλία...
Υ.Γ. η Φυλής είχε ελάχιστα , ήταν διάσπαρτα τότε τα σπιτάκια.
Περγάμου κ Ρεμούνδου ήταν το σπιτάκι που έγινε παιδικός σταθμός.
Στο σπιτάκι Ιεροσολύμων 16 ήταν η Λάουρα, Μόνικα κ Τζούλια. Προσεχώς στις πορνοαναμνήσεις...
Μπράβο για τη συνεισφορά!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.584
Πόντοι
8.865
Στην τρέχουσα βάρδια

Μαραθωνος.
Αριστερά η ξανθιά Ανίτα. Μιλφ αδύνατη.
Μεσαίο κάτω κλειστά.
Μεσαίο πάνω η Όλγα ξανθιά μιλφ με πιασίματα και η λατίνα Μαριάννα
Δεξιά η Βίκυ ξανθιά με πιασίματα

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά οι μιλφ Νάνου και Μαρίνα
Δεξιά υπόγειο μια όμορφη αδύνατη μιλφ με κοντά ξανθά μαλλιά.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο η Αλινα και μια άλλη θείτσα νε πρησμένη κοιλιά που μιλούσε στο τηλέφωνο

Λιοσίων 73 ισόγειο η Μισελ λατίνα και η Μπελα μελαχρινη νταρντάνα
Όροφος. Μελισα πανέμορφο πιπίνι γάλακτος ωραίο κορμάκι και πρόσωπο. Ελεύθερο στοματικό ανακοινώθηκε. Μαζί της η Κιρα, ψηλή ξανθιά Ρωσίδα, αδύνατη με μικρό στήθος. Τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις αν και δεν το περίμενα

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.570
Πόντοι
1.326
Με έκαψε μια κριτική ρε πουστη μου. Είχα διαβάσει ενός πως του έκατσε ακάποτα και σήμερα που την πέτυχα (συνήθως δουλεύει πρωί) εφαγα ένα μεγαλοπρεπέστατο Χ

Δεν λέω ονόματα αλλά όσοι διαβάζουν κριτικές και είναι γάτοι θα καταλαβουν. Ας πούμε ότι πέφτει χοντρικά στα μέσα της Φυλής αλλά δεν είναι στον ίδιο δρόμο

Κάποιος που γλείφει καλύτερα ίσως το πετύχει...

Υ.Γ. Εσύ με τη λευκή μπλούζα που παρκαρες το μηχανάκι και μπήκες στο 99 κρίμα την εμφάνιση σου.

observer

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.439
Πόντοι
6.215
Καλλιτεχνική Google φωτογραφία των εν λόγω της Ρεμούνδου , από το Ρεμ. 22 και το 23 <- όπου είναι πλέον ο παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο Σελλή Χαρά, και Περγάμου 11
Γράφτηκε και εδώ παλιότερα, ότι αυτό είναι τελικά η αιτία, για την οποία έκλεισε το Ρεμούνδου 21 επάνω / της θείας Όλγας, και μετά δεν διατηρήθηκε όταν ξανάνοιξε .
Απορίας άξιον βέβαια, το πως λειτουργούσε και τόσα χρόνια _ με το νηπιαγωγείο δίπλα , από την δεκαετία του 2000. Τι θα απογίνουν όλα αυτά τα νεοκλασικά, τώρα που δεν είναι σε χρήση...

Συνημμένα

•     Ρεμούνδου_No 22 - Νο23.jpeg
    Ρεμούνδου_No 22 - Νο23.jpeg
    1 MB · Εμφανίσεις: 26

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.566
Πόντοι
481
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Με έκαψε μια κριτική ρε πουστη μου. Είχα διαβάσει ενός πως του έκατσε ακάποτα και σήμερα που την πέτυχα (συνήθως δουλεύει πρωί) εφαγα ένα μεγαλοπρεπέστατο Χ

Δεν λέω ονόματα αλλά όσοι διαβάζουν κριτικές και είναι γάτοι θα καταλαβουν. Ας πούμε ότι πέφτει χοντρικά στα μέσα της Φυλής αλλά δεν είναι στον ίδιο δρόμο

Κάποιος που γλείφει καλύτερα ίσως το πετύχει...

Υ.Γ. Εσύ με τη λευκή μπλούζα που παρκαρες το μηχανάκι και μπήκες στο 99 κρίμα την εμφάνιση σου.
Κατάλαβα ποια λές...

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.570
Πόντοι
1.326
Αφιερωμένο στον τιτανομέγιστο έκφυλο πόρνο @Reuzel :shit:
Λυπάμαι αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποια αυτήν τη φορά, όμως είμαι σίγουρος πως μελλοντικά κάτι θα γίνει...

Αλλοίωσα λίγο τις φωνές για να προστατεύσω τα προσωπικά δεδομένα (χαχα) όμως νομίζω πως καταλαβαίνει κάποιος τι λέμε.
Έπρεπε να δείτε τη φάτσα της όταν κατάλαβε από την πρώτη στιγμή αυτό που της ζήτησα και ψέλλισε ένα ξεψυχισμένο ''τι'' γουρλώνοντας τα μάτια της. Ύστερα ήθελε να το γυρίσω σε ''χύσω''και όταν το επανέλαβα για τρίτη φορά έκανε πως δεν καταλαβαίνει.
Δυστυχώς μετά μπήκαν κάποιοι μαλάκες και έτρεξε να πάει προς το μέρος τους ώστε να μου ξεφύγει...

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.229
Πόντοι
441
Λυπάμαι αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποια αυτήν τη φορά, όμως είμαι σίγουρος πως μελλοντικά κάτι θα γίνει...

Αλλοίωσα λίγο τις φωνές για να προστατεύσω τα προσωπικά δεδομένα (χαχα) όμως νομίζω πως καταλαβαίνει κάποιος τι λέμε.
Έπρεπε να δείτε τη φάτσα της όταν κατάλαβε από την πρώτη στιγμή αυτό που της ζήτησα και ψέλλισε ένα ξεψυχισμένο ''τι'' γουρλώνοντας τα μάτια της. Ύστερα ήθελε να το γυρίσω σε ''χύσω''και όταν το επανέλαβα για τρίτη φορά έκανε πως δεν καταλαβαίνει.
Δυστυχώς μετά μπήκαν κάποιοι μαλάκες και έτρεξε να πάει προς το μέρος τους ώστε να μου ξεφύγει...

Ρε την σκιπταροτσεχα, έκανε ότι δεν καταλαβαίνει

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.702
Πόντοι
3.236
Ωραίος συνανώμαλε. Πιστεύω έχεις και συ τεράστια ανάγκη από ένα ξεγυρισμένο χέσιμο
Εντάξει όσον αφορά την κοπέλα βγάζει μάτι ή μάλλον αυτί το ποια είναι :rose:

Αυτό με το χέσει που το γυρνάνε σε χύσει μου έχει τύχει με μία άλλη αλλά όντως δεν ήξερε τη λέξη, όταν της το εξήγησα δέχτηκε αμέσως :rose:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
44
Like
11.311
Πόντοι
6.246

Χριστίνα Φ65; Συνήθως έτσι ακριβώς τα ίδια λέει, νομίζω έχει καμμένη φλάντζα κεφαλής :2funny:

Baggelhs1973

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Κριτικές
3
Like
87
Πόντοι
0
Πηγαίνετε Φώκαιας 17β γυρισε η Άντζελα καλα γαμησια φίλοι

Boomer1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
6
Like
272
Πόντοι
280
Παίδες γυρισε η Άντζελα, τρεχάτε
Φωκαίας 17β πάνω

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.878
Πόντοι
201
Ωραίος συνανώμαλε. Πιστεύω έχεις και συ τεράστια ανάγκη από ένα ξεγυρισμένο χέσιμο

Εντάξει όσον αφορά την κοπέλα βγάζει μάτι ή μάλλον αυτί το ποια είναι :rose:

Αυτό με το χέσει που το γυρνάνε σε χύσει μου έχει τύχει με μία άλλη αλλά όντως δεν ήξερε τη λέξη, όταν της το εξήγησα δέχτηκε αμέσως :rose:

Τι είναι αυτό που σε καυλώνει; Η μυρωδιά, η γεύση, η αφή, ή κάτι άλλο;

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.702
Πόντοι
3.236
Τι είναι αυτό που σε καυλώνει;
Η "βρωμιά", το απαγορευμένο, η διαστροφή, και άλλα...
Η μυρωδιά, η γεύση, η αφή
Αυτά αντικειμενικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά όταν το κάνεις με μια μουνάρα αποκτάει άλλη διάσταση ειδικά αν σε καυλώνει και αυτή εγκεφαλικά με βρωμόλογα κλπ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom